• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SHARK: Ja sice iP7, ale myslele jsem ze to je spise vec SW nez HW.

Kazdopadne nyx ted na app nedela bohuzel nic :(
    SHARK
    SHARK --- ---
    KOC256: Posledni 10.2.1 na iP SE
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SHARK: Kdyz o tom mluvis. Mi se neodhlasila appka snad pul roku. Ze by od iOS10?

Jaky mas iOS?
    SHARK
    SHARK --- ---
    Prosim prosim, neslo by udelat pass na otisk prstu ?? Minimalne 2x tydne mi zapomene app heslo a musim datlovat.

No a za druhe v odpovedi ci v poste prilozit vic priloh nez jen jednu jedinou fotku?

No a aktivni odkaz se tu uz resi, ja to snad nikdy netrefil a vzdy odpovidam
    E2E4
    E2E4 --- ---
    AILAS: Muzeme odprisahnout ze s tim nema nic spolecnyho, ze jsme nasli flashku na parkovisti. :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    SH_PANDA: To už jsem navrhoval několikrát. Stejně jako hlásil spoustu bugů. :-(
    Vůbec nevadí že by kód byl hrozný, jde o to z toho využít co se dá (api volání atd..)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    co takto ji dat na github a nyx by zustal jako maintainer a vsichni co maji spoustu pripominek a casu a coding skills by mohli posilat pull requesty? bylo by to ku prospechu vsech imho.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    taky se mi to nejak delo...

Nevim zda to melo nejake reseni, ale od jiste doby je lepsi klikat na avatar pro odpovidani :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Jak se v apce resi to na koho odpovidam? 100% jsem daval odpovedet na jeden post, ale poslalo se to jako odpoved na post nadtim (mezi psanim pribyl jeden post nad to)?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PHAILO: Jo tohle mě taky sere
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Prosím prosím, lze nějak vyřešit, aby se dalo kliknout na odkaz v příspěvku? Třeba nějakou zvětšenou ikonou? Fakt se nedá trefit na ten mikrotext s odkazem a vždy to vede k akci "odpovědět na příspěvek".
    HARALD
    HARALD --- ---
    DAWYT: INyx už dneska apple store nenabízí. Jinak to byla aplikace od jiného autora, než dnes existující Nyx pro iPhone.
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    KOC256: vyřešeno, ale ted nevím co jsem stáhnul, protože na app store je jen NYX. Tu zkratku inyx jsem použil kvůli tomu, že to je kratší a asi jsem to viděl během pátrání po diskuzích.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAWYT:
    znamené že vyřešeno?

Každopádně si raději stáhni "Nyx for iPhone" než "iNyx" který je v horším stavu...
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    DAWYT: Inyx je case sensitive :)
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    Ahoj, prosím o radu, jak vytvořit žádost na autorizaci nového zařízení (iphone) na nyx. Stáhl jsme nyx apku, ale bohužel jsem nepřišel na to jak tu žádost vytvořit a následně potvrdit. Díky moc

Hledal jsem v nováčcích na nyxu, ale odtud jsem byl nasměrován sem. Předem díky za každou radu
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    4PTO: taky mi to nefunguje :(
    MENDEZZ
    MENDEZZ --- ---
    NYX: Skvely! Diky moc! :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    NYX: Super. Diky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam