• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ted se mi povedlo dvakrat vyvolat pad aplikace...

Popis:
    - rozepisu prispevek
    - prejdu do fotogalerie
    * zjistim ze nemohu fotit primo z Nyx app, takze zmacknu homebutton a prejdu na fotak kde vyfotim co potrebuji
    - prejdu zpatky do Nyx app kde vyberu "album" "okamziky"
    - nasleduje pad aplikace

iP5
    NYX
    NYX --- ---
    MICCY: mel jsem napsanou verzi v sencha touch, ale bylo to proste pomale.
    MICCY
    MICCY --- ---
    NYX: Doporučuji zkusit vývoj mobilní aplikace v HTML5/AngularJS/Cordova. Pro web-vývojáře o dost jednoduší a hlavně napíšeš to jednou a pak přelouskáš jako nativní aplikaci na všechny platformy. Tedy pokud se ti nechce srát s Javou, Objective-C a C#, jinak samozřejmě v nativním jazyce vždy lepší.
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    JIRKA207: taky se mi deje to same..ted se mi to stalo ve Fotkach z akci - kamos tam dal link na fotky na rajceti, a kdyz jsem se chtela vratit zpet do diskuze tak jsem musela restartnout celou apku.. jeste se mi stava, ze mi nereaguje tlacitko k odeslani posty - vetsinou reaguje tak na potreti, ale pak se mi zprava odesle treba 2x..
    4PTO
    4PTO --- ---
    A jeste.. Pri rolovani ve sledovanych byla super ficura iNyxu jak se vzdycky nahore "zasekaval" radek s nazvem skupiny diskusi
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SPAULDING: ahááá jasně už se orientuju!:-DD
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    WOJTYLA: Nekupoval jsi od ní stolek? :)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    4PTO: To mi taky vadí. Už mám v upomínkách spoustu příspěvků :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    WOJTYLA: taky davam casteji palce nez upominky a nebavi me premyslet , kde se pri tahu optimalne trefit mezi sedy palec a upominku

nebylo by lepsi dat ty palce na kraj?
    NYX
    NYX --- ---
    HERKULES: znovu udelis to same...jako na webu
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Stalo se mi, že jsem nedopatřením ohodnotil příspěvek mínuskem. Chtěl jsem to napravit přidáním pluska, ale systém zareagoval jinak.

Předpokládal jsem, že 0-1+1=0, ale vyšlo 1

Jak hle vzít hlasování zpět?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NYX: aha, to sem asi před lety nejak používal přátelé a tak a zapomnel jsem na to asi...

k čemu je ta Page tedy ke sledování tech co mám v přátelích?.. jakože fejbůček?
    NYX
    NYX --- ---
    WOJTYLA: vzdyt ji mas v pratelich :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kromě toho že naprosto netušim kdo je Zuzana a kde se tam vzala...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hele je to tim že "přehled" asi nepoužívám, nebo nemám přátele, nebo nevim, že se mi tam neukazuje nic kromě jakýsi zuzany že se nečeho učastní? v čem je ten for tydle page?

KOC256
    KOC256 --- ---
    jeste do nastenky napsat jak se dela book/unbook. natrefil jsem na to omylem :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NYX: dobrá fíčura, vo tom se vubec nevedel... jen tedy při palci nahoru stále dávám do upomínek páč mnám gramlavý ruce...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    a to jsem tam presne nemel :) - tak vim bo jsem to pouzil i drive a jeste i testoval na kratsich zda neco nedelam blbe...
    ted to zkousim a OK...
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Nechapu

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam