• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    NYX
    NYX --- ---
    jinak 1.0.1 je "In Review"
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WOJTYLA:
    ja tam jednu chvili mel moje inzeraty, coiz teda neni zrovna to co bych potreboval defaultne porad dokola videt... stejne tak jako me vubec nezajima co se dela na UVODNI strance v nyxu a dojdu tam vetsinou jen pokud me system odhlasi...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Souhlas, přehled je zcela mimo můj zájem.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    osobně mi přehled přijde taky uplně zbytečnej, ale naučil jsem se ten dvojklik... což teda nic nemeni na tom že nechápu existenci stranky přehled jako takový...

kdo to využíváýte mužete hodit printscreen jak toé vypadá a k čemu to je?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Tak to je nahovno. Funguje to presne tak spatne jak jsem popsal. Nepamatuje si to puvodni lokaci ale nesmyslne me to haze na prehled coz je nejhorsi mozne misto...

Nebo to jen nefunguje?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TUILE: Hmm. Dost divne :(
    Nebylo by lepsi si moci to spodne menu poskladat? Napr historii nevyuzivam vubec.
    TUILE
    TUILE --- ---
    KOC256: dvojklik na prehled
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Mel jsem zapnuty presun do prehledu. Prepl jsem tedy na PUVODNI LOKACE. tam to ale nejak zlobilo ze me to stale hazelo na PREHLED. vyzkousim ale zda to uz nebude delat...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX: Asi jsem slepy... Nevim co myslis :(
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: si precti zahlavi v tehle diskuzi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pokud mi nekdo neco okomentuje nebo opaleckuje proc musim zbytecne projit pres mezikrok do PREHLEDU a az pak do ZVONECKU?

NYX
    NYX --- ---
    KOC256: pokud nemas zapnuty presun do nejake lokace pri delsi neaktivite a appce neprijde low memory warning, melo by te to nechat na psani zpravy
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JST: Jo to je ono. Jen to na app vidim nasledovne.

KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX: Sent nebo message. Odkaz nemam jsem jen na mobilu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pokud rozepisu zpravu a musim to prerusit=lock na mobilu tak znovuzapnuti app si nepamatuje ze jsem psal a o vsechno prijdu. Tusim ze iNyx toto respektoval a nereloadoval zbytecne znovu...
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Tam jsou perly.

JST
    JST --- ---
    Jeste jedna vec k poste - neslo by dat ke zpravam ode me dat moje ikonka a ne adresata?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JST: presně takovou bych tam dal... pokud to jde
    JST
    JST --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam