• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    Stahnout lze zde:
    ‎Nyx on the App Store
    https://itunes.apple.com/us/app/nyx/id920743962?ls=1&mt=8

Zakladni orientace
    palce, mazani, upominky - swipe na prispevku doleva/doprava
    dvojklik na "bookmarky" / "historii" - prepinani vse/nove
    dvojklik na "statusy" - zkratka do notifikaci
    rozbalit záhlaví
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    NYX: Odhlašování se mi děje taky. Nepravidelně, tak jednou za 2-3 dny.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    a 2?

jinak neda se u 1. zapnout nejaky debugmode? klidně bych si ho zapnul ale kdyz mi to nic nehlasi, tak nevim po cem se divat... Prece musi byt nejaky "IF" blok na zaklade ktereho se to rozhodlo ze to chce heslo... nem,uzes si neco poslat do NYXu? nebo zobrazit, ... ?
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: To posledni moc opravit nejde. Nechci oznacovat diskuzi prectenou kdyz mozna neco v diskuzi existuje jeste po te odpovedi na kterou jdes.

Odhlasovani se mi nikdy nestalo, tak fakt tezko zjistim, kde je problem. Kod jsem prosel a nic zjevneho jsem nenasel.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Oboji tu uz padlo. Ale vratim se k tomu, protoze to citim jako hlavni bolesti aplikace.

1/ casto se mi samovolne odhlasuje. I v ramci par minut bez prepinani internetu mezi 3G a wifi - dneska uplne extrem...

2/ ikona home je uplne k nicemu. Chtel bych aby pod tim bylo to co se zobrazi po dvojkliku nebo jednokliku a kliku na zvonek. Je dost protivne ze tam sviti notifikace a po kliku tam nic neni...

A vlastne jeste narazim na jednu nesmyslnost.

Pokud v te hto notifikacich si prectu reakce. Klidne i tim ze ji odtamad otevru, tak se nezneni jako prectena a musim duplicitne ji otevirat znova ve Sledovanych...

Je neco z toho v planu FIXnout?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    NYX: bezvadné :) Já zatím přišel na to, že pokud si po spuštění Nyxu nechá nejprve člověk zobrazit např. událost z přehledu (nebo také stačí začít odpovídat na zprávu v poště), nějakým pro mě záhadným způsobem se to „chytne“ a aplikace již nepadá :)
    NYX
    NYX --- ---
    a poslano k review, momentalne jim to trva cca tyden nez to schvali
    NYX
    NYX --- ---
    tak yosemite, xcode beta rozchozeno, chyba nalezena a az se mi stahne ne-beta xcodu, zkompiluju to a poslu do storu
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Jako o nic moc nejde, ale kdyby nekdo vedel, jak zlepsit spolupraci Nyxu pro ios s Eclipse, bylo by to fajn.

ARAON
    ARAON --- ---
    PHAILO: To sice beha, ale nejdou z ni treba ukladat obrazky, u GIFu neni progress bar pro nacitani, etc...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ARAON: Na ipadu poměrně dobře běhá normální webová verze. Takže není nějaký extra pádný důvod.
    ARAON
    ARAON --- ---
    CROSS: Mnojo. Ale uz nepodporovany iNyx vesele beha ve fullscreenu. :(
    CROSS
    CROSS --- ---
    ARAON: to na každém iPadu, protože je pro iPhone
    ARAON
    ARAON --- ---
    Nevím, jestli to už je, ale na iPadu 2 se mi Nyx vykresluje jako pro iPhone. iOS 8.2

NYX
    NYX --- ---
    BINARY_PARANOIC: ja zas zkusil prece jenom zas upgrade na yosemite a uz to neni pomale...ale nemam dock a v podstate vsechny aplikace okamzite po spusteni spadnou...ouje :)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    BINARY_PARANOIC: tak restart sice nepomohl, ale během zkoušení, kdy přesně to padá (nu, padalo při snaze o zobrazení upozornění, při snaze o prohlížení diskuze, ať již z historie či sledovaných, padalo při vstupu do pošty, ...), to náhle padat přestalo. Čím to, to fakt netuším :)
    NYX
    NYX --- ---
    CLOJSTER: zatim nepodivas, nejak jsem tohle stale mel v planu udelat a odkladal a odkladal. pro svoje prispevky to najdes v notifikacich, pro cizi zatim holt nejde...
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    Jak se pls u prispevku podivam kdo jak hodnotil? Nejak nevim kam ťapnout nebo co posunout :) diky
    NYX
    NYX --- ---
    hmmm, tak nemrknu...ios 8.3 beta potrebuje xcode 6.3, to potrebuje yosemite a to mi ve virtualu bezi nepouzitelne pomalu :-/
    NYX
    NYX --- ---
    BINARY_PARANOIC: No tak snad to opravi :)

Se na to mrknu taky, no
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Poslušně hlásím, že na betě iOS 8.3 (iPhone 5s) Nyx padá při téměř jakékoliv akci :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nedokazu odpovedet. Na posledni prispevek...
    Mozna hraje roli to ze jsem na tu zpravu presel z notifikace na zavrene obrazovce

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NYX: ja jen, ze jsem ted nekde odebral lajk vlastne omylem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam