• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROSurvival games


    Hry o přežití na mnoho způsobů.

    Téma: This War of Mine, takže rady, tipy a příběhy! :)



    Kluby věnované konkrétním hrám:
    [ DayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps ] - zřejmě nejvýraznější současná survival hra
    [ The Long Dark ] - relativní novinka, počkáme, co vývoj, zatím slibná záležitost

    [ Minecraft ] - nelze opomenout dnes již klasiku žánru

    Survival (tag) hry na Steamu

    DayZ
    The Long Dark
    This War of Mine
    Dead State
    Don't Starve
    7 Days to Die
    Life is Feudal: Your Own
    Rust
    The Forest
    rozbalit záhlaví
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SVORO: Ještě lepší když dostaneš scénář se třema ozbrojenýma, ale friedly survákama. Ve třetí den tak máš ak, broknu i pistoli a hned se můžeš vydat čistit kostel:) Zdá se mi že Romanův roll se s vraždama nevinnejch vyrovnává líp jak ostatní.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    SVORO: s vojclem zadnej problem, otevrit dvere a pak 2x nozem do zad a ani se nestihl otocit
    NELLI
    NELLI --- ---
    SVORO: já teda sámošku řešim tak, že tam prostě vlítnu, buchta zdrhne a já taky. Samozřejmě je to plonkovej den, co se týče lootu, ale zase teamu stoupne morálka, že jo ;)
    SVORO
    SVORO --- ---
    NAGASAWA: Tak to netuším..

    Jinak ninja žena FTW! šel jsem do sámošky a byla tam ta scénka s vojcelm jak chce vojet tu buchtu.. pokud jsem tam šel s někým jiným tak vojcl udělal pif paf a můj survák už byl mrtvák. Ninja žena měla sebou sekeru otevřel dveře a švác ho zezadu do kebule :D Mám Aáčko a pár nábojů + jídlo :DD
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NELLI: gut gut
    NELLI
    NELLI --- ---
    NAGASAWA: imho ne
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak na jednu vec jsem se chtel zeptat - pamatuji si postavy z okoli toho kdo je okradl? Pokud jsem napriklad s Pavlem okradl chudaky v suterenu nemocnice, budou pri pristi navsteve vedet o koho jde a zautoci, anebo to hra nebere v potaz?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    77WHITE: hlavne je nenechat spat prvni den na zemi, pak se nachlazeni tahne a komplikuje, kor kdyz je nechas pres noc na hlidce. Pokud jsou nachcipani, tak je nechat vyspat v posteli - idealni je mit postel pro kazdyho. Diky tomu jsem nemel nikoho nemocnyho dvacet dni a max byl nekdo lehce nachlazenej a to vyresily rostlinny leciva plus teply jidlo.
    NELLI
    NELLI --- ---
    JULIAN: jo, Boris, je tam, ale:

    a) sice má 17 slotů v batohu, ale je pomalej jak želva. Takže v pozdější fázi hry (tak cca od 10 dne dále), kdy už se konfrontaci víceméně nevyhneš, ti bude k ničemu, protože prostě prohraje jakejkoliv souboj s banditama.

    b) imho ti nikdy nepadne tak, abys ho dostal ke kuchaři a požárníkovi. Nevšiml jsem si, že by ty kombinace byly úplně random.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    protoze treba ten start co jsem mel ja nebyl tak spatny, sice jsem mel jako vybaveni jen zidli, ale mel jsem kuchare (coz je super), scavengera (15 slotu batuzek, dost dobre) a docela dlouho bylo teplo, v 15. dnu porad nejakych peknych 12 stupnu (tj spousta casu na to se pripravit). Bohuzel treti clen byl fotbalista (krome jedne mise se snajprem nanic) a pak mi dosla plizici se zenska, kterou jsem totalne nevyuzil (10 slotu batoh, bleh), takze jsem mel dva lidi, kteri jen zrali jidlo, hlidali a sem tam vymenili filtr, coz ale mohl delat kdokoliv a byt pritom aspon uzitecny (kuchar treba). Takze to rozjedu znovu a pry je ve hre megatypek, ktery unese 17 veci, coz by byl luxus.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    77WHITE: ted jsem to googlig a pry je to asi generovane z nejakeho seedu ze systemoveho casu, tj kdyz hodne rychle generujes nove starty, tak budou vsechny +- stejne :( takze v mem pripade jsem mel prvni dva typky uplne stejne a treti se mi menil podle minutove rucicky :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    JULIAN: co sem vypozoroval, tak se dá narolovat odhadem 7-8 kombinací, studený i teplý start mají odlišnou výbavu základní báze, v případe rollu co jsem popsal post níž je například velká šance že k Romanovi dostanu hned do začátku i nůž, za jiné se mi to zatím nikdy nestalo:)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jinak par dotazu:

    1) Ten zacatek, muzete tam dostat nekoho jineho, nez kuchare, fotbalistu a k tomu bud scavengera nebo reporterku? ja restartoval zkusmo asi petkrat a jina kombinace nebyla. Pritom nektera komba by mela zacinat primo v zime, pry muzes zacit jen se dvema a tak...

    2) Tusite, jak ziskat typka, ktery ma 17 inventory slotu? je to jen o nahode, kdo ti prijde, nebo se lidi daji ziskat i nejak jinak?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SVORO: Ještě sem ji ani nepoužil, pokud mám Romana tak průzkum bojem, jinak vyhrává vždy ten s největším baťohem :) Jen je problém s baťohama když rollnu mou oblíbenou trojku Roman, Arica, Bruno. Kvůli malý kapacitě je těžký nosit materiál i jídlo, tak to vždy skončí hodně násilnou cestou a domů místo toho nosím AKčka a napjatě vyčkávám tradera :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    JULIAN: Ta ninja žena je super.. pokud jdu někam poprvé tak jdu s ní pokud je problém tak tam pak pošlu Romana je to bijec :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    77WHITE: a jak ti smrtelne onemocni? ja jak mam nekoho slightly sick, tak lezi 24 hodin v posteli a kdyz mam, dam mu sezrat aspon bylinne leky (ty opravdove setrim na zimu ci na barter za jidlo). Mnohem vetsi problem mam s jidlem, s tim vychazim tak tak - blbec jsem nabral ctvrteho clena (navic stealth zenskou ktera je mi totalne nahovno) a zbytecne mi zere jidlo. premyslim, ze nekoho necham umrit.
    SVORO
    SVORO --- ---
    77WHITE: Mno pokud je lechce tak ho nechám ležet třebas se z toho vyspí, pokud se to zhoršuje tak prášky a jídlo :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SVORO: nojo furt :) Zkouším jim omezit jídlo obden, ale jakmile se trochu nachladí tak je zle.
    SVORO
    SVORO --- ---
    77WHITE: Hele tu nemocnou osobu musíš krmit...
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SVORO: to jo, ale mně prostě onemocní i když je ucpáno a v kamnech 6 polen, co pak? Každej den jim teplou polívku servírovat nemůžu:(
    SVORO
    SVORO --- ---
    Já osobně mám největší problém s kolečkama! Jakmile nemáte kolečka tak jste namydlení!


    77WHITE: Beru sekeru do vyčištěných míst ;)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    TWOM - Jak se vám daří přežívat ty studený začátky? I když jde všechna moje priorita do ucpání děr a krmení kamen, stejně mi do cca 10ti dnů někdo smrtelně onemocní:/
    SVORO
    SVORO --- ---
    BURKHAR: Tak z hlavy:
    Robinson Requim
    Deus
    svým způsobem Origanl Wars (cz od Altaru)
    z novějších
    7 days to die
    Rust
    Dayz
    Don´t Starve
    Long Dark Night
    Ocean
    How to survive
    imho je jich fakt mraky ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam