• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    Stahnout lze zde:
    ‎Nyx on the App Store
    https://itunes.apple.com/us/app/nyx/id920743962?ls=1&mt=8

Zakladni orientace
    palce, mazani, upominky - swipe na prispevku doleva/doprava
    dvojklik na "bookmarky" / "historii" - prepinani vse/nove
    dvojklik na "statusy" - zkratka do notifikaci
    rozbalit záhlaví
    NYX
    NYX --- ---
    B4NAN: Zkus zjistit. Bylo by to ujete, ale vyloucit se to asi neda.
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    NYX: Me to po aktualizaci zacalo odhlasovat, za posledni den asi 5x uz (predtim nikdy)... Deje se to myslim kdyz du na notifikaci z lock screenu. Taky sem si ted zapnul passcode, kterej sem driv nepouzival, mozna to je tim?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Kdyz uz maji sledovane double tap feature, pak by to mohla mit i historie.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    A background app refresh by nezvládl kontrolovat marknuté diskuse?

"Some apps can continue to run in the background. You can allow these apps to refresh themselves by turning on Background App Refresh. This settings lets apps check for new content and download updates, or retrieve updated content in the background when they receive push notifications."
    NYX
    NYX --- ---
    SPAULDING: ja bych to resil skupinou v bookmarcich co bude hned nahore, kam tyhle dulezite diskuze nasypes. posilat zbytecne hromady notifikaci se mi moc nechce
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    NYX: Asi jsem se vyjádřil jako trotl. 500 příspěvků u diskuze, kterou bych rád četl průběžně. Ale nevzpomenu si.
    NYX
    NYX --- ---
    SPAULDING: A to tam tech 500 pribyde mezi dvema navstevami bookmarku?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    nyx na tom jeste neco dela? :)
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Nešly by implementovat push notifikace pro nové příspěvky ve vybraných diskusích? Například pro 2 diskuze pro uživatele, neomezené množství pro prémiovku? To by se mi taaaak líbilo. Často se vrátím k 500 plus diskusím, které bych si raději četl průběžně. Co vy na to? A co Nyx? :)
    NYX
    NYX --- ---
    Tak na iOS9 bete to zda se bezi ok, zatim vidim jediny drobny minibug
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    Kdyz si vyhledam v diskuzi nejake klicove slovo, to najde treba 3 mesice zpatky v jednom prispevku. Da se nejak rozkliknout ten prispevek tak aby to zobrazilo i odpovedi na nej, nebo jeste lepe par prispevku kolem nej, nebo uplne nejlepe presunout se na ten prispevek primo do toho casu v diskuzi, abych mohl procitat od nej dal?

Diky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ted se mi Nyx odhlasil. Relativne behem par minut jsem to zapl na PC, tabletu a po prichodu na mobil vidim login screenu :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pokud mam od tori zpravu ze nektere inzeraty jsou postarsiho data tak pri kliku na odkaz zkoncim takto...

TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Me se to odpojuje jenom kdyz nejsem prihlaseny na kompech ... A kdyz mi prijede notifikace o poste tak se vratim do appky a ta chce heslo ... Kdyz se to same stane s nyxem zapnutym na nakem kompu nekde tak se to neodhlasi

Mozna jsem objevil ameriku a uz to davno vite? :)
    NYX
    NYX --- ---
    CLA1R: Mozna vypnout pres show on lock screen, ale pak se neukaze nic, jen se nastavi ta badge na ikone
    CLA1R
    CLA1R --- ---
    Mam asi hloupy dotaz, pri prichozi zprave z nyxu se mi na zamcene obrazovce a obecne ukaze text te zpravy, jde nejak udelat aby se jen ukazalo ze neco prislo, ale bez textu? (Vim ze jde ten nahled skryt normalne u zprav, ale na nyxu?)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ted jsem objevil vedle jednu která přesně vystihuje muj momentální stav..¨

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    AILAS: Ty jo, ale ALI se mne v appce ukazuje, ze dal plus, ale na webu jeho plus nevidim.
    AILAS
    AILAS --- ---
    ONDRA_99: Já jsem ale dal plus a nechal jsem ho. Tenhle slovník používám též.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam