• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    MAR_TINA: No jo, není venku placenta, nezavine se děloha, doporučuju někdy v reálu kouknout jaká je to ranná plocha s otevrenejma cevama
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VYHULENY_UFO: chudák ženská. Ten porod proběhl asi +/- ok, "jen" nevyšla placenta. Kdyby jeden jediný z desítky účastníků zavolal sanitku neboji odvezl na pohotovost, bylo vše v pořádku. Každý divák jakéhokoli seriálu to ví, i Synové a dcery Jakuba Skláře.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já tu lahev musím dát i sem. S odkazem. https://www.nanolab.cz/lahev-na-vyrobu-vodikove-vody-angelli-1-l

To jest taková píčovina, že kdo tomu uvěří, ten si zaslouží přijít o 5k. Když do vody H2O přidám vodík H2 - nejmenší prvek vesmíru, získám vodu s vitamíny s chemickým vzorcem pplným dalších písmenek a tvarem obřího polypavouka.

---------------------------------------------

Lahev na výrobu vodíkové vody Angelli 1 L
    Angelli je high-end láhev na výrobu vodíkové vody. Ta pomáhá při detoxikaci organismu a zlepšuje celkové zdraví člověka. Lahev má objem 1 litru a je vhodná domů nebo do kanceláře.

Co je vodík?
    Plynný neboli dvouatomový molekulární vodík má chemickou značku H2. Jde o nejlehčí prvek ve vesmíru. Z tohoto důvodu je přístupnější pro buňky na molekulární úrovni.

Co je vodíková voda?
    Vodíková voda je voda s rozpuštěným plynným vodíkem (H2) podobná vodě sycené oxidem uhličitým, ve které je rozpuštěným plynem oxid uhličitý. Po dlouhou dobu se biologové shodují na tom, že vodík je sám o sobě je jedním z nejpřirozenějších antioxidantů. Voda bohatá na vodík, obsahuje více vitamínů A, C, E než zelený čaj a je 176x účinnější než vitamin C. Pitím vody bohaté na vodík jej přivádíte do těla. Vodík pak cirkuluje organismem, reaguje s volnými kyslíkovými radikály a neutralizuje je.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    2022, ale pobavilo velmi

Ledově chladné přijetí Wima Hofa v Ostravě | Reflex.cz
    https://www.reflex.cz/clanek/kultura/114331/ledove-chladne-prijeti-wima-hofa-v-ostrave.html
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //az moc alternativni porod, ktery se mirne zkomplikovasl

Žena, která rodila v sídle sekty, prodělala mozkovou smrt - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-zena-ktera-rodila-v-sidle-sekty-prodelala-mozkovou-smrt-259647
    ...
    Domácí porod se odehrál v sídle centra Ohnivý drak a sekty Život v srdci. Její hlavní postavou je šestačtyřicetiletý Lukáš Stančík, který se sám označuje jako Bůh Šašek a pravidelně publikuje videa na YouTube. Ve včerejším večerním vysílání na internetu mluvil otec novorozené holčičky o tom, že to, co se stalo a jak se situace zkomplikovala, vnímá jako „kolektivní pochybení“.
    ...
    Komunita vysílala v neděli část porodu živě na YouTube a následně zveřejnila i záběry po narození děvčátka, kde je vidět v místnosti osvětlené jen lampičkou matka s dítětem a partnerem společně s dalšími ženami, které v domě žijí. O den později, v pondělí, když Lukáš Stančík vysílal živě, za ním přišla jedna z žen se slovy: „Linda sedí na záchodě. Oni na ni mluví, ale ona vůbec nevnímá a je úplně bílá. Myslím, že ztrácí vědomí. Je to hroznej pohled na ni. Tak já vůbec nevím, jestli bychom neměli něco udělat?“

Stančíka to ale nejprve nezneklidnilo, mluví o tom, že se ženou je tam přeci dula. Teprve, když se ozve mužský hlas, který říká, že „je to hrozný“, ukončí vysílání a jde situaci řešit.
    ...
    Lidé z komunity odmítají, že jsou sektou. Lukáš Stančík tvrdí, že žijí v lásce a v pravdě. Místo šíření lásky ale ve svých videích často přináší spíš nenávist. Například když před dvěma týdny v jednom živém vysílání prohlásil na adresu Romů toto: „Tak ať tam vyhoří celej tamten jejich squat včetně malých dětí těch cikánských, vole. Jó! A podpalme to tady celý, protože tady to nemá smysl cokoliv dělat, pokud to nebudeme dělat z lásky, vy zm..i zas..ný.“

V pondělí, poté co záchranáři matku s dítětem odvezli do nemocnice, mluvil sám o tom, co se stalo. Podle něj si matku „vzala bába šedivá“. Stančík prohlašuje, že to je „démon“, který k němu promlouvá. „V objetí mi bába šedivá skrze ni řekla, beze slov, jen skrze prožitek, že ‚až se jí narodí, tak ji utopím‘. Řekla bába šedivá, která je ve všech ženách. Jsou to démoni, kteří nás tady ovlivňují, vypínají a vstupují nám do života tak, abychom nežili láskou,“ říká ve videu Stančík.
    ...
    Ve čtvrtečním večerním živém vysílání mluvil Lukáš Stančík i o tom, že lidé v komunitě „jsou nemajetní lidé“, a že otec narozené holčičky má momentálně poslední čtyři tisíce korun. Vyzýval sledující, že pokud chtějí, tak ať mu pošlou peníze a pomohou mu.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    včera jsem zjistila, že Chaun plive na Lukavce :) vyloženě mluvil o ezohovnech :-O
    já ani jednoho nesleduju a zabloudím k nim na kanál jen nárazově. teď mi šlo o tu Pekovou, tak jsem mu koukla na 1 video. musím se ještě poučit, proč jsi jdou po krku, jestli je to nově nebo už dýl, ale mně přijde, že je to prostě boj dvou eg
    já bych je přihlásila do toho Clashe :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ERVIN: jinak vyvracení bludů je naprd - pořebuje najít nějaké bezpečné "svoje lidi"
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ERVIN: zákony bohnatství , retreay v pouši. Blbka co se nehcává zneužívat šmejdem, aby mohli oholit víc lidí, když vona je ta slavná?

_
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Hele, nevíte někdo, jak je na tom Sandra Pogodová na stupnici ezohovnařiny? Matka (po smrti otce náchylná ke kdejaký láskyplný manipulaci) teď byla na nějaký její přednášce. Zachytil jsem nějakou vazbu na Lukavce (Zákony Bohatství), kde teda na něj beztak asi přišla... #kecy Kurva, člověk, aby se furt vzdělával. Trávim strašnýho času čtením hoven, co mě nezajímaj, jen abych byl schopnej vyvracet matce bludy...
    MEI
    MEI --- ---
    Chaun ted spatřen v Letenskych sadech. Usmál se na mě. Pobavilo. Konec bulvárního hlášení.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ERVIN: nebezpecnych retorik je v cesku vic, okamura, konecna, babis a maji mnohem vetsi dosah nez chaun. jaky si lidi zivot udelaji, takovy ho maji.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    VYHULENY_UFO: To co dělá sám Chaun trestný neni, ale koukal bys, jakou bránu leckterýmu debilovi (spíš debilce) to votevře a kam až jsou schopný dojít. Tahle latentní plíživá antisystem rétorika je snad ještě nebezpečnější...

Moje bejvalá kolegyně (taková tam mamka za zenitem, co byla zamlada hezká a teď je to jen otylá koule v růžovym úpletu a batikované dlouhé růžové sukni) to dotáhla aš skoro k Allatře...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ACKO: chaun jede ten byznys uz aspon ctvrtstoleti. prodavat nadeji a viru debilum neni trestny. hlavne ze si vydela na dovoleny v karibiku.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ACKO: Těmhle ezojitrnicím jde ve výsledku fakt jen vo prachy/vliv/pozornost a dá rozum, že vo takovouhle třeskutou bombu se porvou... ostatně jako dezolátský jelita svýho času. Prostě rybníček konzumentů není bezednej...
    ACKO
    ACKO --- ---
    Se přiznám , že tu kauzu Peková celkem sleduju a je ohromně komický, jak po sobě ti ezošarlatáni jdou, Chaun napadá Lukavce, že je predátor a ukradl mu exkluzivitu s Pekovou, Lukavec se totálně odstřelí následnou reakcí, kde si vlastně podřezává větev tím, že si dělá srandu z těch, kdo ho sledují...jakože proč tomu věnují pozornost. Jsem si teda myslela, že jsou o trochu chytřejší, ne se takhle odhrabat, je jim jde jen o vlastní byznys.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: jo, čím více mluví z cesty, tím lépe vypadá.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    mě to video zmátlo, anžto jsem ji nijak nesledovala, ale i tak mi přišlo, že tam vypadá nezvykle (vytuněná do ženskosti). jakoby ji nastrojila ta Ivet a ještě jí něco hodila do čaje :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    no nebude zdaleka první inteligentní člověk, co podlehl sektě
    jestli lhala proto, že se hluboce stydí nebo kvůli té sektě (údajně ruská), to se možná ani nedozvíme
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Takových lidí kolem tebe žije...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JUTA: V okolí Pekové chybí někdo, kdo by zařídil hospitalizaci a snížení svéprávnosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam