• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    HARALD
    HARALD --- ---
    KOC256: Neumělo. Loboval jsem u Kapika o tuhle funkčnost a dušoval se, že při rozumné pracnosti to není řešitelné. Právě proto se mi tak líbí tohle nové řešení.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HARALD:
    asi jsem nenatrefoval na dlouhe prispevky no :) ale treba i tamto reseni by umelo byt treba nejak plovouci a ne top vs bottom vs center...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NOWITCH: Ja obecne taky, ale tenhle system se mne nelibi. Jinak seznam temat a prispevky se mne vzhledove libi. Odpovidat / novy post je supr.
    NOWITCH
    NOWITCH --- ---
    ONDRA_99: Taky mam plusko a tenhle problem jsem nemel jeste ani jednou. Asi hodne zalezi na velikosti rukou (delce prstu), ale i kdyz jsem to ted zkiusel nasimulovat, opravdu jsem musel az nestandardne do strany ujet prstem, aby mi vyjelo seipe menu misto scrollovani.
    Ja osobne mam tuhle appku mnohem radeji nez tu starou.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HARALD: Ono staci ze ti vodorovne sjede o par px a hned to tu akci dela. Je to u me dane kombinaci 6 plus drzeni jednou rukou a tim, zadna jina app tuhle silenost nema.
    HARALD
    HARALD --- ---
    ONDRA_99: Maličko skede prts o víc, než 45 stupňů od svislé osy? To už je vodorovný swipe, ne svislý.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HARALD: Ono ten palec nedas, ale misto scrollovani se aktivuje akce palce, protoze ti malinko sjel prst a to me fakt stve.
    HARALD
    HARALD --- ---
    Ať tu nezní jen negativní názor. Způsob přidělování palců mi přijde mnohem lepší než u iNyxu. Tam bylo nutno vždy odscrollovat na prostředek příspevku, což u dlouhých textů hodně obtěžovalo.
    Zvyknout si na scrollování a hlasování bylo otázkou chvíle. Vzhledem k tomu, že pro přidělení palce je nutno pořádně "zatáhnout", tak udělit při scrollování hodnocení je možné jen při pohybu značně odchýleného od svislé osy. Při troše praxe by neměl být problém ani pro malé děti.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WOJTYLA: Ja tam to prvni palcem nemam :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ONDRA_99: "každou chvili při scrolování palcem nahoru nebo dolu dávám palec nahoru nebo dolu"... výtečný!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pripojuji se k nazoru ze je tu silne podcenena pouzitelnost na ukor technologicke onanie a ukazani vselijakych moznosti toho UI. Kazdopadne jako ajtak jsem se nyni v tom nejak zorientoval a ted uz si to proste pamatuji (snad).
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Me cim dal vic stve ten styl palce nahoru, palce dolu atp. Tohle mel podle meho iNyx lepe resene (tim vyjizdecim panelem). Kazdou chvili pri scrollovani nahoru/dolu davam palec nahoru.
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    osobne bych uvital spis standardni prostredi, podle oficialnich apple UX guidelines, klidne na ukor mnozstvi funkcionalit... ne jako ted, ze nekam omylem tuknu a ono to udela neco naprosto neocekavanyho... jinak appka je super, az na to ovladani ;)
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    NYX: myslim, ze je to spatnej pristup, dokazu si predstavit, ze na desktopu neni tato funkce pouzivana, protoze lidi vidi na velkym monitoru vse a navic je tam barevny zvyrazneni... coz neplati pro telefon, kde to zase nikdo neobjevi, protoze je to takto skryty - neznam zadnou appku, kde by se neco delalo dvojklikem, to by me fakt nenapadlo, ale je mozny, ze iphone pouzivam uz roky blbe ;)
    NYX
    NYX --- ---
    F0B1C: prijde mi lepsi usetrit misto nez tam davat navigationbar jen kvuli tehle jedne (imho velmi sporadicky pouzivane) funkci
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    proc ma ta appka tak nestandardni ovladani? napr. dvojklik na "bookmarky" - prepinani vse/nove neni reseno podobne jako v aplikaci Phone - Recents - prepinatko mezi All a Missed...
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Dalo by se zařídit, aby se po Swipe back na seznam diskusí dal udělat i Swipe forward na poslední diskusi z historie? Občas jdu zpátky tak nějak intuitivně, aniž bych diskusi dočetl. Pak to lovím v historii.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    A neslo by udelat ze druhy klik na skupinu ji zase sbali?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Takova trosku kravinka. Mam sledovane (zobrazit vsechny) scrolluju dolu (zmizi dole panel), kliknu na titulek skupiny ktera je prazdna / ma treba jen 2 kluby. V tu chvili se vsechny skupiny sbali az na tuhle (=neni kam scrollovat) ale dole se panel nezobrazi a abych ho zobrazil, tak musim rozkliknout skupinu s hodne tematama, abych mohl odscrollovat dolu a zas nahoru.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NYX: aha, nevsiml jsem si, po chvili uzivani reknu... Nicmene jsem mel ted jiny problem, na telefonu jsem nemohl odpovedet. Porad mi to vracelo okno s odpovedi pro Spauldinga, ackoli jsem klikal na tvuj prispevek (ktery byl podbarven modre jako novy). Kdyz jsem vyskocil na seznam diskuzi a zpet, uz to slo (prispevek byl bile podbarven).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam