• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORNELA: nenaznačuj, drby a pomluvy sem :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    CORNELA: od Duška bych to čekal, ale že lékař bude zamítat jediné použitelné řešení pro trasování epidemie pomocí nesmyslů a whataboutismů, to mě překvapilo. Pokud tahle míra iracionality může zasáhnout lékaře i uklízečku z Billy, co se dala na vykládání tarotu, tak kořen toho problému asi musí být někde mimo tu bojovou linii "věda vs šarlatánství", ale někde vedle .. možná přemíra informací + dunning-kruger + confirmation bias. A nejhorší je, že na školách se neučí nic, co by dávalo naději, že další generace na tom nebude ještě hůř.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Nebudu vypatlanýmu Pollertovi vypisovat, že je sociopat a vůl, nebudu vypatlanýmu Pollertovi...
    CORNELA: On je to sice preprint, ale...https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.08.25.265561v1.full.pdf
    a tady je to předžvýkané https://www.statnews.com/2020/09/04/carnage-in-lab-dish-shows-how-coronavirus-may-damage-heart/
    I já, marginálně poučený laik, se zděsím, když vidím ty nasekaná svalová vlákna a že se píše už nějakou dobu, že dost pacošů, včetně víceméně bezpříznakových, má problémy se srdcem a bůch ví, jestli je to dočasné nebo trvalé a abychom neměli za pár let zástupy udýchaných opuchlých kardiaků. Ne, že bych nespala kvůli tomu, že mi coronavirus sežere srdce (a játra, brzlík i ledvinu), ale redukce na To nic není, šak umře jenom jeden ze sta, mi připadá poněkud sociopatická.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CORNELA: Zna smrt.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    Co si myslíte o tomhle? Pollerta prý nezajímá, jestli potkal covid pozitivní osobu, eroušku si nenainstaluje, protože příště tím budeme segregovat židy a tleskají mu tam trubci, co nemají tucha, jak ta aplikace funguje. Co na tohle influencerství říká lékařská etika?
    https://www.facebook.com/photo?fbid=167768041550418&set=p.167768041550418
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MOIRAIN: se divím, že tomu neříkají homeopatika. asi, že jsou tam kromě cukru i vitamíny :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FONTAN: nádhera. zacinam vymyslet jak to zařídit, abych si na nějaké obchodní mohla tuhle paní vzít, aby zajistocala spravedlivý management procesu.

a pevné doufám, že pro ovlivnění vyšší spravedlnosti normálně zařezávají černé kohouty jako obětiny patřičným božstvům!
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    jako ona je to (puvodne) pravnicka, ale myslim, ze tady docela misto ma

https://www.senarova-daniela.cz/

https://www.facebook.com/senarovadaniela.cz/

jen pro zajimavost davam cenik

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KAERO: Jo. A nejlepší obchodní model je sekta. Tak si říkám už pár let, že škoda, že nemám takové chucpe, přístroje, co dělají ping, sice neumím, ale byliny, kamení. léčivou hlínu a jiné objímání stromů bych zvládla levou zadní.
    KAERO
    KAERO --- ---
    PETER_PAN: me vicemene sere jen to, ze nejsem takova sketa, abych taky neco takoveho vyrobil a prodaval to s tucnym ziskem.
    CNV
    CNV --- ---
    Nechcete toho už nechat? Mě vaše ad hominem představy o ostatních fakt nezajímají a kromě toho pro psychofarmaka a drogy jsou tu jiný kluby.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BRKODLAK: lalina ji mistni alternativne uvazujici pica. nicmene od id zuzkaou to zni docela komicky, protoze ta krava ma v ignoru i me...

no jo, proste gymnazialni studentky, pro ktery jsou internetovy auditka to jediny na svete, co maj.... to vis, i zavilost na internetu je diagnoza a vlastne ani nevim, jestli pro jeji lecbu existuji nejake alternativni metody...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZUZKAOU: lol, nejsem ani jedno z tech nalepek, ktery pouzivas pro oznaceni svych domnelych nepratel, chvili jsem si myslel, ze jsem v auditku o konvickovi a dalsich frustratech, kteri pouzivaji ty skvele nalepky neomarxislamoekofasisti, ktere v jedne osobě obsahnou vsechno co nesnasi. zabolelo u srdicka, neco jsem cekal, neco prekvapilo.
    Samozrejme pujdu pryc, jeden vtipny prispevek a pak spousta onanie na vlastní optiku. Nevim, co je nějaká lalina za diskuzi, ale urcite to bude neco strasne vtipnyho a desne ponizujiciho, kdyz tam někoho posles. Bavi vas se takhle chovat k lidem?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    mohli by jít prosím všichni, co nejsou schopni rozeznávat mezi antidepresivy, sedativy a analgetiky někam jinam? Třeba k Lalině?

A za ruku ať sebou vezmou všechny, co mají potřebu dokazovat prohnilost zdravotnictví, spiknutí farmafirem a vyprávět anekdotické voloviny o psychickém stavu svých známých.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BRKODLAK: nijak. Nejsem encyklopedista, tak nedefinuju. Ale opiaty lek na depresi zcela urcite nejsou.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CORNELA: nebyla by nesmyslna, kdybys neprehazovala vyhybky porad nekam jinam, a proste mi odpověděla. pak by to nepusobilo jako obranny mechanismy ega, nebo tiskovka nejakyho politika se skillem v neodpovedich. je fakt takovej rozdil mezi rozebiranim , jak jsou alternativni léčitelé a jejich pacienti blazniví a strucnym vysvetlenim nějakýho tvrzeni někomu, kdo je v ramci tohohle auditka ve stejnym tabore jako ty? otevrel jsem to, abych se neco fakt dozvedel. tak skoro...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CORNELA: ale od zacatku je rec o chemickych vlastnostech latky, o tom, jakej ma účinek a vliv na člověka, tak jakou roli v tomhle hraje, jaky tomu daly lidi stempl?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CORNELA: ja náplasti nepouzivam. takže ty vnimas latky podle toho, jakej maji oficialni status, to je teda hodne kvalitni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam