• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    TRISSIE: Je vidět že tu ezo scénu až tolik nesleduješ, a to je naopak zdravé a rakovině tím jistě předcházíš :)). Mám pocit že to je taková konstanta týhle scény, slyšel jsem to na všechny druhy rakoviny i další obtížné léčitelné či neléčitelné nemoci. Dobrý je vždycky zeptat se co si myslej o onkologickejch dětech - mám pocit že tam maj lidi pořád ještě zblo empatie a zábranu říct že za to teda určitě může matka a většinou pak spíš drží hubu. Ale jeden MUDr. internista co se zabývá čínskou medicínou, kterej mi o tom kdysi nevyžádaně říkal, to měl nějak vymyšlený i s těma dětma, který zmínil radši preemptivně, aby nikdo nekladl nevhodný otázky.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TRISSIE: simtě, za atopický ekzém mohou nezpracované emoce, nenávist k sobě, když je to pár týdenní mimino, tak za to může přeneseně matka, tak proč to neaplikovat na leukémii
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOIRAIN: by mě zajímalo, jestli podobný kecy slyší třeba lidi s leukémií nebo nádorem na mozku, nebo jestli je to vyhrazený pro ženy s CA prsu.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Tohle je ženská, co u nás založila mamologický screening...
    Ženy se svým ženstvím bojují. I proto je rakovina na vzestupu, říká lékařka - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-galerie-osobnosti-uraz-zenstvi-zeny-se-boji-byt-krehke-rika-lekarka-k-rustu-rakoviny-prsu-282679

CORNELA
    CORNELA --- ---
    MHO: Je to tak neaktivní, že to bohužel neudělá ani tu pekelnou zácpu co umí funkční formy :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: škoda, lepší by bylo z toho srát hřebíky
    MHO
    MHO --- ---
    CORNELA: tak to je ta lepší varianta ;-)
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    MHO: Defakto se nic nevstreba a jen to projde
    MHO
    MHO --- ---
    XCIDER: vida - nežil jsem dneska nadarmo. Já si myslel, že jo. Ale máš pravdu opravdu ne všechny hřebíky jsou pozink. Teda ty co mám doma ano, ale zjevně jsem měl šťastnou ruku.

CORNELA: tak ani jsem nečekal, že by tohle bylo vstřebatelné. Spíš by mne od někoho znalého zajímalo, zda to jenom projde skrz nebo to bude mít nějaké zajímavé vedlejší účinky.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    MHO: Ty vole, to je Jahrider, ne? Ten má na Nyxu vlastní klub, a to na úplně jiný o nic míň odpudivý téma:
    [Jahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně]
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    MHO: Vstrebatelnost nula, do hemovýho železa na míle daleko
    XARGH
    XARGH --- ---
    XCIDER: tak treba jsou v tom mineralnim oleji nejake uzitecne MINERALY :D
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    MHO: bezny hrebiky zinkovany nejsou. Jen se po vyrobeni striknou nejakym mineralnim olejem, taky chutovka :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To za prvé. Za druhé pro železo nejspíš platí to, co třeba i pro hořčík - různý formy jsou tělem různě vstřebatelný a mám určitou pochybnost o tom, že žrát zrovna rez je ten nejlepší způsob. Možná to není ani v top 10.
    MHO
    MHO --- ---
    IOM_NUKSO: pokud by to byl zelezny hrebik tak ano. Zelezo bude oxidovat a udelani se nejake soli s Fe. Zda je dobre je jist je vec jina.

Jenze bezny stavebni hrebik je nejaka ocel a to pozinkovana. Takze ty kyseliny v jabku reaguji se zinkem.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    A je v tom jabku pak to zelezo nebo ne? Mne se to libi :D Ma to takovej hororovej nadech :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MHO: Ta zcestnost uvažování je teda vidět už na myšlence kyselý = hodně vitamínu C.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MHO: Člověk lajkne pár bizárů, aby se podělil s nychem a hnedle spadne do jednoho pytle s yoga-mums a podobnými...
    MHO
    MHO --- ---
    Nevím proč, ale FB mi začal doporučovat ozajstné sračky. Zde nepříklad "Bylinkovou chaloupku"

_

a když do toho začali lidi v komentářích kérovat, tak:
    _

a tak dále a tak podobně:
    Rád bych vám doporučil tento postup... - Bylinková Chaloupka
    https://www.facebook.com/chaloupkabylinkova/posts/pfbid02qpEaUJFqXffPprJvEaHfZpYG9T1vedXt5h4dj7VzR4yEhkGXJs9bhAmxMQZXtNU7l
    KAERO
    KAERO --- ---
    MAR_TINA: heh, pro nektere lidi je odhaneni myslenek dobra rada. Protoze jinak premysli nad blbostma :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam