• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    NYX: Podruhé
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    NYX: Ok, budu doufat :)
    NYX
    NYX --- ---
    PHAILO: Rekni pokud se ti to stane podruhe. Neco jsem menil i pri ukladani tokenu, takze bych zatim nepropadal panice.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    NYX: Nerad, strašně nerad to říkám. Ale právě mě to vykoplo z nové verze :-(
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: No doufam, ze to odhlasovani. A mozna neco noveho rozbiteho...s novym SDK mi zacaly blbnout predtim funkcni veci a nejsem si 100% jisty, jestli jsem je vsechny nasel.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nova sppka. Tak co v ni je opraveno?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Mel bych napad na novou feature - prispevky, kterym dam do upominek sosnout offline do telefonu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ted mi vyskocila chyba: "wrong csrf token" ale neodhlasilo me to :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    No ja stal na jednom miste v kanclu... mozna tam mohl vypnout slaby wifi signal viz tu. A proste jsem obcas otevrel appku, neco odepsal a zase zavrel. mozna jsem prechazel z nejake notifikace nebo proste jak jen ty moznosti jsou...

NYXi: ma to cenu jeste hlasit? TU jsem se i nabidl pro nejake pokusy ale zatim zadna odezva... :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    Mezitím jsem se nepřihlašoval z počítače ani z jiného zařízení.
    AILAS
    AILAS --- ---
    Teď mne to též odhlásilo. Byl jsem jen na telefonu. Pak jsem to shodil a po 30 minutách možná déle jsem to chtěl obnovit a chtělo to přihlášení.
    CLA1R
    CLA1R --- ---
    Dneska me to odhlasilo uz trikrat
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ted me to odhlasilo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ctverecek na zvonecku.

AILAS
    AILAS --- ---
    NYX: Ono to tam bylo pořád ale bylo těžší to vyvolat. Taky se mi to stávalo teď méně často ale ani jsem to nepsal. Každopádně s tím navigation barem pracuješ opravdu nějak divně protože za normálních okolností to ani nejde, aby zmizel.
    NYX
    NYX --- ---
    AILAS: ted jsem ho po dlouhe dobe take jednou zahledl. nevim, jestli se zas neco nezmenilo s iOS9 protoze predtim jsem ho nevidel dlouhe mesice.
    AILAS
    AILAS --- ---
    Je tam pořad ten bug s mizejicim navogation
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ted se mi to stalo :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    Mam to stejne jak pise DUKED. Nekdy tyden nic a pak 3x za den. Nevim sice co to znamena ale klidne si me tam pridej...
    DUKED
    DUKED --- ---
    NYX: Tezko rict, co je moc. Vetsinou nekolik dni nic a pak je treba se prihlasovat 3x za odpoledne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam