• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    OMNIHASH: to je běžný dávkování, respektive je to cca horní hranice dávkování pro stimulaci. v tom co píšeš vidím dvě možnosti. buď špatnej kratom, což je dost častý, nebo tolerance/závislost. asi bysme případnou další diskuzi mohli přesunout do kratomovýho auditka, tady je to dost OT, radši bych tu viděl odpoveď od ID MAR_TINA
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BRKODLAK: tak to už je hodně homeopatická záležitost při takovýmhle dávkování ne? Co sem viděl, tak do sebe každej účastník zájezdu furtoval 3 polívkový lžíce prášku, aby to zapil pár douškama vody, značně mi to připomínalo naše pokusy zmastit se muškátovým ořechem na střední.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    OMNIHASH: jak to myslíš s tím účinkem? já nevím, mě teda tři gramy nepřijdou jako nějaká morda, to je vrchovatá čajová lžička
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BRKODLAK: účinkem asi ne, to nebyl nikdy můj šálek čaje, ale vždycky sem obdivoval, kolik je toho nutný do sebe nacpat, aby to fungovalo
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    OMNIHASH: takové zásluhy mi nepatří, ve skutečnosti je to až moc jednoduché. btw mezi kratomem a ostatníma opiátama není moc velký rozdíl, pokud vůbec nějaký...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JAZZZ: to mas to samý, jako zakaz tekutin v letadle, binární bombu z toho reálně neuděláš.. je proto i pojem "security theatre".
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    SHEALA: je to riziko pro zdravi a neprinasi o vubec zadny uzitek.

podobne idiotsky placeboidni je dukladna desinfekce skol a nakupnich center po tom, co tam nikdo mesic nebyl. i kdyby tam byl koronacky lazaret tak po tydnu vsechny viru umrou i bez jedine kapky desinifekce.
    Obchodní centra před otevřením dezinfikují a lepí orientační značky. Opatření je vyjdou na statisíce | Hospodářské noviny (iHNed.cz)
    https://domaci.ihned.cz/...dezinfikuji-a-lepi-orientacni-znacky-opatreni-vyjdou-na-statisice-mesicne

taky se nam zkousela vnutit Centra ze nam budou preventivne jednou tydne vytrikavat barak a pritom je lepsi proste porad vetrat.

je urcite dobre poukazovat na sarlatanske nesmysly, ale odobne povazuju jeste za nebezpecnejsi, kdyz srovnatelne nesmyls trousi "odbornici". verim ze nejsou tak blbi a chlapici s rozprasovacem maji uklidnit verejnost, ale tim spis je to amoralni.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BRKODLAK: pán je fajnšmekr, budovat si závislost na pchaní se kratonem už vyžaduje nějaký odhodlání, to oceňuju snad i víc, než opiátníky, co strávěj každý léto s žiletkama ve stanu uprostřed makovýho pole...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XBAHNO: fanatici jsou holt na obou stranach
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MAR_TINA: To bych tak uplne netvrdil. Kratom realne neco dela. Acidobazicka rovnovaha se samovolne nerozjizdi.
    CNV
    CNV --- ---
    BRKODLAK: Jediné "překyselení" si můžeš přivodit v žaludku, když stláskáš něco, co ti nedělá dobře, nebo když k tomu máš sklony. Dál to neprosakuje.
    KAERO
    KAERO --- ---
    treba ti na internetech resi prekyseleni na urovni z 7,4202 na 7,4195. To by se na internetech resit stihlo. jen je mi zahadou, jak si toho vsimnou.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MAR_TINA: ano?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BRKODLAK: stejná jako užívání kratomu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BRKODLAK: zažila jsem u vlastního dítěte překyselení organismu, aka rozvrat acidobazické rovnováhy (pH 7,02 oproti normálu 7,36-7,44) - a podle toho, jak vyváděli doktoři na emery, mi nepřišlo, že by se s tím dalo dlouhodobě přežít, natož ve stavu, kdy by člověk byl schopen to řešit na internetech.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    platí pořád, že překyselení organismu je blbost? ve facebookové skupině "uživatele kratomu" se nám začali množit ezopičusové a dnes tam slušně nakládají na tohle téma. umřu.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    JAZZZ: nošení roušek v lese jako pití sava?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Domnívám se, že na tušení, že na rizikovost návštěvy obchodů z hlediska nákazy má vliv jejich konstrukce (velikost, větratelnost, vchody....) a počet zákazníků za hodinu, nikoli sortiment, který prodávají, není potřeba být ani ekonom ani epidemiolg. (Srovnej papírnictví a knihkupectví). Buď je tam záměr nebo jsou ve vedení idioti. Vyberte si.

Druhá věc je, že bych to nechala na lidech. Celosvětově se všude říká, že rizikem je vyšší věk a nemocnost, asi na to ukazují nějaká prozatimní data. A do obchodů se nahrnou důchodci. Jsou svéprávní, je to jejich volba. Kouřita vstupovat na náledí jim taky nezakazujeme.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HARDY: Já mám z Hozáka pocit, že moc dobře ví, jak nedostupná u nás psychiatrická a psychologická péče je (i figurantka zmínila, že v krizi sháněla psychiatra a nedovolala se nikam) a proto se brání tomu ji doporučit na každou těžší životní událost.

Ale bohužel u něj nastalo toto GEISHA: .
    Hozákaz pořadů a článku před lety mám ráda.
    KAERO
    KAERO --- ---
    JAZZZ: a jak to riziko pomerujes? jaky je *presny* vztah mezi rizikem, prodejni plochou a hustotou pravdepodobnosti vyskytu zakazniku jakozto funkci vekoveho rozlozeni obyvatelstva, protoze jak vime starsi lide jsou na tom hur nez decka?

no ale otazka je jestli je vubec mozne mit poradny plan, kdyz nejsou poradna data o tom viru, jak tvrdi imunologove?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam