• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN: To najdi. O tom nevim... Kdyz se tu porad resi ze to odhlasuje...
    AILAS
    AILAS --- ---
    LUCIEN: To je k pláči :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PHAILO: To uz se tu probiralo a bylo mi de facto receno, at to nepoustim moc brzo :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    A ještě jsem objevil jeden bug.

Situace 1: Normální stav.
    Situace 2: Rozbitá vrchní lišta (signál, operátor atd.). Navíc se nejde swipem od levého okraje doprava vrátit na seznam klubů.

Docílil jsem toho tak, že pokud se v klubu swipem zleva doprava snažím vrátit se zpět a pustím swipe moc brzy (tak půl cm od okraje displeje), nastane Situace 2.

PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOC256: Mně se to stalo právě i se zprávami v poště, proto mě to zmátlo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PHAILO:
    no napsal jsem to blbe :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOC256: Pak špatně pochopeno :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PHAILO:
    jo myslel jsem odpovědi ;-)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Já bych rád navázal na [ KOC256 @ Nyx pro iOS ] . Mně se to podařilo zreplikovat nejen se zprávami, ale i s odpovědí v klubu: Na telefon přijde notifikace XX odpověděl v klubu YY. Otevřu na počítači. Odejdu z klubu. Následně otevřu aplikaci na iOS a vykopne mě to (pár vteřin to trvá).

Jestli to v tom hraje nějakou roli, tak:

iOS 9, OS X El Capitan Safari 9.0.1, Nyx Premium.
    4PTO
    4PTO --- ---
    PEDRO: Kez by..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PEDRO: Ne
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    na nyxdroidu se mi v novych zobrazoval vzdy prvni nejstarsi prispevek, jde to nastavit i zde?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    NYX: To, ze device zapomene token k API, je spravne. Ale porad by mel zavolat API metodu, pojmenovanou dejme tomu "remove_from_notifications", ktere preda device token, neboli unikatni ID zarizeni (vice v dokumentaci Applu). A tato "remove_from_notifications" metoda by mela byt pristupna i bez autentizace, prave pro tyhle ucely.
    NYX
    NYX --- ---
    MATESISKO: no zrovna tohle udelat nemuzu pokud v dane chvili uz nemam jak se tomu api overit (cely problem s odhlasovanim spociva v tom, ze device zapomene token k nyximu api).

je tu unregisterForRemoteNotifications, ktera to zrusi na strane telefonu (byt je nyx bude posilat dal), coz asi dava smysl...ale nevim, jestli to prave nesmaze stavajici notifikace nebo proc to ailas zminoval? (i kdyz to uplne nevidim jako problem)
    AILAS
    AILAS --- ---
    MATESISKO: To je jiná. Pochopil jsem to tak že bys chtěl aby aplikace smazala notifikace z notif. centra.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    AILAS: Nevim, jak to resi NYX, ale je normalni zavolat na sve API nejakou logout metodu, ktere poslu device token, aby na to dane zarizeni uz nechodily notifikace
    AILAS
    AILAS --- ---
    MATESISKO: Určitě ne. To by smazala i předešlé kdy ještě byla zalogovaná OK.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    NYX: Kdyz dostane aplikace 403, mela by zavolat API metodu pro smazani z notifikaci
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    a to tak je OK?

Mi to jako nevadi ale treba tak asi nemuze fungovat treba zobrazeni zustatku, ktrere funguje u mBanky coz?
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: aplikace si o notifikace nerika, ty se proste posilaji na apns server a ten je doruci na tvuj device (a ten je zobrazi pokud tu aplikaci mas stale nainstalovanou, neresi jestli v ni jsi nebo nejsi prihlaseny).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam