• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    Stahnout lze zde:
    ‎Nyx on the App Store
    https://itunes.apple.com/us/app/nyx/id920743962?ls=1&mt=8

Zakladni orientace
    palce, mazani, upominky - swipe na prispevku doleva/doprava
    dvojklik na "bookmarky" / "historii" - prepinani vse/nove
    dvojklik na "statusy" - zkratka do notifikaci
    rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    read only staci... jako dokazu si predstavit ze si neco prectu a tak si dam pripominku ale ze bych tam neco vytvarel... ?
    NYX
    NYX --- ---
    Jinak zvazuji jak do appky dat praci s inzeraty. Urcite tam pujde vypis vlastnich inzeratu, ale nevim co s vytvarenim...imho nedava moc smysl tukat na mobilu texty inzeratu a kategorie/parametry (treba velikosti obleceni apod.) mi trochu nahani hruzu kdyz se zamyslim jak bych to musel resit, ale na druhou stranu nacvakat fotky mobilem rovnou k inzeratum by asi nebylo spatne.

Tak zvazuji v prvni fazi prave vypis vlastnich inzeratu + pridavani fotek k nim. Ale nevim, jestli to nebude pusobit divne, kdyz to bude jen takove polovicate reseni.
    NYX
    NYX --- ---
    TOM_HOST: 1.0.1 ceka na schvaleni uz asi tyden. takze ptat se na termin 1.0.2 je ponekud predcasne :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    hrnicek se zlatym ouskem ... to je PAAN :)))

a kdy ze to bude ten updát?
    NYX
    NYX --- ---
    NYX: Tak prilohy z fotaku v 1.0.2
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Taky jsem zkoušel donutit Siri aby spustila aplikaci Nyx bez výsledku. Teprve na EN UVAJ EX zareagovala asi napotřetí. :-)))
    NYX
    NYX --- ---
    ale asi to udelam bez vyberoveho menu, proste pridam dalsi ikonku nahoru do menu...misto tam na to je
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    prosim, prosim - smutne koukam :)
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Je to trivialni, jen tam je treba strcit mezikrok pro vybrani zdroje fotky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Neni to jen nejake jednoduche vyvolani API tlacitka? Nebo si to predstavuji jako Hurvinek valku?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    no poikud neco dokumentujes tak je prirozenejsi (alespon pro me) fotit rovnou z Nyxu nez z fotaku a pak se nekam prepinat... :)
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Nenaprogramoval. Jsem moc nepredpokladsl, ze by lidi chteli fotit rovnou na nyx.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    a to ze nelze vyvolat fotak je vlastnost nebo jsi to proste nenaprogramoval?
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Na moji aktualni verzi se to nedeje, tak to mozna bylo opravene v ramci neceho jineho
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ted se mi povedlo dvakrat vyvolat pad aplikace...

Popis:
    - rozepisu prispevek
    - prejdu do fotogalerie
    * zjistim ze nemohu fotit primo z Nyx app, takze zmacknu homebutton a prejdu na fotak kde vyfotim co potrebuji
    - prejdu zpatky do Nyx app kde vyberu "album" "okamziky"
    - nasleduje pad aplikace

iP5
    NYX
    NYX --- ---
    MICCY: mel jsem napsanou verzi v sencha touch, ale bylo to proste pomale.
    MICCY
    MICCY --- ---
    NYX: Doporučuji zkusit vývoj mobilní aplikace v HTML5/AngularJS/Cordova. Pro web-vývojáře o dost jednoduší a hlavně napíšeš to jednou a pak přelouskáš jako nativní aplikaci na všechny platformy. Tedy pokud se ti nechce srát s Javou, Objective-C a C#, jinak samozřejmě v nativním jazyce vždy lepší.
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    JIRKA207: taky se mi deje to same..ted se mi to stalo ve Fotkach z akci - kamos tam dal link na fotky na rajceti, a kdyz jsem se chtela vratit zpet do diskuze tak jsem musela restartnout celou apku.. jeste se mi stava, ze mi nereaguje tlacitko k odeslani posty - vetsinou reaguje tak na potreti, ale pak se mi zprava odesle treba 2x..
    4PTO
    4PTO --- ---
    A jeste.. Pri rolovani ve sledovanych byla super ficura iNyxu jak se vzdycky nahore "zasekaval" radek s nazvem skupiny diskusi
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SPAULDING: ahááá jasně už se orientuju!:-DD
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    WOJTYLA: Nekupoval jsi od ní stolek? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam