• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kromě toho že naprosto netušim kdo je Zuzana a kde se tam vzala...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hele je to tim že "přehled" asi nepoužívám, nebo nemám přátele, nebo nevim, že se mi tam neukazuje nic kromě jakýsi zuzany že se nečeho učastní? v čem je ten for tydle page?

KOC256
    KOC256 --- ---
    jeste do nastenky napsat jak se dela book/unbook. natrefil jsem na to omylem :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NYX: dobrá fíčura, vo tom se vubec nevedel... jen tedy při palci nahoru stále dávám do upomínek páč mnám gramlavý ruce...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    a to jsem tam presne nemel :) - tak vim bo jsem to pouzil i drive a jeste i testoval na kratsich zda neco nedelam blbe...
    ted to zkousim a OK...
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Nechapu

KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    ale ja tam mam jen jednu barvu prave. dyt jsem psal ze ten problem je jen u dlouhych prispevku... u kratkych OK...
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: to poznas podle barvy kdy to mas pustit, ne? i kdyz jsem na ty dve barvy pustil simulator barvosleposti, stejne mi pri vsech typech prijde ten rozdil dost vyrazny. nebo je problem rozlisit od sebe sedou a zelenou?
    JIRKA207: pockej na pristi verzi, ta ma po strane mrtvou zonu, kde to neaktivuje prispevkovy swipe, tak by to melo fungovat spolehliveji.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    Ja porad nejak nepochopil, kdy se po kliknuti na diskuzi pomoci swipe zleva doprava dostanu zpet na prehled diskuzi a kdy chytnu prispevek a zacnu mu davat palec/do upominek.

Nejaka rada pls?:)
    NYX
    NYX --- ---
    Akorat to teda hodlam resit oriznutim na jeden radek, ne roztahovanim na vysku.
    NYX
    NYX --- ---
    LWEEK: Sakra, na nazev kategorii jsem jeste zapomnel, vim o tom.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Zdravím, hlásím bug: dlouhé názvy kategorií .. UILabel se zalomí ale header se neroztáhne do výšky.

Takže to chce implementovat metodu která vrací výšku section header. :)

Možná bych upřednostnil víc vzdušnosti a větší písmo u příspěvků. Přeci jenom se to blbě čte když se třeba klepe obrazovka v buse. Zvláštní mi přijde zelený separátor coby graf úspěšnosti příspěvku. Muj skromný názor je, že jednak světle zelená se světle modrou je fujky a druhak to ruší při čtení.

Jinak nice, nová apka vypadá dobře! Díky moc za ní.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    U dlouhych prispevku mam problem s udelovanim hodnoceni.

ALI
    ALI --- ---
    ALI: nebo jen na link a mam na vyber toto

ALI
    ALI --- ---
    ALI: v twitteru muzu klepnout jak na prispevek a mam na vyber z tohohle

ALI
    ALI --- ---
    NYX: vysvetlim; treba to nekomu taky prijde prakticky

v nyx app klepnu a podrim prst na prispevku s odkazem/odkazy a mam nasledujici moznosti (stejny, jako u prispevku bez odkazu)

KOC256
    KOC256 --- ---
    FARFELOO:
    resilo se to snad jeste v iNyx foru ze z neho to je maly a nechutne komprimovany... :(
    NYX
    NYX --- ---
    tak nejake opravy jsou na ceste

BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    WOJTYLA: cha, za mě ikonka super :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam