• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PHAILO:
    NYX:
    nekdy resim opacny problem. kdy chci odpovedet a pokud je poslany jen odkaz, tak vzdycky kliknu na odkaz. asi by to chtelo nejaky jasny ovladaci prvek a nedoufat v to, ze ty plochy intuitivne trefim :(
    NYX
    NYX --- ---
    PHAILO: Kam bys ho tam chtel dat, aby to neprekazelo?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: Nene. Nicmene ja problemy s odhlasovanim moc nemam. Kdyz se mi to pokazde stalo, tak to bylo po tom co jsem kliknul na notifikaci. A vzhledem k tomu, ze jsem si je pred par mesicema vypnul, tak jsem s tim nemel problemy ted vubec. Min tyden jsem je zase zapnul a stalo se to 2x. Uz jsem to kdysi psal, podle me to ma co do cineni s notifikacema.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Když už jsme u toho, nebylo by možné udělat to, aby ve výpisu příspěvků bylo třeba vpravo na příspěvku tlačítko "odpovědět" a nedělo se to při kliknutí kamkoliv na příspěvek? Jde mi o to, že na iPhonu kliknout na odkaz v příspěvku je občas dost voser; když jsem v pohybu, stane se, že si třikrát otevřu odpověď na daný příspěvek a až napočtvrté se mi podaří tapnout na odkaz.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN: Aha sorry ja myslel ze reagujes na odhlasovani...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: LUCIEN | Nyx pro iOS
    [ LUCIEN @ Nyx pro iOS ]
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    NYX: Ok, zreplikuji kdykoliv na počkání
    NYX
    NYX --- ---
    PHAILO: Vim o tom, ale stalo se mi to zatim jen asi dvakrat i kdyz jsem se fakt snazil to zamerne zreplikovat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN: To najdi. O tom nevim... Kdyz se tu porad resi ze to odhlasuje...
    AILAS
    AILAS --- ---
    LUCIEN: To je k pláči :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PHAILO: To uz se tu probiralo a bylo mi de facto receno, at to nepoustim moc brzo :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    A ještě jsem objevil jeden bug.

Situace 1: Normální stav.
    Situace 2: Rozbitá vrchní lišta (signál, operátor atd.). Navíc se nejde swipem od levého okraje doprava vrátit na seznam klubů.

Docílil jsem toho tak, že pokud se v klubu swipem zleva doprava snažím vrátit se zpět a pustím swipe moc brzy (tak půl cm od okraje displeje), nastane Situace 2.

PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOC256: Mně se to stalo právě i se zprávami v poště, proto mě to zmátlo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PHAILO:
    no napsal jsem to blbe :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOC256: Pak špatně pochopeno :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PHAILO:
    jo myslel jsem odpovědi ;-)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Já bych rád navázal na [ KOC256 @ Nyx pro iOS ] . Mně se to podařilo zreplikovat nejen se zprávami, ale i s odpovědí v klubu: Na telefon přijde notifikace XX odpověděl v klubu YY. Otevřu na počítači. Odejdu z klubu. Následně otevřu aplikaci na iOS a vykopne mě to (pár vteřin to trvá).

Jestli to v tom hraje nějakou roli, tak:

iOS 9, OS X El Capitan Safari 9.0.1, Nyx Premium.
    4PTO
    4PTO --- ---
    PEDRO: Kez by..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PEDRO: Ne
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    na nyxdroidu se mi v novych zobrazoval vzdy prvni nejstarsi prispevek, jde to nastavit i zde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam