• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Me cim dal vic stve ten styl palce nahoru, palce dolu atp. Tohle mel podle meho iNyx lepe resene (tim vyjizdecim panelem). Kazdou chvili pri scrollovani nahoru/dolu davam palec nahoru.
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    osobne bych uvital spis standardni prostredi, podle oficialnich apple UX guidelines, klidne na ukor mnozstvi funkcionalit... ne jako ted, ze nekam omylem tuknu a ono to udela neco naprosto neocekavanyho... jinak appka je super, az na to ovladani ;)
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    NYX: myslim, ze je to spatnej pristup, dokazu si predstavit, ze na desktopu neni tato funkce pouzivana, protoze lidi vidi na velkym monitoru vse a navic je tam barevny zvyrazneni... coz neplati pro telefon, kde to zase nikdo neobjevi, protoze je to takto skryty - neznam zadnou appku, kde by se neco delalo dvojklikem, to by me fakt nenapadlo, ale je mozny, ze iphone pouzivam uz roky blbe ;)
    NYX
    NYX --- ---
    F0B1C: prijde mi lepsi usetrit misto nez tam davat navigationbar jen kvuli tehle jedne (imho velmi sporadicky pouzivane) funkci
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    proc ma ta appka tak nestandardni ovladani? napr. dvojklik na "bookmarky" - prepinani vse/nove neni reseno podobne jako v aplikaci Phone - Recents - prepinatko mezi All a Missed...
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Dalo by se zařídit, aby se po Swipe back na seznam diskusí dal udělat i Swipe forward na poslední diskusi z historie? Občas jdu zpátky tak nějak intuitivně, aniž bych diskusi dočetl. Pak to lovím v historii.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    A neslo by udelat ze druhy klik na skupinu ji zase sbali?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Takova trosku kravinka. Mam sledovane (zobrazit vsechny) scrolluju dolu (zmizi dole panel), kliknu na titulek skupiny ktera je prazdna / ma treba jen 2 kluby. V tu chvili se vsechny skupiny sbali az na tuhle (=neni kam scrollovat) ale dole se panel nezobrazi a abych ho zobrazil, tak musim rozkliknout skupinu s hodne tematama, abych mohl odscrollovat dolu a zas nahoru.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NYX: aha, nevsiml jsem si, po chvili uzivani reknu... Nicmene jsem mel ted jiny problem, na telefonu jsem nemohl odpovedet. Porad mi to vracelo okno s odpovedi pro Spauldinga, ackoli jsem klikal na tvuj prispevek (ktery byl podbarven modre jako novy). Kdyz jsem vyskocil na seznam diskuzi a zpet, uz to slo (prispevek byl bile podbarven).
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    4PTO: To se tu uz resilo. Pry nelze
    4PTO
    4PTO --- ---
    A to, aby se diskuse otevrela na prvnim neprectenym prispevku, je blbost?
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    NYX: Toho jsem si všiml až teď. :))) byl bych pro, aby ta modrá barva u nových byla trochu tmavší.
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: nove maji i datum cervene, ani to neni videt?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    A jeste postreh: pri snizenym jasu na minimum (tj. rano po probuzeni az do odpoledne, dokud me to netrkne :)) je velmi tezky poznat co jsou novy prispevky. Barevny roh u iNyxu imho fungoval mnohem lip...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CROSS: Mne app jede uplne normalne, neodhlasuje me. Odhlasila me jen jednou jedinkrat a to potom, co mi prisla notifikace. Vim, ze me hned trklo, zda to nemuze mit nejakou souvislost. Uz si ale nevybavuju zda jsem sel pres ni ci nikoli... Co na to Nyx?
    TUILE
    TUILE --- ---
    TUILE: hm, tak me na E nejede ani webovy rozhrani (a ani web poradne).
    3G potkavam zridka, toz sem nezvladla otestovat.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Nevim, jestli to něco znamená, ale k tomu odhlašování - mně se to děje v podstatě pouze v situaci, že mi přijde notifikace, kterou ignoruju, ale do aplikace pak jdu normálně z home screenu. Může to být jen náhoda. (A děje se mi to zřídka, tak 1-2x týdně.)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: V to sloupci diskusi mit oznacenou tu kde sem.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NYX: Treba takhle layout by byl bozi.

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NYX: Jinak je to u tehle app "nice to have" funkce, neni zivotne nutna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam