• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    NYX
    NYX --- ---
    ALI: ted na to koukam a dal jsem tam rovnou otevreni toho systemoveho sdileciho menu...krome open in safari tam je vsechno a safari resi ten reading list, ne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    v poste pokud podrzim prst na avatarovi tak mi vyjede menu kde je jedina moznost... odpovedet... ale to se logicky dela obycejnym klikem... cekal jsem tam moznost filtrovani posty od daneho uzivatele... protoze jsem vubec nemel tucho na co mi odpovida :)
    JST
    JST --- ---
    NYX: uz to vidim, dik
    NYX
    NYX --- ---
    JST: pres to sdileci menu
    JST
    JST --- ---
    Zkopirovat prispevek jako odkaz se da? Abych ho mohl pastovat do jiny diskuze
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ALI: Tedy pardon ted sem si to znova orecetl. Jako mit moznost sam si nastavit vzdy otevirat v safari. S panem bohem to je mi jedno. Ale nedavat to tam defaultne.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ALI: Nedava...
    ALI
    ALI --- ---
    NYX: copy link, save to reading list, open in safari pls.

a kdyz jsme u toho, moznost nastavit defaultni otevirani odkazu v safari dava smysl?
    TUILE
    TUILE --- ---
    tento bug: KOC256 se u me spousti vetsinou pri zamcene obrazovce, kdyz prejedu po odpovedi prispevku.
    nejsem odhlasena (pocitac me z nyxu nevykopne), ale mobil ma pocit ze sem a musim se znovu prihlasit.
    nestava se to vzdy, ale kdyz se pohybuju po meste, stava se to casteji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    poslat mailem, otevrit v safari, kopirovat, poslat do nyxi posty (?)
    NYX
    NYX --- ---
    jake moznosti chcete mit na odkazech? viz [ ALI @ Nyx pro iOS ]
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Osobně mi přijde nápad to dát na githug jako skvělá varianta. Věřím, že jsou na Nyxu zkušení iOS vývojáři kteří mohou tomu dát trochu své lásky. Apka poroste rychleji a lidi se třeba i přiučí. Můžou se tam rozjet issues s pull requesty. Prostě klasika.
    AILAS
    AILAS --- ---
    NYX: Nechceš to dát na github?
    JOPS
    JOPS --- ---
    NYX: aha, no to je ono...

ja si prave ted pripadam, jak kdybych blbe videl. Vsechno velky a je to takovy nic moc co se tyce vzhledu. Funkcnost ok, ale vzhled na iPadu nic moc :) a pokud to byl bug, tak to bylo jako pred tim dobry no :)))
    NYX
    NYX --- ---
    JOPS: A Diskuze pod tim
    [ NYX @ Nyx pro iOS ]
    JOPS
    JOPS --- ---
    mam jeste jeden skromny dotaz.

Kdyz jsem si poprve stahl NYX (mam iPad AIR), tak vse behalo krasne ve velkem rozliseni. A tusim, ze po prechodu na iOS8 jsem mel NYX velkej, jako kdyby aplikace nebyla optimalizovana na iPad a pritom poprve to slo v pohode. Nevim, kde je zakopana selma....
    NYX
    NYX --- ---
    TOM_HOST: To bude asi taky ciste 7.x zalezitost. Apple ma super vychytavku a v 7.x v landscape prohazuje vysku a sirku okna a zjevne mi to nekde uteklo :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Pri prechodu z landscape

NYX
    NYX --- ---
    tak problem v 7.x a v pristi verzi to bude opravene
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Taky mam jeste 7.1.2 na i5 a pada ... Zkusim flash ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam