• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    BERUSKA_CA: smát, tomu se nelze nesmát: 5G antény samy o sobě dle internetových expertů a alternativních vědců z Vysoké školy života fungují jako šířiče viru SARS-CoV-2.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BERUSKA_CA: rozhodne smat, potoze az247 je webik s humorem :D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Clovek nevi, jestli se smat nebo plakat.

Nad Českou republikou proletělo chemtrails letadlo s 5G anténami šířejícími koronavirus - AZ247.cz
    https://az247.cz/...skou-republikou-proletelo-chemtrails-letadlo-s-5g-antenami-sirejici-koronavirus/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    muskatovej orech JE prasarna.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    OMNIHASH: Fuj, jen o tom orisku mluvis a dela se mi spatne. Nejhorsi kocovina myho zivota.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    OMNIHASH: to je běžný dávkování, respektive je to cca horní hranice dávkování pro stimulaci. v tom co píšeš vidím dvě možnosti. buď špatnej kratom, což je dost častý, nebo tolerance/závislost. asi bysme případnou další diskuzi mohli přesunout do kratomovýho auditka, tady je to dost OT, radši bych tu viděl odpoveď od ID MAR_TINA
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BRKODLAK: tak to už je hodně homeopatická záležitost při takovýmhle dávkování ne? Co sem viděl, tak do sebe každej účastník zájezdu furtoval 3 polívkový lžíce prášku, aby to zapil pár douškama vody, značně mi to připomínalo naše pokusy zmastit se muškátovým ořechem na střední.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    OMNIHASH: jak to myslíš s tím účinkem? já nevím, mě teda tři gramy nepřijdou jako nějaká morda, to je vrchovatá čajová lžička
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BRKODLAK: účinkem asi ne, to nebyl nikdy můj šálek čaje, ale vždycky sem obdivoval, kolik je toho nutný do sebe nacpat, aby to fungovalo
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    OMNIHASH: takové zásluhy mi nepatří, ve skutečnosti je to až moc jednoduché. btw mezi kratomem a ostatníma opiátama není moc velký rozdíl, pokud vůbec nějaký...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JAZZZ: to mas to samý, jako zakaz tekutin v letadle, binární bombu z toho reálně neuděláš.. je proto i pojem "security theatre".
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    SHEALA: je to riziko pro zdravi a neprinasi o vubec zadny uzitek.

podobne idiotsky placeboidni je dukladna desinfekce skol a nakupnich center po tom, co tam nikdo mesic nebyl. i kdyby tam byl koronacky lazaret tak po tydnu vsechny viru umrou i bez jedine kapky desinifekce.
    Obchodní centra před otevřením dezinfikují a lepí orientační značky. Opatření je vyjdou na statisíce | Hospodářské noviny (iHNed.cz)
    https://domaci.ihned.cz/...dezinfikuji-a-lepi-orientacni-znacky-opatreni-vyjdou-na-statisice-mesicne

taky se nam zkousela vnutit Centra ze nam budou preventivne jednou tydne vytrikavat barak a pritom je lepsi proste porad vetrat.

je urcite dobre poukazovat na sarlatanske nesmysly, ale odobne povazuju jeste za nebezpecnejsi, kdyz srovnatelne nesmyls trousi "odbornici". verim ze nejsou tak blbi a chlapici s rozprasovacem maji uklidnit verejnost, ale tim spis je to amoralni.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BRKODLAK: pán je fajnšmekr, budovat si závislost na pchaní se kratonem už vyžaduje nějaký odhodlání, to oceňuju snad i víc, než opiátníky, co strávěj každý léto s žiletkama ve stanu uprostřed makovýho pole...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XBAHNO: fanatici jsou holt na obou stranach
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MAR_TINA: To bych tak uplne netvrdil. Kratom realne neco dela. Acidobazicka rovnovaha se samovolne nerozjizdi.
    CNV
    CNV --- ---
    BRKODLAK: Jediné "překyselení" si můžeš přivodit v žaludku, když stláskáš něco, co ti nedělá dobře, nebo když k tomu máš sklony. Dál to neprosakuje.
    KAERO
    KAERO --- ---
    treba ti na internetech resi prekyseleni na urovni z 7,4202 na 7,4195. To by se na internetech resit stihlo. jen je mi zahadou, jak si toho vsimnou.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MAR_TINA: ano?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BRKODLAK: stejná jako užívání kratomu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BRKODLAK: zažila jsem u vlastního dítěte překyselení organismu, aka rozvrat acidobazické rovnováhy (pH 7,02 oproti normálu 7,36-7,44) - a podle toho, jak vyváděli doktoři na emery, mi nepřišlo, že by se s tím dalo dlouhodobě přežít, natož ve stavu, kdy by člověk byl schopen to řešit na internetech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam