• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    CNV
    CNV --- ---
    CNV: Vlastně pardon, teď jsem vygooglovala, že se tím aplikuje elektroakupunktura. Vyhledávač je něco jiného. Ale taky to v dávných dobách frčelo, pamatuju si dokonce návod na domácí výrobu, uveřejněný v nějakém časopisu pro mládež.
    CNV
    CNV --- ---
    Poklad v místním vetešnictví: vyhledávač akupunkturních bodů Tesla :D

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MHO: Monika Sičová má samostatný webík? Kurzy mohenodžáro, které vymyslela s vede s igorkem nějaká Martina Smutná? Nějaká Martina dostala Igorka do chomoutu?

Tyjo - máte někdo aktuální drby z Lažánek? Zejména jestli tedy slečna Martina vtančila do tantrické komunity, sbalila guru Ananda, dotáhla ho na radnici a vyštípala jeho dlouholetou spolupracovnici a sebrali ji výdělčečnou skoropyramidku s posvátným ženstvím....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HARDY: mezi skoro a prddpisem je teda brutalni rozdil, ale asi je pod tvy rozlisovaci schopnosti
    MHO
    MHO --- ---
    kolegové diskutéři z Vegety mi naznačili, že se to hodí víc sem:

Povedlo se mi proniknout do privatni skupiny "Aktivace tretiho oka". Perla za perlou. Uzivatelky si koupi za litr kurz
    zde https://monikasicova.cz

A pak si sdileji zkusenosti - vetsinou jeno zjisti, ze meditace jim trochu meni fungovani (prekvapeni!), ale treti oko stale nikde. A krásně se v tom podporují.

HARDY
    HARDY --- ---
    PALEONTOLOG: řikám skoro... i tak tam máš spoustu tvrzení na on holdu typu o detoxikaci, který psát můžeš, protože je ještě nikdo nerozhodl. A jedna věc je, co je na krabičce a druhá je, co o tom šíříš kolem.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HARDY: no to není pravda, nemůžeš si napsat cokoliv, jsou schválený výživový a zdravotní tvrzení od mžp, který můžeš použít, a i o ty musíš kolikrát bojovat
    HARDY
    HARDY --- ---
    PRASECI_SOIREE: už se to tu řešilo x krát. Neposkytují zdravotní péči, takže jsou někde ve sféře poradenství a na doplňky stravy si v důsledku můžeš napsat skoro cokoliv, stačí, že je to nezávadné.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Tedy, na parazitolozku ing. Blahovou, ne na nejaky nestastniky/pitomce, co si na FB radi savo, black salve a jine ziraviny.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ENDER: jenomze co jako, podat TO? Napsat na statni zastupitelstvi, zea konat? A to se ptam zcela vazne.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PRASECI_SOIREE: No takový úrovně kreténismu by rozhodně trestný měly bejt.
    STENNY
    STENNY --- ---
    ENDER: Chci se přidat k žalobě. Představa po generace děděných hlístů mi ruší klidné spaní.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ENDER: Ano, to co je na kriminal je ta vylhana diagnoza. To bych primarne postihoval, to ze nekdo "sdili svoji zkusenost s CDS" proste bohuzel postizitelne neni.
    ENDER
    ENDER --- ---
    GENTIANA: tohle uz je na kriminal... Problem jsou ti chronicti lhari, kteri tem lidem vysvetluji, ze jsou to paraziti a staci se ladovat chlorem...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CDR
    CDR --- ---
    GOR: lokl jsem si, přes tu zástěnu, kofferdam? mi to proteklo do krku. Dusit se savem je pěkný hnus :3
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Su Jok je podle svých propagátorů univerzální diagnostická a bezléková léčebná metoda, která zmírňuje bolest, umožňuje první pomoc při akutních onemocněních, úrazech, léčbu funkčních poruch v těle, stabilizaci stavu a zlepšení při nemocech s chronickým průběhem.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAERO: nevim ze bych se certil, ale rad bych byl korektni. Ty chces dalsi linky na prace kilem vodiku nebo co vlastne? Myslim, ze k nim jako akademik mas mnohem lepsi pristup nez ja
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam