• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    Stahnout lze zde:
    ‎Nyx on the App Store
    https://itunes.apple.com/us/app/nyx/id920743962?ls=1&mt=8

Zakladni orientace
    palce, mazani, upominky - swipe na prispevku doleva/doprava
    dvojklik na "bookmarky" / "historii" - prepinani vse/nove
    dvojklik na "statusy" - zkratka do notifikaci
    rozbalit záhlaví
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: ja mu to pravo ale nijak neodpiram :) Pouze konstatuju, ze mi prijde skoda aby Apple tu app zariznul kdyz je tu moznost ji dal rozvijet. Prijde mi skoda zahodit praci, kterou do toho Nyx investoval. A Apple ji zarizne, to je jisty.

HARALD: ano, lec Nyxova prace prijde vnivec, coz mi prijde jako skoda, viz. moje odpoved Kocovi. A propo, je nekde k nahlednuti dokumentace k te API? Nikde jsem to nedohledal...

GIOMIKY: Mozna naopak, spis privatni BitBucket repo kam si musis zazadat o pristup. Protoze podle me jeden z duvodu proc to Nyx nechce uvolnit je ten, aby do tech zdrojaku necucel celej svet. Ale mozna se pletu, nevim...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN:
    souhalsim ale je to jeho plne pravo. Kdyby se nekdo hecl a zacal to psat, jiste by se dalsi pridali jak tu zaznelo. a pokud jiz nedko delal neco podobneho, tak jde prece jen o to to napojit na API ne?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ja vim, ze se budu opakovat a ze Nyx bude opet zaryte mlcet, ale fakt by nebylo lepsi ty zdrojaky uvolnit nebo nekomu predat? Protoze timdle zpusobem Apple za chvili tudle app ze storu stahne pro necinnost/zastaralost, viz. "Updated: Nov 03, 2015"
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    DOCKINEZ: Ano, 5s
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zdar, taky vam to blbne timto zpusobem? Diky

[ DOCKINEZ @ iNyx - mobilni klient pro iOS ]
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GIOMIKY:
    nightshift?

myslim, ze pokud se Nyx někdy dostane k dalšímu vývoji, tak toto je někde na milionté pozici obecně zajímavých funkcí... Za mě...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Myx je na iOS bozi. Mel bych pouze jeden drobny navrh. A to je moznost nocniho skinu. Strasne me to pali v noci do oci. Sama bila. Jinak jako workaround invertuju barvy v pristupnosti v nastaveni. Ale jak rikam... vice cerne by potesilo.
    Pro inspiraci prikladam nejakou dark aplikaci.

HARALD
    HARALD --- ---
    Taky to čas od času pozoruju. Je to (náhodně) opakovaný jev.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX: Se stalo jednou. Pokud nastane, tak jo.
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Udelas pripadne screenshot toho druheho problemu?
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    KOC256: pozoruju to stejne... iP6, 10.3.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    S novym iOSem se zase trochu rozpadla aplikace. Vsechen text je cerny (odkazy, odpovedi na NICKy) a jednou se mi stalo ze bunky s tecty (jednotlive prispevky) se nenatshly podle textu, ale zustaly v nejake uni velikosti a text se orizl...
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    CHILDINTIME: Na ipadu ji mam nainstalovanou vlastne jen proto kdyz si ho vezmu na wc, chci mrknou na net a nemam u sebe iphone = tedy temer vubec :) jinak me se appka skutecne neohlasuje nikdy. Pushnotif pouzivam denne
    CROSS
    CROSS --- ---
    CHILDINTIME: yy přesně tohle se mi děje už léta. I když nereaguju přímo na notifikaci, ale otevřu appku poté, co notifikace přišla.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    Me se odhlasuje na mobilu celkem casto, vetsinou (mozna vzdy) kdyz se mi zobrazi notifikace, ze mi nekdo odpovedel na prispevek nebo napsal do posty - kliknu na ni a musim se prihlasit. Je to fakt casto. Posledni ios, 5s.

ELPASO: ty pouzivas tu aktualni aplikaci na ipadu, vzdyt z ty se udela jenom takovej ten obdelnik uprostred a kolem cerne ohraje..nepouzivas jeste tu starou?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    Ctu nyx na 5 zarizeni a appka se mi neodhlasila na iph/ipadu nikdy... za tech x let co jsem to nainstalovat :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIGHTHUNTER: ctu to na vsech zarizenich :)

android (nyxdroid), PC (doma i v praci) a vecer i iPad
    KOC256
    KOC256 --- ---
    nyxdroid nepouzivam.

Jen iPhone, iPad, dva PC... IP kontrolu mám pořád.

Hodně to blblo, pak nyx nějak ladil, pořád to blblo a někdy nějak samo přestalo... Jako množné vodítka vidím, reinstalace iP, nový iP, nový iOS...
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    nema to treba souvislost se zapnutim IP kontroly v nastaveni profilu na velkem nyxu?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    NIGHTHUNTER: nooo nevim, mel jsem jednu dobu 5S soubezne s Androidem a Win notasem a taky se mi nikde nic neodhlasovalo :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NIGHTHUNTER: Asi. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam