• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    NYX
    NYX --- ---
    LWEEK: Sakra, na nazev kategorii jsem jeste zapomnel, vim o tom.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Zdravím, hlásím bug: dlouhé názvy kategorií .. UILabel se zalomí ale header se neroztáhne do výšky.

Takže to chce implementovat metodu která vrací výšku section header. :)

Možná bych upřednostnil víc vzdušnosti a větší písmo u příspěvků. Přeci jenom se to blbě čte když se třeba klepe obrazovka v buse. Zvláštní mi přijde zelený separátor coby graf úspěšnosti příspěvku. Muj skromný názor je, že jednak světle zelená se světle modrou je fujky a druhak to ruší při čtení.

Jinak nice, nová apka vypadá dobře! Díky moc za ní.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    U dlouhych prispevku mam problem s udelovanim hodnoceni.

ALI
    ALI --- ---
    ALI: nebo jen na link a mam na vyber toto

ALI
    ALI --- ---
    ALI: v twitteru muzu klepnout jak na prispevek a mam na vyber z tohohle

ALI
    ALI --- ---
    NYX: vysvetlim; treba to nekomu taky prijde prakticky

v nyx app klepnu a podrim prst na prispevku s odkazem/odkazy a mam nasledujici moznosti (stejny, jako u prispevku bez odkazu)

KOC256
    KOC256 --- ---
    FARFELOO:
    resilo se to snad jeste v iNyx foru ze z neho to je maly a nechutne komprimovany... :(
    NYX
    NYX --- ---
    tak nejake opravy jsou na ceste

BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    WOJTYLA: cha, za mě ikonka super :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FARFELOO: je fakt že ksyž sem házel včera printscreen z iPhonu tak to bylo velký hodně... ale já mám velký ego tak me to tolik neva...
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Teď jsem poprvé odeslal příspěvek s uploadem fotky. Řekl bych, že je potom na většinu místních auditek příliš velký a působí moc jako tapeta. Ideální by byl podle mě menší embed s tím, že si každej můžeš obrázek otevřít v novým tabu naplno...
    4PTO
    4PTO --- ---
    WOJTYLA: Jeste nikdy. Ani ip ani ipad
    NYX
    NYX --- ---
    WOJTYLA: a tos nevidel tu, co jsem delal ja :)))
    NYX
    NYX --- ---
    a muzete se po odhlaseni a pred novym prihlasenim podivat do autorizaci jestli tam stale je nebo proste zmizi
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    a tedy, jak bych to řekl... no prostě... ehm... eh... ta ikonka je strašně hnusná berevně, ten gradient a ty barvy
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WOJTYLA: Ano
    CROSS
    CROSS --- ---
    WOJTYLA: občas ano. Nepozoruju v tom žádný princip, jednou je to nahodilé, pak to vydrží upgrade systému...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hele taky vás to furt odhlašuje ta appka?
    NYX
    NYX --- ---
    ALI: ?
    ALI
    ALI --- ---
    a opravdu by nesly nejak oddelit odkazy od prispevku (jak to ma ten twitter)?

nicmene nerozumim, jak je to udelany, takze potreti uz otravovat nebudu, jestli to proste nejde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam