• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    CROSS
    CROSS --- ---
    AILAS: zhruba ve stejnou dobu se mi stalo naprosto totéž
    AILAS
    AILAS --- ---
    NYX: V kódu :-) hele má to něco společného se změnou IP adresy. Teď mne to odhlásilo na mobilu a po znovupřihlášení jsem sedl k ntb a a i když jsem byl přihlášen vyhodilo mne to s hláškou že se změnila IP adresa.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NYX: Push notofikace na zamčeném telefonu. Slide přes notifikaci a odemčení přes otisk prstu.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NYX: Push notofikace na zamčeném telefonu. Slide přes notifikaci a odemčení přes otisk prstu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    ja nevim jak to funguje... takze fakt nevim ceho se chytit... :(
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Token je ulozeny v keychainu jako to mel kaplik afaik. Jen apka proste nekdy "zapomene", ze ho ma a udela request bez nej, coz ji odhlasi. Vsechny requesty pouzivaji identicky kod, tj fakt nevim, kde hledat problem.
    NYX
    NYX --- ---
    Nedelo se mi to nikdy na ios 7/8/9beta...tj tim to nebude.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX: Tam neni neco jako sessions? Kaplika se zeptat nechces? U neho to nedelalo...
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Naprosto nevim nic bohuzel :-/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CLOJSTER: Nize jsem pochopil ze Nyx na to ma nejake sledovatko a snad uz i vi odkud vitr fouka...
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    To musi byt dobra pakarna tento bug vychytat. Ja treba jsem na iP5 presel pres iOS7 k iOS8 a nikdy me to za celou dobu neodpojilo... Zajima me jestli se ten bug nekdy najde. Pokud to ale nepostihuje developera tak to musi byt dost tezke.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NYX: Přešel jsem ze 4S a iOS 7 na 5S a iOS 8 a také mě to i 4x denně odpojí. Na starém jsem zadal heslo snad jednou po instalaci a pak už nikdy
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PHAILO:
    Popisuji stejnou chybu mozna za trochu jinych okolnosti nize...

Nekde kolem...
    [ KOC256 @ Nyx pro iOS ]
    NYX
    NYX --- ---
    PHAILO: poznamenam si. pred par dny jsem poresil problem s padanim macos VM, tak se pokusim se na to casem mrknout.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Narazil jsem na chybu (iP 6+, iOS 8.4). Pokud někomu odpovídám na příspěvek, odpověď odešlu a chci rovnou odpovědět na další (jiný) příspěvek, mohu kliknout (za účelem odpovědi) na jakýkoliv příspěvek, ale vždycky mi to otevře prázdnou odpověď na ten první, tedy již zodpovězený příspěvek.

Příklad: Klub obsahuje příspěvky #1 - #10.
    Otevřu si odpověď na #3, napíšu a odešlu.
    Aplikace mě vrátí zpět do klubu.
    Otevřu si odpověď na #7, ale ve skutečnosti se mi otevře okno s prázdnou odpovědí opět na #3.

Je to pochopitelné?
    NYX
    NYX --- ---
    B4NAN: Zkus zjistit. Bylo by to ujete, ale vyloucit se to asi neda.
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    NYX: Me to po aktualizaci zacalo odhlasovat, za posledni den asi 5x uz (predtim nikdy)... Deje se to myslim kdyz du na notifikaci z lock screenu. Taky sem si ted zapnul passcode, kterej sem driv nepouzival, mozna to je tim?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Kdyz uz maji sledovane double tap feature, pak by to mohla mit i historie.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    A background app refresh by nezvládl kontrolovat marknuté diskuse?

"Some apps can continue to run in the background. You can allow these apps to refresh themselves by turning on Background App Refresh. This settings lets apps check for new content and download updates, or retrieve updated content in the background when they receive push notifications."
    NYX
    NYX --- ---
    SPAULDING: ja bych to resil skupinou v bookmarcich co bude hned nahore, kam tyhle dulezite diskuze nasypes. posilat zbytecne hromady notifikaci se mi moc nechce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam