• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX: Stalo se mi to znovu. Ale nemelo to nic spolecneho s notifikaci a neslo mi to znovu nasimulovat. Tak nevim...
    NYX
    NYX --- ---
    SPAULDING: Moc nevim kam to tam rozumne vecpat
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Šlo by integrovat hledání v diskusích podle hodnocení přilspěvku, jak je tomu u webové verze? Rád bych si na cestách v bulvární noře vyfiltroval Leška Semelku a jiné užitečné věci. :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    mne se to casto deje v poste, kdyz pribudou proispevky, ktery yem zatim necetla.
    kliknu na odpovedet a otevre se nova zprava pro ID nad tim, na ktery sem klikala.
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: tak zkus zjistit, jestli se to deje jen u nejakych konkretnich prispevku nebo kdy to nastane...ja na to nikdy nenarazil
    NYX
    NYX --- ---
    PHAILO: nalezeno a opraveno
    KOC256: vyhledavani bude radit kategorie podle relevance jako je to na webovem nyxu, tak to bude min haluzni
    FLLIP: vyresil jsem to tak, ze podrzeni na prispevku detekuje cisla v textu a nabidne v menu volat/sms na vsechna nalezena

---

jinak cosi jako privacy policy pres vanoce spichnuta, na review ceka uz par dni nova verze (1.0.2)...ale tyhle tri veci jsem napsal az ted, tak budou az v te nasledujici verzi (1.0.3)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX: Snad 10 jsem klikal tam a zpatky. Takze to opravdu nebyla nahoda. V te chvili se to netrefilo nikdy.
    NYX
    NYX --- ---
    Na jakou bunku se klika resi ios, tohle bych snad ani nedokazal rozbit :) neklikate proste tak blizko kraje, ze se to splete?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: Potvrzuju, taky se mi uz stalo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ted se mi stalo ze po prichodu z notifikace na obrazovne jsem pri klikani na zpravy odpovidal na jine. Jako by to bylo nejake posunute... Nakonec jsem to odpalil bo jsem myslel ze treba jen chyba v zobrazeni ale ne a odpovedel jsem sam sobe i kdyz jsem klikal jinam.

Auditko: webove aplikace...
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: vyhledavani hlavne nejak totalne ignoruje relevanci a seradi to buhvijak. mam v planu se na to podivat, dost mozna to chodi mimozne uz z api.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Vyhledavani mi prijde zmatecne v tom ze vyhledane diskuze to roztrizuje do kategorii coz je pri vyhledavani dost neprehledne... :(
    NYX
    NYX --- ---
    FLLIP: poznamenam si
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Nešlo by prosím přidat aby když mám v poště zprávu z telefoním číslem tak aby se po klinutí na nej otevřel dialer?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    AILAS: A pritom pomoci pull-requestu ma clovek vse pod kontrolou. Skoda, takhle je pro me aplikace nepouzitelna :/
    AILAS
    AILAS --- ---
    MATESISKO: Hrách na zeď. Už jsem to říkal oboum. Fakt nechápu jak je vůbec možné tak moc zkazit a znefunkčnit základní stavební kameny UI. Na to musí padnout daleko více energie než se naučit to udělat správně :-)
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    NYX: Na NYXu je dost iOS developeru. Co takhle dat zdrojaky na github a pomoci pull-requestu se dobrat k pouzitelnemu vysledku? Vim, ze chces mit na vsim kontrolu, ale vysledek je podle me dulezitejsi.
    NYX
    NYX --- ---
    jinak apple mi ted zamitl novou verzi kvuli chybejici privacy policy, tak fakt nevim, kdy se mi do TOHO bude chtit :) ach jo
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Mně se ty obrázky nezobrazují snad jen u NGANASANových příspěvků :D
    NYX
    NYX --- ---
    vim o tom, nedari se mi dohledat pricinu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam