• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    CNV
    CNV --- ---
    VYHULENY_UFO: Nebo je to syngamóza. Zrovna tady by pomohlo trochu ivermectinu, ale to ji kupodivu nenapadlo.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DELIRIUM: to mi připomnělo ,kolega chová ovce a když měl menší děti, tak měli nějaký churavý jehně. tak s tím šli na veterinu a když zjistili, co by to mohlo být (cokoliv) a kolik by za to dali, aby ji stejně za rok sežrali, tak se rozhodli pro jehnečí "hody"
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    VYHULENY_UFO: Ten kohout bude rád, když natáhne brka.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HOWKING: není možný, psali to na internetu, to by jim nepovolili tam lhát
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: jasný kastrace jako životní styl :-))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: ale je tam zminka o jistem japonskem umelci, ktery kastraci pojal umelecky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: nevsiml jsem si, ze by to nazyvali elixirem mladi a ze by jim to vycistilo plet ,)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: no muze taky pojidat placentu novorozenat nebo byt clenkou kastracniho kultu.

Londýnská policie zatkla vyznavače kastrace, kteří prodávali záběry na internetu - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/londynska-policie-zatkla-vyznavace-kastrace-kteri-prodavali-zabery-na-internetu-40386425
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    teda Ona jede

Žena užívá menstruační krev jako elixír mládí i potřebu pro své umění - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/menstruace-umeni-bizarni-pribeh-perioda-zdravi-mladi.A220125_140218_zdravi_bib?zdroj=vybava_idnes
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ZUZKAOU: Vymyšlený příběh úplně stejně jako ta Duškova zpověď.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    via okoun

TAPINA
    TAPINA --- ---
    PALEONTOLOG: Navíc freony jsou nějaká hnusná chemie, zatímco CO2 vyrábíme všichni už jenom tím, že žijeme, tam je hodně velký rozdíl ve vnímání problému.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HOWKING: počkej, ale to jsou nesrovnatelný případy. freony je poměrně jednoduchý nevyrábět a přestat používat. ale přestat s vyvíjet co2 a metan už je o poznání komplexnější problém a narážíš na víc než je lobby výrobců freonů. narážíš na celospolečenskou změnu v uvažování.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOWKING: kdyz se to tak vezme, lidstvo by nebylo prvnim ani poslednim druhem, ktery na planete vyhynul, ze.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Bavil jsem se s jedním astronomem o tom, jak vědci zjistili, že freony likvidují ozonovou vrstvu a celý svět se spojil v tom, že zakázal freony a problém se vyřešil. Dnes řešíme podobný problém s globálním oteplováním a už ho takto sjednocením se na vědeckém konsenzu nevyřešíme, protože doba postfaktická. :-(
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: videl jsem na kabelovce ten dokument "Homemade Astronauts" a tam to rikal jeden z ucastniku, ze vlastne neveril. ale propagoval placatost dlouho.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOWKING: pozustali tak tvrdi, ale buhvi jak to bylo.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VYHULENY_UFO: Tu historii znám. Moje teorie je, že na ni nevěřil, jen našel způsob, jak nějakou skupinu lidí donutit mu platit jeho drahou adrenalinovou zábavu. (která ho stála život)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam