• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROSurvival games
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    77WHITE: no jasne, asi si nerozumime. i kdyz to savuje po par sekundach, jakmile mas save lokalne, tak s tim muzes podvadet
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    JULIAN: nemusí být v cloudu, kdo chce podvádět, cestu si najde. Tohle je jen strašně jednoduchý. Třeba takový FTL (taky tak trochu survival hra :) ) sejvuje snad po každejch několika sekundách, kolikrát sem to vztekle vypnul abych se vrátil do stejně posraný situace :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    tak ten autosave je nemily, nicmene jsou tam i jine exploity. predpokladam ale ze se to casem fixne, bohuzel pokud nebudou savy na cloudu (myslim nejsou?) tak nejakymu cheatovani se sejvama stejne nezabranis
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Tsy woe, číterka!
    :o)))
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Menší exploit, pokud poserete scavenge/ špatně se vybavíte/ pošlete člena na špatnou lokaci, asi jste na to už přišli -
    Trochu zklamání, hra se automaticky ukládá vždy k začátku dni ve vaší bázi. Tedy pokud se ukliknete / něco se posere, stačí natvrdo vypnout hru. Nezkoušel jsem když mi někoho zranili, takže negarantuju:) To stejný lze nejspíš aplikovat i na špatný inbase rozhodnutí, nechtěl jsem to zkoumat víc.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NELLI: ohoho tak to me tesi ze si to script pamatuje. vyzkousim. jinou postavu by imho meli ostatni nechat na pokoji - nevi ze je clenem gangu.
    NELLI
    NELLI --- ---
    NAGASAWA: hele, tak beru zpět. Včera jsem naběhl s požárníkem do nemocnice, udělal jsem tam trochu boro a jen tak tak jsem stihnul vzít dráhu s plno brokama v zadku, a asi 3 dny na to, když jsem se vylízal z nejhoršího, jsem do nemocnice nakráčel znova, a pomallu jsem ani nestihl říct "dobr dán", jak jsem od tamtud pelášil. Normálně si mě pamatovali zmetci.
    Ale nezkoušel jsem to s jinou postavou, je možný, že kdybych tam šel třeba s ninja woman, tak by to prošlo.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SVORO: Ještě lepší když dostaneš scénář se třema ozbrojenýma, ale friedly survákama. Ve třetí den tak máš ak, broknu i pistoli a hned se můžeš vydat čistit kostel:) Zdá se mi že Romanův roll se s vraždama nevinnejch vyrovnává líp jak ostatní.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ja jsem teda megazabar, kdyz jsem zatim tri ze tri setkani s bandity neprezil. Ale uz aspon vim, jak se prat ;)
    NELLI
    NELLI --- ---
    tak v TWOM zatim 37 den, zakapal mi akorát scavenger (moje blbost), 4 přeživší, podařilo se mi zatím vybruslit z mnoha svízelnejch situací (postřelení, choroby...), balancuju na pomezí tmy a světla a pokud to nějak neposeru, snad se dočkám příjezdu jednotek UN ;)
    NELLI
    NELLI --- ---
    77WHITE: Survivarium Perpetuum Mobile! :D
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SVORO: hlavně garáž byla několik dnů jeblá, prodal sem jim bandáže a pak si pro jejich další bandáže došel zezadu do sklepa. Šlo to takhle asi tři dny, teď už je asi schovávaj nahoře :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Kolekča... Chlapci v garáži jich mají kvanta! Za pár bylinek tedy :D
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    jo, Marka mi zabil v 10.den zimního runu voják v supermarketu, když jsem se snažil vypaklíčovat do kontejneru in flagranti a zaseknout ho sekerou ... Tahat to jen Káťou není moc sranda:(
    SVORO
    SVORO --- ---
    Njn jak to tak čtu tak jsem pěknej žabař! :D

    Každopádně jsem z tý hry dost utahanej, pamatovati si kde co je materiál co obchodovat co ne... tohle jsem dělal naposled u her co byli snad ještě jen na MS-DOS* :D solidní Hardcore!

    * samosebou kecám novej X-COM na ironema a nejtěžší (+pár dalších her, zase ne moc) je dost podobnej záhalu :D
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    SVORO: s vojclem zadnej problem, otevrit dvere a pak 2x nozem do zad a ani se nestihl otocit
    SVORO
    SVORO --- ---
    NELLI: Mno já tam právě párkrát taky vlítnul a pak odletěl jak andělíček :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    SVORO: já teda sámošku řešim tak, že tam prostě vlítnu, buchta zdrhne a já taky. Samozřejmě je to plonkovej den, co se týče lootu, ale zase teamu stoupne morálka, že jo ;)
    SVORO
    SVORO --- ---
    NAGASAWA: Tak to netuším..

    Jinak ninja žena FTW! šel jsem do sámošky a byla tam ta scénka s vojcelm jak chce vojet tu buchtu.. pokud jsem tam šel s někým jiným tak vojcl udělal pif paf a můj survák už byl mrtvák. Ninja žena měla sebou sekeru otevřel dveře a švác ho zezadu do kebule :D Mám Aáčko a pár nábojů + jídlo :DD
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NELLI: gut gut
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam