• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    CDR
    CDR --- ---
    hádám se na fb kvůli somavedicu. A zaboha nemůžu najít, jestli ho někdo rozdělal, aby popsal co je uvnitř.
    Nevíte o takové aktivitě/rozborce/recenzi/článku?
    CNV
    CNV --- ---
    CORNELA: "Tady jsem o tom něco málo našla" - jako je fajn, že se alternativci snažej hledat zdroje, ale ještě by se mohli naučit přistupovat k nim trochu kriticky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CORNELA: no popravde jsem si rikal, kdy se ta tenká blanka reality protrhne a odvěká pravda, a sice ze nejhustsi alternativci jsou i na nyxu, vyjde najevo. a takova hezka nedele to byla.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HARDY: Přesně to sem si říkal taky, už tam ode mě je hlas PRO :-D
    HARDY
    HARDY --- ---
    SALVATOR: Já bych byl pro, aspoň bude materiál :-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALVATOR: hm věda a technika.. to tak šacuju, že to projde
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Anima se vydala do full aštar módu/marketingu.

Nová cílovka - snažilky!

https://www.abctehotenstvi.cz/...-i-rodinne-prokleti-to-je-mozne-zrusit-magii-rika-vedma-anima-noira
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: tu smrt ne, na to máme přeci jen příliš aktivní zdravotnictví, ale tetanus u dítěte anti-vax rodičů naposledy loni: https://www.idnes.cz/...vy/chlapec-nakazeni-tetan-odmitnuti-ockovani.A190926_105831_brno-zpravy_krut
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VYHULENY_UFO: Holt už to dlouho nikdo na vlastní oči neviděl.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: u predbeznych opatreni se rozhoduje do 7 dnu, jestli to lezi na kraji, tak doslo k odvolani proti usneseni. kraj lhutu uz nema. novinar hovorit...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    _ANT_: By clovek fakt blil.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    _ANT_: ten web je skoro školní ukázka modelu podvodník se zdravím.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    vlastně mám takovej dojem, že by se konopí mohlo používat častěji. asi nic víc jsem říct nechtěl.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MOODYCAT: ja myslím, že se ve všech bodech shodujem

GENTIANA: a motoristický magazíny by měly psát o vaření ?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PALEONTOLOG: ano, web Spolku za používání marjány v medicíně je fakt nestranný zdroj.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    CORNELA: Vždyť onu 'interakci' ve svém příspěvku zmiňuji, ale ta 'interakce' nemá charakter přímého působení, 9delta-THC se neváže na mi či kappa opiátové receptory. A ta 'interakce' naopak vede k necitlivosti těch receptorů, tedy - alespoň jak to chápu, on ten přesný mechanismus tam osvětlen úplně nebyl, spíš to byl popis výsledného stavu než toho co se tam přesně odehrává na vnitrobuněčné úrovni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam