• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    NYX: Teď mě to vykoplo znovu (11:13).
    AETHER
    AETHER --- ---
    Ted me to odhlasilo uprostred prochazeni Nyxu.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    NYX: Celý den fungoval naprosto normálně. Před odhlášením jsem ho tak hodinu dvě nepoužil (webovou verzi ano). Telefon jsem nerestartoval. Jestli ti pomůže ještě nějaká informace, ptej se.
    NYX
    NYX --- ---
    PHAILO: tak ted jsem z toho jeste zmatenejsi...proste prijde dotaz bez nicku/tokenu, coz nyx samozrejme vyhodnoti jako nesmysl a odmitne to
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    NYX: Teď mě to zrovna odhlásilo (17:03)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Aplikace je venku... ale 8.3 nemam... :)
    NYX
    NYX --- ---
    hlavne pak dejte vedet, jestli to ty problemy na 8.3 skutecne vyresilo :)
    NYX
    NYX --- ---
    Tak nova verze bude brzo ve storu
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CLA1R: Ještě prověř nastavení - oznámení - nyx. Možná tam nemáš povolené notifikace.
    CLA1R
    CLA1R --- ---
    NYX: Dobra.. Diky moc
    NYX
    NYX --- ---
    hmmm, tak pardon, zas se to nejak zaseklo.
    NYX
    NYX --- ---
    CLA1R: tohle by melo normalne fungovat. zkus se odhlasit a znovu prihlasit. nic jineho me nenapada.
    CLA1R
    CLA1R --- ---
    Mozna jsem hloupa, ze jsem nenasla, tak se kdyztak omlouvam.. Ale u androidu kdyz mi prisla zprava, tak mi telefon normalne ohlasil novou prichozi zpravu.. a tedka u ios mi to nehlasi .. takze kdyz to pravidelne nekontroluju tak to proste nezjistim.. da se to nekde nastavit? nebo to proste nejde a musim se s tim smirit? :)
    NYX
    NYX --- ---
    nahodil jsem nejake logovani. dejte vedet, az se to nekomu priste zas stane.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ONDRASEEEK: U mě ne, poštu používám minimálně.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    me se to stalo za celou dobu co je nyx pro ios snad 3x ... a to jsem se snad pripojil pres inyx omylem
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    PHAILO: me taky, mam pocit ze to ma neco spolecneho s prichozi postou, tam se mi to stava nejcasteji...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    NYX: Odhlašování se mi děje taky. Nepravidelně, tak jednou za 2-3 dny.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    a 2?

jinak neda se u 1. zapnout nejaky debugmode? klidně bych si ho zapnul ale kdyz mi to nic nehlasi, tak nevim po cem se divat... Prece musi byt nejaky "IF" blok na zaklade ktereho se to rozhodlo ze to chce heslo... nem,uzes si neco poslat do NYXu? nebo zobrazit, ... ?
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: To posledni moc opravit nejde. Nechci oznacovat diskuzi prectenou kdyz mozna neco v diskuzi existuje jeste po te odpovedi na kterou jdes.

Odhlasovani se mi nikdy nestalo, tak fakt tezko zjistim, kde je problem. Kod jsem prosel a nic zjevneho jsem nenasel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam