• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jo prosí vás- jestli chcete zhubnout, tak hlavně nesmíte nic děat a už vůbec ne sportovat.
    Ženské tělo nepotřebuje zásoby - Vendula Kociánová
    https://www.vendulakocianova.cz/zenske-telo-nepotrebuje-zasoby/

"Přiberu i z vody…Jak je možné, že když dva dny nic nedělám, přiberu tři kila nebo se rozpliznu, jak hadrový panák?”
    Proč by to možné nebylo, odnaučily jste své tělo pracovat s tukem a tlačíte mu mužský způsob hospodaření s energií.
    Pokud přibíráte, nezjišťujte, jak zhubnout, ale jak začít láskyplněji pracovat se svou energií a v jaké oblasti svého života se příliš zatěžujete. "

Paní je podle všeho studnice moudrosti.

Homosexualita je pouhá nerovnováha polarit - Vendula Kociánová
    https://www.vendulakocianova.cz/homosexualita-je-pouha-nerovnovaha-polarit/
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Verte lekarum. Udelal se mi nejakej bordel na noze, no objednal jsem se na kozni. Kozni ve fakultce ma dost blbou povest ohledne objednacich dob a organizace objednani(cti mame termin za mesic a hodinu a pul tu budes sedet uz z principu), tak jsem vylosoval jednoho ze soukromych kozaru. No, prej je to ekzem. Dostal jsem masticku(OK), prednasku o zdravem zivotnim stylu(ale dejmetomu), odkaz na podivnej slovenskej web, radu pit 3.5l vody denne a nakonec doporuceni vynechat ze stravy maso, protoze okyseluje organismus... Tak nevim, jesli se radsi nemam objednat do ty fakultky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BRKODLAK: tak boj proti ose a intergramu by dneska na volebnich plakatech asi neuspel
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PALEONTOLOG: mlat policejní auta a zapaluj bohaty soudruhu!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAERO: piraty radi k levici jejich program a postoje napr k dusevnimu vlastnictvi a nektery dalsi vyhraneny experty postoj k vlastnictvi obecne.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PRASECI_SOIREE: já někdy najdu, v kteréže to Kostarice nebo jiné zemi tam někde bylo povinné být naočkovaný proti žluté zimnici. A když někoho kontrolovali policajti a neměl doklad o očkování, tak ho dovlekli na nejbližší zdravotní středisko a naočkovali násilím. (Teda, nevím, jestli na něho prostě policejní hlídka sedla, aby sebou necukal.)
    Kupodivu pak výskyt žluté zimnice výrazně poklesl.

A já teda jsem pro povinné očkování. Včetně toho covidu, protože viry mutujou a čím víc času na to mutování mají, tím spíš dojde k tomu, že vyvinou nějakou mutaci, která bude lidem setsakra vadit. A protože je nějakej Mašek paranoidní samožer a myslí si, že Billa Gatese a ilumináty zajímá, tudíž ho chcou očipovat, tak jako má bejt rezervoár chorob a ohrožovat ostatní? Pche.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Hledam si praci a narazila jsem na tenhle inzerat. Prislo mi to divny a pri zbeznym googleni jsem narazila na “vtipnou” referenci.
    Inzerat:
    Obchodní zástupce ZAREN, zajištěná klientela Ø72.000 Kč! – ZAREN
    https://www.jobs.cz/rpd/1473341475/?searchId=8228ec2e-dc3a-4763-9063-09e3dc526cf3&rps=233
    Reference:
    VašeStížnosti.cz - Pochybnost o původu zboží, jeho kvalitě a jeho účinnosti
    https://www.vasestiznosti.cz/stiznost/5127/pochybnost-o-puvodu-zbozi-jeho-kvalite-a-jeho-ucinnosti
    KAERO
    KAERO --- ---
    PRASECI_SOIREE: protoze "pirati maji dredy, a ti jsou levicaci, a to jsou prece komunisti". coz je taky strasna blbost, ale tuhle zkratku uz jsem parkrat videl. starosty nikdo moc nevnima.
    CORDESCU
    CORDESCU --- ---
    PRASECI_SOIREE: *plynovou
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Chtěla jsem tam komentovat : a vy jste pane Mašku idiot.
    Jenže pan Mašek nemá povolené komentáře pro cizáky.

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BLANITCHKA: kdyz vidim ty synopse, tak pokud neni 90 % sdeleni blbost, zahodit... nedogmaticke tvrzeni je Je to fajn, ale vsechna tvrzeni o uza prospesnosti pro zdravi jsou lzi.
    Vonave oleje voni a to je prijemne, prijemnejsi nez prujem nebo dane, takze to mene stresuje. Dobrej sex taky. Ale to i hrnek kakaa a hrani si s kotatkem.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PRASECI_SOIREE: tak hardcore otužilci se otuzuji průběžně, zejo.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAERO: no dlouhodovbou nevíme, ale to že na otužování není třeba platit seminář a shánět led do vanu už jaksi ví všichni uživatelé soc. sítí.

Ano - do marketingu instruktorů wimhofovy metody to trošku háže vidle.
    KAERO
    KAERO --- ---
    ZUZKAOU: bohuzel nevime jestli ma vetsi dlouhodobou uspesnost fotka nebo wimhofaci.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    JUTA: Me se libi v kombinaci s homeopatiky to slovo "potence". Kdepak homeopatika, to je sila!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    JUTA: Na homeopatické červy je to ale to nejlepší, co můžou zvolit :o)
    JUTA
    JUTA --- ---
    Z diskuze o Invermectinu jako léku podporujícím léčbu kovidu, která se samozřejmě zvrhla na tipy jak se diskutující odčervují už leta, protože paraziti jsou všude. Pobavila mě tato paní:

Jarka Malá Zug běžný wermox moc účinný není.pan doktor Staněk dával caniverm,ten je tableta na 10 kilo váhy.a zopakovat ještě jednou.to funguje.ja používám homeopatické odčervení,to je kombinace čtyř druhů homeopatik v potenci 9ch,deset dní po době,vždy po dvou kuličkách.

Homeopatcké odčervení to mě tedy fakt dostalo :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAERO: no tak evidentně s tím víc lidí začne kvůli té fotce a část z nich u toho vydrží.
    KAERO
    KAERO --- ---
    ZUZKAOU: tak me prijde ze to je celkem ok. kdyz pominu ty kecy o imunite. opravdu spousta lidi dnes vleze do te vody jen pro tu fotku, chlubeni se pred prateli, a za par let budou ujizdet zase na jine 'modni' zdravotni vlne. nejprv 'vsichni' posilovali, pak 'vsichni' behali, ted se 'vsichni' prece otuzuji...
    a naucit se otuzovani postupne muze mit vysledky - treba to pak zvlada vic lidi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam