• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    PALEONTOLOG: vetsina antidepresiv je tezce navykova, takze ten prunik bude celkem velkej. mezi ty propagatory fetu patri treba FDA. rozhodne bych nedoporucoval lidem pokusy o chaotickou smolecbu vsak treba tady ufo muze slouzit jako odstrasujici priklad co s clovekem udela pervitin. spis uz je fakt otravny jak to ma potrebu po ste omilat v deseti ruznych klubech.
    FDA expands access to ecstasy drug for PTSD therapy - Veterans - Stripes
    https://www.stripes.com/news/veterans/fda-expands-access-to-ecstasy-drug-for-ptsd-therapy-1.615675
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAZZZ: psychofarmaka a skupina návykovejch látek má sakra malej průnik, každopádně jestli chceš link na tyhle propagátory fetu namísto léků, tak to nebude problém najít
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    zasah a potopeno.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VYHULENY_UFO: sas zamindrakovany hovado, co zasira pulku nyxu furt dokola tou samou odrhovackou. get a life.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JAZZZ: ja jsem nikdy drogy nebral jako lecbu, narozdil od pomatencu, kteri jsou zde schopbi tvrdit, ze by psychiatricky nemocny pacient mel vysadit leky a zacit se lecit kyselinou nebo ayou. drogy jsou pro zabavu.

nikdy bych nedoporucoval takovy hovadiny, nejedu ezo a ani nejedu alternativni teorie o fasistech na ukrajine. jsem duchodce s technickym vzdelanim. takze nohama soupat nebudu.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VYHULENY_UFO: kdyby to nerikalo zrovna vysmazeny ufo, tak by to asi bylo k smichu. uz jsi slysel o psychofarmakach? jsou to drogy pomoci kterych se lekari snazi lecit, deprese, zachvaty paniky nebo PTSD. sam jsi jich za zivot sjel ranec, tak si nehraj na pastora a soupej nohama.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JAZZZ: to je dost mozny, i tady na nyxech se najdou verozvesti, kteri veri na ufo a na to, ze drogy leci....
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VYHULENY_UFO: Obávám se, že zabedněnost je v ČR mainstream viz. premiér "Otec měsíc" a mystická znamení, která říkají ať se mu neserem do jeho sátu jako firmy.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    alobovalovy cepicky, to by mohlo mit u alternativcu z nyxu uspech... lol :D
    KAERO
    KAERO --- ---
    JAZZZ: to je uzasne!:
    "Baldachýn vyroben ze 100% stříbrných vláken zachytí 99% veškerého elektrosmogu"
    coz mi opet pripomnelo ten stary test co delal typek z vf laboratore, kdy zjistil ze alobalova cepicka muze fungovat jako castecny rezonator/koutovy odrazec a naopak mikrovlny v miste mozku koncentrovat...
    holt faradayova klec funguje jen kdyz je uplna a kvalitne uzemnena :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    A další reklama z FB - nejnovější trendy v oblasti alobalových čepiček
    Health wave s.r.o.
    http://5g-ochrana.cz/
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    Zvyknul jsem si, ze kazda reklama na fejsbuku je ojeb, ale tenhle je cesky :)
    http://www.uzemneni.cz/balicek-start-kniha
    CNV
    CNV --- ---
    Když jsem studovala, jedna spolužačka, která měla jako obor tyflopedii (specka pro zrakové vady), na sobě zkoušela takovou tu "oční jógu" a mělo to výsledky, zlepšilo jí to mírnou vadu (tuším, že krátkozrakost).
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    HARDY: na to ti asi poradí nejlíp v klubu brýle, moje zkušenosti jsou už dost letité, nejlepší asi z optiky proti kostelu na Andělu
    HARDY
    HARDY --- ---
    MOIRAIN: tohle tesat do kamene, mě jako děcku na očním po "tady se koukni na balón, cvak" řekli, že je to vada naprosto minimální a nemá to cenu, což mě přišlo divný, protože já jsem prostě titulky v kině nebo na televizi nepřečetl. Tak jsme šli k tátovu optikovi, kterej se výsledkům zasmál a rovnou je hodil do koše. Pak mě měřil asi hodinu, používal i různé optické iluze apod. a místo ničeho mi dal -1 a cylindr. Pravda, nechal si to pak zaplatit v ceně brýlí, ale fakt to stojí zato. Kdybyste někdo o takový starý škole věděl, tak bych chodil jenom tam...
    WANAH
    WANAH --- ---
    ENDER: Tahle úvaha právě vedla k tomu, že se dřív vada nekompenzovala plně to až v dospělosti.
    Nicméně se přišlo na to, že to dost škodí.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    GOR: to může být troška nedorozumění, to s čím člověk vidí nejlíp nemusí být nutně to, co mu naměří mašina, proto je dobrý optometrista základ toho, aby měl člověk dobrou korekci, protože to není záležitost na 5 minut, ale klidně půl hodina i víc trpělivého vyměňování sklíček
    GOR
    GOR --- ---
    CORNELA: Kdyz jsem si u ocni ve 30 postezoval, ze timhle tempem budu mit za chvili popelniky, tak me uklidnila, ze z refrktometru mam uz 7 let stejnou vadu a nehlo se to ani o milimetr a pribyvani na cockach je tim, ze se "mladym" vada zamerne nedokompenzuje. (Zatim, 35, vypada, ze nekecala, tehdy jsem dostal brejle uz ve shode s refraktometrem a furt se to drzi).

Ale z jakyho duvodu se to dela, to teda nevim.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ENDER: je to pověra a fyziologický nesmysl, já se postupně "propracovala" k 9 dioptriím na dálku, sestra má asi kolem -6, otec měl před operací šedého zákalu -12, jeho bratr dvojče zhruba to samé, jejich matka -15, její muž taky měl brýle na dálku
    oko je krátkozraké, protože je moc dlouhé, ne proto, že se před něj dá čočka pro korekci a ono začne být "líné"
    ENDER
    ENDER --- ---
    MOIRAIN: tak ja si myslim, ze bryle jsou navykove... Krasne jsem se pres dětství propracoval k 7 dioptriim tim, ze jsme chodili pravidelne k doktorce, ktera mi vzdy dala bryle presne na muj zrak a behem pul roku jsem mel zase o 0,5 horsi... Skoncilo to nekdy kolem 15 roku kdy jsem zmenil doktorku a ta mi jenom rekla, ze to nebude zvysovat, protoze by se mi to kurvilo dal..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam