• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    NYX
    NYX --- ---
    SPAULDING: A to tam tech 500 pribyde mezi dvema navstevami bookmarku?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    nyx na tom jeste neco dela? :)
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Nešly by implementovat push notifikace pro nové příspěvky ve vybraných diskusích? Například pro 2 diskuze pro uživatele, neomezené množství pro prémiovku? To by se mi taaaak líbilo. Často se vrátím k 500 plus diskusím, které bych si raději četl průběžně. Co vy na to? A co Nyx? :)
    NYX
    NYX --- ---
    Tak na iOS9 bete to zda se bezi ok, zatim vidim jediny drobny minibug
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    Kdyz si vyhledam v diskuzi nejake klicove slovo, to najde treba 3 mesice zpatky v jednom prispevku. Da se nejak rozkliknout ten prispevek tak aby to zobrazilo i odpovedi na nej, nebo jeste lepe par prispevku kolem nej, nebo uplne nejlepe presunout se na ten prispevek primo do toho casu v diskuzi, abych mohl procitat od nej dal?

Diky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ted se mi Nyx odhlasil. Relativne behem par minut jsem to zapl na PC, tabletu a po prichodu na mobil vidim login screenu :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pokud mam od tori zpravu ze nektere inzeraty jsou postarsiho data tak pri kliku na odkaz zkoncim takto...

TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Me se to odpojuje jenom kdyz nejsem prihlaseny na kompech ... A kdyz mi prijede notifikace o poste tak se vratim do appky a ta chce heslo ... Kdyz se to same stane s nyxem zapnutym na nakem kompu nekde tak se to neodhlasi

Mozna jsem objevil ameriku a uz to davno vite? :)
    NYX
    NYX --- ---
    CLA1R: Mozna vypnout pres show on lock screen, ale pak se neukaze nic, jen se nastavi ta badge na ikone
    CLA1R
    CLA1R --- ---
    Mam asi hloupy dotaz, pri prichozi zprave z nyxu se mi na zamcene obrazovce a obecne ukaze text te zpravy, jde nejak udelat aby se jen ukazalo ze neco prislo, ale bez textu? (Vim ze jde ten nahled skryt normalne u zprav, ale na nyxu?)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ted jsem objevil vedle jednu která přesně vystihuje muj momentální stav..¨

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    AILAS: Ty jo, ale ALI se mne v appce ukazuje, ze dal plus, ale na webu jeho plus nevidim.
    AILAS
    AILAS --- ---
    ONDRA_99: Já jsem ale dal plus a nechal jsem ho. Tenhle slovník používám též.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Bylo by dobre neak vyresit, kdyz uzivatel (asi omylem) da plus a pak ho odebere. V telefonu ho vidim stale jako kladne hodnoticiho, ale v desktopove verzi uz vidim jen toho jednoho.

NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Na to si nevzpominam. Da se to nejak spolehlive zreprodukovat?
    AILAS
    AILAS --- ---
    LUCIEN: Aha :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    AILAS: to se tusim vyresilo tim, ze se to resit nebude :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    Občas pořád mizí navigationbar v diskuzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam