• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    CDR
    CDR --- ---
    YBUKO: tvl 5 společných přátel. Je mi krajně nesympaticky.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    YBUKO: Ty vole to jsou Shaning Happy People...
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Dotaz, nezná někdo tohohle člověka? Dobrý / špatný?
    Daniel Beneš
    https://cs-cz.facebook.com/daniel.benes.186
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    jo, někdy v zime zapnem random dab radio a jenom slysim jak nejaka zenska rika zasnenym hlasem, asi jakoby se vratila z ozory, ze dan landa je její spřízněná duše a že to zjistila z jeho textů. docela jsem nechapal, když se ukázalo, ze je to drtinova. ze je křesťanská mysticka jsem věděl, ale tohle? doufám ze teda brzo zalozej skinheadské stát nebo aspon nocni klub jen s jejich muzikou.
    otazka je: zasahuje to nejak do jeji prace (nevim, nesleduju).
    každopádně se to tak nějak lidem stává, vzpomeňme psychologa nakonecneho, který se zacal věnovat magii. fakt by me zajimal ten mustek z jeho predmagicke prace.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    taky jsem u nekterych rozhovoru drtinove zvednul oboci, ale v kontextu soucasne medialni ubohosti to jeste neni tak zle. do covidovych nesmyslu se letos naopak zamotala cela rada uznavanych vedcu a jejich vycet zdaleka neni kompletni. televizni moderatorka at si veri treba na jeziska, ale sakra doktor ma chapat jak funguje ockovani, jinak se neda divit, ze velka cast lekarskeho personalu se nechce nechat ockovat. wtf?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: co ja sleduju tedka mimo nyx, tak takovej doktor Pollert by taky zaslouzil pres drzku za kovidovy blaboly...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUZKAOU: ale ono je fajn, když dostane po držce nejen poblouzněnec, ale taky člověk, kterej je nehumorně propaguje.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: za dlouhodobé protežování šarlatánů v DVTV...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: za co Drtinova?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    OMNIHASH: hele to čteš ale hodně obráceně. Já jsem z letošních nominací nadšená a k Chovancovi jsem jim doplňovala nějaká fakta.

Závada je na vašem přijímači. A dost velká. :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARDY: co Grygar, ale pravoslavný Kyša :-D Dokonce o tom mluvil v Herogotu stejně jako DD. Jen teda jaksi ani Grygar ani Kyša netahají do práce jurodivé kněží, aby měli na jejich práci vliv.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ZUZKAOU: však v pořádku, všichni se úspěšně zařadili do créme de la créme magorů 2020, a že to byla sakra nabitá kategorie. Chápu, že ti urazili oblíbence od Drtinový po Jesenicko, ale sysyfos fakt nemůže za to, že jim plesklo v lebeni.
    HARDY
    HARDY --- ---
    ZUZKAOU: docela dobrý zdůvodnění u tý Drtinový, docela se těším, jestli na to bude reagovat. Jenom bych to maličko zproblematizoval v tom smyslu, že u DD se jedná o poměrně explicitní projev západní alternativní spirituality, tedy o projev více méně náboženský. Akorát jak to u newage bývá -namixovaný se spoustou věcí zasahujících do fyziky, medicíny atd. Ale kdyby jim to chtěla vmést do ksichtu, tak by mohla říct, váš grygar věří v ježíše, já věřim v magii, tak táhněte.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CORNELA: vontrix ?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: prosím tě, sysyfos jsou zaslepení omezení lidé a vidíš tam někde nějaký výzkum, kde by dokazovali, že to nefunguje?

Jinak letoškní Balvany se obzvláště urodily, kromě somavediku taky Kovidové družstvo, metoda Ruš, Daniela Drtinová a Jesenický týdeník :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam