• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    NYX
    NYX --- ---
    1.0.8 ve storu.

    Komplikovane to neni, stejne 90% toho delam i abych to dostal do test flightu. Jen nechci ty lidi v applu otravovat zbytecne :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: Kazdou verzi musi vybuildit, coz nejakou dobu trva, potom to archivovat pres XCode, prohnat analyzou, uploadnout, pockat az to apple zprocesuje a az kdyz mas funkcni binarku v Connect tak to muzes poslat do review. Je to proste voser :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    To poslání na review je nějak komplikované? Jakože zda je důvod vyčkávat :o)
    NYX
    NYX --- ---
    Opraveno mazaní posty a par dalších veci a blbe pozadí pri psani statusu na úvodní stranku. Oboje je asi docela minoritní záležitost, tak budu vyčkávat, jestli se nahlásí vic bugu nez to poslu na review.
    NYX
    NYX --- ---
    Jinak uz tam je 1.0.7 schvalena
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LUCIEN: FYX se mi právě moc zamlouvá, nyxdroid je fajn, ale chybí mi notifikace a ankety. A ačkoliv mám od VIRTUALVOIDa přístup k jeho zdrojákům na gitlabu, je to přece jen java a s tou se moc nekamaradím :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    Bez urazky... Kdyby jsi ty zdrojaky dal k dispozici jak bylo reseno daaaaavno, tak tu nemuselo byt to nekolikalete vakuum :)
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Ja se fakt neurazim. Budu jen rad, kdyz mi ubyde prace :-)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    To já přešel na fyx a jsem za něj moc rád. Chodím na nyx přes mobil a klienta v 99%
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    TOOMIX: Dobrá otázka. Za Fyx můžu říct, že je plánován jako multiplatformní, tj. bude i pro Android a pokud vím, tak žádný Androidí klient není (nyxdroid je víceméně mrtev). Nemluvě o funkcích, které zatím ofiko klient nemá (spoilery, ankety, code syntax, ...), ale Fyx samozřejmě zaostává v jiných funkcích (dark mode, hledání, ...) - jsem si toho dobře vědom, ale to vše bude ;) Fyx měl nedávno (25.11.) první narozeniny a za tu dobu se myslím dost posunul a moc už nechybí k plné funkčnosti. Srovnejte si to s ofiko klientem (no offense Nyxi :))

    Další věcí je, že Fyx je open source a snažím se ho mít community-driven. Snažím se naslouchat přáním uživatelů, kdokoli se může začít hrabat ve zdrojácích a začít posílat nové funkce stejně jako již nějakou dobu běží práce na novém lepším UI. V tom vidím hlavní sílu.

    Smlysl v tom tedy imho je. Dokud budou lidi podporovat vývoj, budu na tom pracovat. A až přestanu, tak ty zdrojáky na GitHubu prostě budou a může kdykoli přijít někdo další a začít tam kde jsem skončil.
    NYX
    NYX --- ---
    O ruznych preferencich ohledne vzhledu nemluve.
    NYX
    NYX --- ---
    Taky fandim neofiko klientum. Ja androidi neudelam a iOS vyvoj je pro me dost spanelska vesnice, takze nekdo zkusenejsi ji urcite udela mnohem lepsi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOOMIX:
    FYX je budoucnost.

    Nyx fo iOS je za mě zatím nejfunkčnější appka a jsem rád, že se po letech aktualizoval a věřím, že zase pár let vydrží.
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOOMIX: to je otázka na Nyxe, jestli to jako nechce zrušit nebo zakázat, nebo otázka do pléna? S rychlostí aktualizací Nyxova klienta (nic ve zlém, dodnes ho používám zejména kvůli notifikacím, a 1.0.6 je super... po těch letech) je dobře, že někdo má zájem a snahu vyvíjet vlastní (fyx).

    U nezávislých klientů pak závisí :-) na libovůli autora, jak dlouho ho to bude bavit a snaha a zájem vydrží. Navíc doposud to nevypadalo, že by Nyx byl nakloněn nějaké širší diskusi o funkcích a designu (opět nic ve zlém, existenci Nyxova klienta beru jako bonus k provozu serveru jako takového), u nezávislých klientů ten prostor může být.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Je žádoucí mít vícero aplikací pro Android/iOS? Narážím tím na existenci FYXu
    NYX
    NYX --- ---
    1.0.7 poslano na review
    NYX
    NYX --- ---
    :-) hledani uz taky ok

    Chvili si to budu jeste testovat a pak poslu na review.

    KOC256
    KOC256 --- ---
    A taky pokud vlezu do fora z notifikace kde jsem citovan, tak se neoznaci jako prectena a ja musim tam duplicitne lezt :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL: Barva textu v hledani taky. A obcas problikava(la) chyba spojeni...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Jako jinak já jsem nadšený. Vlastně jsem vnímal jen dvě chyby a obě jsou odstraněny. (Dark mode, nefunkční odkazy na konci příspěvku)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam