• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    KOC256
    KOC256 --- ---
    S novym iOSem se zase trochu rozpadla aplikace. Vsechen text je cerny (odkazy, odpovedi na NICKy) a jednou se mi stalo ze bunky s tecty (jednotlive prispevky) se nenatshly podle textu, ale zustaly v nejake uni velikosti a text se orizl...
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    CHILDINTIME: Na ipadu ji mam nainstalovanou vlastne jen proto kdyz si ho vezmu na wc, chci mrknou na net a nemam u sebe iphone = tedy temer vubec :) jinak me se appka skutecne neohlasuje nikdy. Pushnotif pouzivam denne
    CROSS
    CROSS --- ---
    CHILDINTIME: yy přesně tohle se mi děje už léta. I když nereaguju přímo na notifikaci, ale otevřu appku poté, co notifikace přišla.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    Me se odhlasuje na mobilu celkem casto, vetsinou (mozna vzdy) kdyz se mi zobrazi notifikace, ze mi nekdo odpovedel na prispevek nebo napsal do posty - kliknu na ni a musim se prihlasit. Je to fakt casto. Posledni ios, 5s.

ELPASO: ty pouzivas tu aktualni aplikaci na ipadu, vzdyt z ty se udela jenom takovej ten obdelnik uprostred a kolem cerne ohraje..nepouzivas jeste tu starou?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    Ctu nyx na 5 zarizeni a appka se mi neodhlasila na iph/ipadu nikdy... za tech x let co jsem to nainstalovat :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIGHTHUNTER: ctu to na vsech zarizenich :)

android (nyxdroid), PC (doma i v praci) a vecer i iPad
    KOC256
    KOC256 --- ---
    nyxdroid nepouzivam.

Jen iPhone, iPad, dva PC... IP kontrolu mám pořád.

Hodně to blblo, pak nyx nějak ladil, pořád to blblo a někdy nějak samo přestalo... Jako množné vodítka vidím, reinstalace iP, nový iP, nový iOS...
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    nema to treba souvislost se zapnutim IP kontroly v nastaveni profilu na velkem nyxu?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    NIGHTHUNTER: nooo nevim, mel jsem jednu dobu 5S soubezne s Androidem a Win notasem a taky se mi nikde nic neodhlasovalo :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NIGHTHUNTER: Asi. :-)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    COWBOY: asi bych měl začít podezřívat Nyxdroid ;-)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NIGHTHUNTER: Čtu Nyx na iPhone, iPadu a několika různých nbk. Na iPhone i iPadu občas spoustim i Nyx z webu a přesto se mi z aplikace neodhlásí ani na iPhone, ani na iPadu.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    JOPS: a čteš nyx jenom na tom iPadu nebo i na velkym počítači? Já střídám Nyxdroid na telefonu s Androidem, iNyx na iPhonu a občas i stolní počítač, takže když mi přijde notifikace na mobily a zprávu v poště si přečtu v Nyxdroidu nebo stolním PC, tak pak musim někdy při dalším spuštění iNyx přihlašovat... neni to pokaždé, ale přihlašuju několikrát do týdne...
    JOPS
    JOPS --- ---
    mne se apka jeste NIKDY sama neodhlasila. Mam to na iPadu a porad na stejne wifi, nemam tam SIM
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Taky si nevzpomenu, kdy se mi appka odhlásila.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SHARK: Ja sice iP7, ale myslele jsem ze to je spise vec SW nez HW.

Kazdopadne nyx ted na app nedela bohuzel nic :(
    SHARK
    SHARK --- ---
    KOC256: Posledni 10.2.1 na iP SE
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SHARK: Kdyz o tom mluvis. Mi se neodhlasila appka snad pul roku. Ze by od iOS10?

Jaky mas iOS?
    SHARK
    SHARK --- ---
    Prosim prosim, neslo by udelat pass na otisk prstu ?? Minimalne 2x tydne mi zapomene app heslo a musim datlovat.

No a za druhe v odpovedi ci v poste prilozit vic priloh nez jen jednu jedinou fotku?

No a aktivni odkaz se tu uz resi, ja to snad nikdy netrefil a vzdy odpovidam
    E2E4
    E2E4 --- ---
    AILAS: Muzeme odprisahnout ze s tim nema nic spolecnyho, ze jsme nasli flashku na parkovisti. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam