Přišel mi mail
pro: zkvaseno@mail.com
od: info@generickýnázevhipstafirmy.cz
předmět: Pozdrav z GENERICKYNAZEVHIPSTAFIRMY
Dobrý den,
moc se nám líbí to co děláte. Měli by jste zájem vyzkoušet naše produkty? Případně se sejít a probrat potenciální možnosti spolupráce?
Hezký den,
Sofie
nic víc ani blbej odkaz na web.
Jsem unavená, mám PMS a proto se rozhonu že bude zábavnější odpovědět
pro: info@generickýnázevhipstafirmy.cz
od: zkvaseno@gmail.com
Dobrý den,
ani ne, moc mě neláká spolupráce s někým, kdo se nenamáhá představit a nebo alespoň říct co děláte, je mi líto, fakt jsem o vás nikdy neslyšela a nechci vás googlit.
Zuzka Ou.
pro: zkvaseno@mail.com
od: info@generickýnázevhipstafirmy.cz
Dobrý den,
zabýváme se výzkumem mikrobiologické diverzity fermentovaných nápojů, jejich kultivací a mikorbiologickým šlechtěním nových probiotických kmenů v rozličných fermentovaných produktech ve spolupráci s českými mikrobiologickymi ústavy. I přes Váš negativní postoj se nám Vaše práce líbí, je to sice trochu něco jiného než o to co se snažíme my, ale zabýváte se v podstatě tím samým, akorát tak trochu ''česky, podomácku''. Spíše než o spolupráci nám šlo o to, že na vašich stránkách v určitých případech uvádíte neúplné, klamavé, často neerudované informace, které negativně ovlivňují obrázek a vnímání veřejnosti. Chtěli jsme Vám tyto informace doplnit o data ze skutečného vědou podloženého výzkumu, tak aby nedocházelo ke klamání veřejnosti.
Nicméně rozumíme a chápeme Váš postoj.
Přejeme krásný den,
GENERICKYNAZEVHIPSTAFIRMY
Cože? To bych se dost divila, kdybychom zrovna my měli na webu něco zavádějícího. Co ti pitomci vlastně vyrábí?
Jejda.