• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    MENDEZZ
    MENDEZZ --- ---
    NYX: Skvely! Diky moc! :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    NYX: Super. Diky :)
    CLA1R
    CLA1R --- ---
    NYX: Dekuji
    NYX
    NYX --- ---
    CLA1R: Pardon, vyreseno
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CLA1R:
    Aplikace neni na iOS 10 (zatim) optimlizovana :(
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    CLA1R: Jiný operační systém
    CLA1R
    CLA1R --- ---
    Poridila jsem si novej iphone a nejakym zahadnym zpusobem nemuzu rozchodit notifikace.. vubec se mi nezobrazi, kdyz mi nekdo nepise... nevite co s tim? Nejakou radu prosim?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    MYJKA: stejnej problem :(
    AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: Je to věc apky...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    aha... myslel jsem ze to je vec appky... :(
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: To ji iOS proste zabije. Musel bych si cely stav nekde ukladat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Sice nějaké úpravy v nedohlednu ale napíšu zde další z věcí, která mě obtěžuje...

Pokud rozepíšu zprávu a najednou musím "odběhnout" (čekárna u doktora, ...) a vrátím se k aplikaci, tak se refreshne a o napsaný text přijdu. Bylo by fajn v případě, že poslední okno je rozepsaná zpráva, nedělat refresh...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    4PTO: ani odkazy nefungují. resp asi fungují, ale povede se mi to tak jedenkrát z dvaceti pokusů.
    (mluvím o odkazech na úvodní stránce, ne v klubech)
    4PTO
    4PTO --- ---
    Jsem jen neschopnej nebo nejde otevrit priloha? - pořad mě to háže na odpovědět
    MENDEZZ
    MENDEZZ --- ---
    MYJKA: mě taktéž a už jsem ozkoušela kde co
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Od noveho IOS mi nechodi notifikace, kdyz mi nekdo odpovi nebo napise postu.
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    iOS 9.3.4 - pri kazdem otevreni aplikace zmizi ikona wifi. Po ukonceni aplikace zase nabehne. Jinak data to asi taha porad z wifi...
    ARAON
    ARAON --- ---
    Nedalo by se vyřešit to, ze se neda zkopirovat pouze text, ale pouze odkaz na prispevek?
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Nedalo by se vyřešit to, že když otevřu odkaz v tom integrovaným prohlížeči, tak skrze share button dokážu zkopírovat pouze ten link a ne původní příspěvek i s textem? Protože z tohohle bych se už druhej rok posral.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Jasně, to vlastně nepatří sem, protože to se mi děje, když jdu na nyx z mobilu třeba přes chrome nebo Safari.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam