• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    doporucil bych fenixovy slzy, sice to rakovinu neleci, ale je to rozhodně levnější.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PALEONTOLOG: Super napad, ale teta musi byt ochotna nekam jit. A na to si hlavne musi uvedomit, ze blizky umira. A to nevime, zda se deje.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    _ANT_: dopurucil bych navstevu rodinny poradny na mistnim centru socialnich sluzeb a nekolik informativnich schuzek, kterak tuto zivotni situaci prijmout a resit jak dal, az alternativa selze.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    _ANT_: To je mi dost lito.

Nicmene co potrebujes v tuhle chvili? Stejne neni jina cesta, nez s ni o tom promluvit, bohuzel jeji penize jsou jeji vec a tezko ji to vysvetlovat, kor v takovy vypjaty chvili, jestli se nesmirila s dg a prognozou, tak se to bohuzel velmi casto ke konci stupnuje.
    Nevim, jak by se stavela napriklad k navrhu navstevy psychologa.
    Ma nejak zajistenou paliativni a terminalni peci? Homecare, domaci hospic atd?
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    Homöopathie wirkt* | NEO MAGAZIN ROYALE mit Jan Böhmermann - ZDFneo
    https://www.youtube.com/watch?v=pU3sAYRl4-k
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUZKAOU: tak slávu má zajištěnou, v tomhle mu nekecali
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Podvodníkům se podařilo prodat „kouzelnou“ lampu za miliony. Jeden z nich hrál džina - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...odarilo-prodat-kouzelnou-lampu-za-miliony-jeden-z-nich-hral-dzina-40340967
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MANFRED: kamarádka mi včera vysvětlila, že to 88 znamená Hurá Havel tak asi to tetování pak nácky svědí když jim to řekne :D
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JAZZZ: Ještě že ne s pivem.
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    XBAHNO: jeee jodisol s ampulovym celaskonem- pohadka mladi :)) to nas,sanitare, ucily chlastat AROsestry a to byla spis hospitalni slechta mezi sestrama,ve vsech smerech..;))
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    JAZZZ: to je teda urban legend s ti bromem, ale saha snad az nekam do rakousko-uherska
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    XBAHNO: tak přecijen babiččin recept :) na vojně jim tam asi dávali i ten brom :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JAZZZ: Tak zrovna bromhexin... Dřív míval 40% alkoholu a kamarád, co byl na vojně u lapiduchů říkal, že ho fasovali v litrových lahvích a kalili po deckách. Pro plebs měli jodovou tinkturu s vitamínem C.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    alternativní medicína našich předků : bromhexin s vodkou :D
    Smíchejte léky s vodkou, radí nakažený Kotleba. Nebezpečné, varuje úřad - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...-covid-19-urad-pro-kontrolu-leciv-na-slovensku.A201029_124751_zahranicni_jhr

GENTIANA: jasně já ti to taky nepíšu nějak konfrontačně. on když epidemii fakticky řídí otec slunce podle své kartářky a PR týmu, tak pak už vládní politika fakticky patří sem.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JAZZZ: nejsme v rozporu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //to by sem mohlo, ne?

Marian Kotleba léčí koronavirus vodkou - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/...te-u-soudu-tvrdi-kotleba-kontroverzni-politik-koronavirus-leci-vodkou-12201
    ...
    Kontroverzní politik nyní svým fanouškům nahrál vzkaz z domácí izolace, v němž popisoval, jak se s nemocí COVID-19 léčí.
    ...
    Coby léčebnou kůru Kotleba mimo jiné doporučuje smíchání běžných sirupů na kašel a vodku. „Do půlky odměrky jsem nalil sirup, do půlky vodku a měl jsem dávku,“ říká ve videu politik. K tomu měl jíst také různé vitamíny a odmítl, že by si na nemoc vzal antibiotika. Prý mu také pomohly horké koupele s několika kily rozpuštěné jedlé soli.
    ...
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    GENTIANA: sesmolit a updatovat strucnej navod jak se efektivne chranit, jakou prevenci a jak zit s nakazenym v domacnost nebo resit realne situace jako manzel ztratil cich, ceka na test, mam poslat deti do skolky, to je presne to, co bych od statu cekal. pokud v tom selhava, lidi se citi zrazeni a tim spis jsou schopni skocit na kdejakej spek.
    jasne muzu si rict ze je to banda idiotu co jim vlastne ani nema cenu nic vysvetlovat a u mnohych by to byla pravda, ale tim si vubec nepomuzu. ted blizko peaku epidemie babis slavi na twitteru ze s ferim do 14 dnu daji na stul projekt na informaci web a stale funguje placena covid linka 1221 kde vystraseni duchodci rozhazi kapesne. hur to asi uz fakt komuikovat nejde.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENTIANA: debil co veri na diody jeste pred nekolika mesici sjizdel webiki s zidozednarskejma spiknutima a tak. ja se obavam, ze vzdycky bude v populaci procento lidi, kteri proste z nejakejch duvodu veri debilitam. az zmizi koronavirus, najdou si jiny tam. problem v soucasny dobe je, ze zpusob vladni komunikace a vladni kampan klidu nepridava
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JAZZZ: no, čekat, že mi někdo milostivě naservíruje pod nos přesně to, co mě zajímá, čekám doteď. A že je někdo takovej debil, že věří na diody a nápravy z oktávky v nosohltanu, no, ten stejně vládní informační kampani věřit nebude. Ani informační kampani připravené nezávislými vědci, protože to spiknutí zahrnuje i univerzity, neziskovky, vysloužilé učitele málotřídky v Přední Zadní, zdílejte to, než to smažou.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: ale zdarma to fungovat stejně nebude
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam