• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JST: presně takovou bych tam dal... pokud to jde
    JST
    JST --- ---
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    NYX
    NYX --- ---
    SPAULDING: ja bych tam radsi mel neco vyslovene odesilaciho...
    NYX
    NYX --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOC256: souhlas. Ta ikona je dost matouci. Napoprve jsem taky vahal kam me to posle. Co pouzit nejakou parafRzi na google vlastovku?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN:
    no moje prvni reakce byla ze se to naramne podoba ikone sdileni ktera je vsude napric iphonem :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NYX: coz mi pripomina, ze vzdy kdyz vidim tu ikonku pro poslani prispevku, na vterinu zavaham zda me to neodhlasi :) Navrhoval bych trochu jinou...
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Menu navic se chci vyhnout, udelal jsem to takhle

KOC256
    KOC256 --- ---
    A to se mi ted povedlo dvojklikem na odeslat :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No takto to ma GeoCaching...

KOC256
    KOC256 --- ---
    No takto to ma GeoCaching...

KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    jo to by asi bylo jednodussi nez nejake koncepty...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Nebo treba moznost nahrani fotek pro pozdejsi pouziti, ze bych ji z telefonu jen v neake sekci nahral a pak prilozil k prispevku v PC
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    to je pravda... ale pak by skoro stalo udelat vsude nejaky status konceptu :) ja vcera prave vahal zda krkolomne tukat text na mobilu a jednoduse pridat fotku, nebo krkolomne stahovat fotku na PC a zase pohodlne napsat text... :)
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: no hlavni duvod proc to podporovat je snadnost s jakou k inzeratum z mobilu pridas fotky. jakakoliv jina editace mi taky prijde zbytecne krkoloma nez aby ji clovek z mobilu delal. proto zvazuji podporovat prave aspon to pridavani fotek k jiz existujicim inzeratum, ne cele vytvareni / editace (aspon ne hned).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    A teda jsem to bud nepochopil a nebo se to nedoresilo... Jake fe konecne reseni ve veci NyxApp pro iPad? Da se jen nejak podstrcit ze to je optimalizovane i pro iPad? Nez Apple opravil tu chybu tak vsechno bylo OK, ale ted to je uplne na hovno jak se ta apka zmensuje :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    read only staci... jako dokazu si predstavit ze si neco prectu a tak si dam pripominku ale ze bych tam neco vytvarel... ?
    NYX
    NYX --- ---
    Jinak zvazuji jak do appky dat praci s inzeraty. Urcite tam pujde vypis vlastnich inzeratu, ale nevim co s vytvarenim...imho nedava moc smysl tukat na mobilu texty inzeratu a kategorie/parametry (treba velikosti obleceni apod.) mi trochu nahani hruzu kdyz se zamyslim jak bych to musel resit, ale na druhou stranu nacvakat fotky mobilem rovnou k inzeratum by asi nebylo spatne.

Tak zvazuji v prvni fazi prave vypis vlastnich inzeratu + pridavani fotek k nim. Ale nevim, jestli to nebude pusobit divne, kdyz to bude jen takove polovicate reseni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam