• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    CROSS
    CROSS --- ---
    NYX: tak přiznám se rovnou, že druhá jmenovaná situace mě ani nenapadla, protože stejně tak nepůjčuju telefon nikomu, aby se podíval na svůj bankovní účet.

OK, nebudu to více komentovat, dokud se nad tim trochu nezamyslim.
    NYX
    NYX --- ---
    CROSS: na ja vidim situaci, kdy clovek klikne na odhlasit a co ma appka udelat? vykopnout ho z appky a pamatovat si pritom pristupovy token na nyx? jak se toho potom clovek zbavi?

a to ani nechci domyslet situace, kdy nekomu pujcis telefon aby se mrkl na nyx, on se pak odhlasi a ty se svym otiskem znovu prihlasis na jeho ucet.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NYX: nerozumim, dát možnost ručně odhlásit platnou pro heslo a ještě další pro odhlášení pro TID? Měl jsem na mysli -- nedávat žádnou speciální volbu, nechat jedno tlačítko odhlásit, které by znamenalo, že při příštím spuštění aplikace bude tato vyžadovat buď heslo, nebo TID.

Nezávisle na volbě o možnosti použít TID -- to bych viděl na jednorázovou autorizaci heslem na Nyx (podobně to má banking Unicredit, použití TID se autorizuje jednou klíčem a pak si to aplikace pamatuje) s možností ukončit ručně platnost (což by znamenalo že příště by uživatel musel znova autorizovat použití TID heslem na nyx). Nevim, jestli to píšu srozumitelně, pátek a dlouhé jednání za mnou ;-]
    NYX
    NYX --- ---
    CROSS: a to pak mit dve ruzne odhlasovani?
    CROSS
    CROSS --- ---
    NYX: ověření znova vyžadovat pouze po ručním odhlášení, stejně jako heslo. Tim se pořeší i to záhadné magické automatické odhlašování podle náhodného klíče, kterému nemůže nikdo přijít na kloub. Nějaké změny nacachovaného screenu bych vůbec neřešil.
    Toť nicméně pouze můj osobní pohled na věc.
    DUKED
    DUKED --- ---
    NYX: Tak tak, tohle jsem mel na mysli
    NYX
    NYX --- ---
    koukam na to. ted spis po jake dobe by to melo chtit znovu prst. a jestli resit zmenu toho nacachovaneho screenu co se ukazuje v prepinaci aplikaci a pri obnoveni ze spanku apod.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    NYX: Je to relativne jednoduche :)
    DUKED:
    NYX
    NYX --- ---
    DUKED: jako misto automatickeho prihlaseni tam dat zamek pres touchid? to tu asi bude vedet nekdo jiny jak moc velky opruz to je pridat.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Po upgradu na 9 mi pri prichozi poste nevyskoci notifikace, stava se jeste nekomu?

@NYX Neslo by udelat prihlasovani do aplikace pomoci touch id? Nebo si to predstavuju jako Hurvinek valku? :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MATESISKO: Nyxi? :D
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KOC256: Abych te uklidnil, stejne jako u psani webu, zalezi na kvalite programatora :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AILAS: Ja napsal jen svuj nazor. Nikdo vas nenutil ho v dalsich 10ti postech rozebirat, kdyz k tomu nemate co kloudneho napsat :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: To jsem chtěl napsat už v minulém postu, že nechápu co vlastně řešíš.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AILAS: Me prijde ze ta dbata tu zacina byt v trochu jinem duchu nez bylo puvodne zamysleno...
    AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: A teď si představ, kdybys ty weby psát neuměl.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NIXX: Asi presne neumim vyjadrit co myslim ale z povahy bugů kde se neco rozsype za uplne divnych okolnosti, pripadne za uplne normalnich okolnosti...

Jako ja umim psat weby a dokazu si predstavit ze napsat lite web bude rychlejsi a mene zabugovane nez takova apka.

Z toho vyplyva muj udiv nad tim "jak se to vlastne pise".
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NIXX: To ano. Ale ja (uz ani nevim odkud) pochopil ze se tu jako komponenty berou vetsi prvky nech "tlacitko"...
    NIXX
    NIXX --- ---
    KOC256: To je normální, že se UI aplikací skládá z komponent. Přece si každej developer nebude pořád dokola implementovat prvky jako tlačítko, zaškrtávátko, seznam atd.
    AILAS
    AILAS --- ---
    MATESISKO: Je tu na to myslím i auditko. API nebo development nyxu nebo tak nějak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam