• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROSurvival games
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NELLI: a sakra, dobry vedet.

    NELLI: komu cest, tomu cest!

    I Will Survive
    http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I

    EDEN
    EDEN --- ---
    SVORO: mal by vediet rychlejsie stavat pasce ktore by mali byt aj efektivnejsie (overene to nemam ale prave studujem guide)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    JULIAN: voják dává větší damage i na range. AKčko je nevyzpytatelný, ale s broknou se dá dobře čistit místnost po místnosti :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    imho dobre charaktery:
    kuchar, mechanik - lepsi pomery na delani veci, tj setri suroviny. mechanik je lepsi, protoze setri dulezite suroviny, kuchar v podstate nesetri jidlo (ktere je dulezite), ale pouze vodu a palivo.
    scavenger, namakanec - 15 ci 17 inventory slotu, super na scavenging
    kdybych mel v teamu kuchare, mechanika a scavengera, tak preziju i atomovou valku :)

    pak jsou tam jakz takz pouzitelne charaktery jako vyjednavacka (levnejsi trade, ale uprimne, i bez ni jsem nemel problem pokazde vykoupit obchodnika o vsechny krabicky, kolecka a drevo, takze to ze by to bylo levneji by mi moc nepomohlo), zlepsovacka nalady (ale lepsi je mit nekoho, kdo spatne nalade zabrani) a plizicka (ale ta mi neprisla moc pouzitelna, pri stealthu mam problemy s line of sight, ne se zvukem a 10 slotu na loot.. to uz jsem ani nemusel chodit). Vojak by mel davat vetsi dmg v melee, ale nejaky fight je spis o nahode mi prijde.

    matematik, fotbalista, ucitelka, pravnicka jsou tusim vsichni nahovno
    NELLI
    NELLI --- ---
    NAGASAWA: tak čéče ne hele, dokonce i s jinou postavou na tebe hned zaútočej.

    SVORO: vim co umí...žrát a spát. Hodí se akorát tak na hlídání přes noc.
    SVORO
    SVORO --- ---
    NELLI: Dobře ty! :D
    NELLI
    NELLI --- ---
    tak TWOM dohráno...strašlivý peklo...ufff





    SVORO
    SVORO --- ---
    BTW netušíte co umí ten matematik? :D
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SVORO: Marin se mi vytratil z domu v době nejtvrdší krize, 3 ze 4 se váleli v posteli s kritickym zraněním(poslední byl "jenom" zraněnej), jídlo zbývalo na jeden den a materiál taky, v noci všichni leželi a přes den se jen destilovalo, vyráběly obvazy a sbíraly pastičky/ sběrače vody... Hajzlík odešel i když sem mu kupoval za poslední cennosti kafe a najednou se vsichni uzdravili:( no místo něj mi přistála talentovaná právnička, tak uvidíme co s ní:)
    NELLI
    NELLI --- ---
    NAGASAWA: relativně brzkou smrt taky většinou řešim restartem, ale proč si před tím ještě trochu nevyřídit virtuální účty, že? ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dva dny jsem nehral. Porad me depta chudak mrtvej Bruno a vidina brzkyho totalniho rozkladu psychiky (zase takovy drama to neni, akorat nemam moc casu), tak si rikam ze sejmu chlapika v baraku kousek od naseho, znarodnim mu brokovnici a pujdu si do kostela vyridit ucty a zacnu znova.
    NELLI
    NELLI --- ---
    SVORO: no mě v aktuálním runu padnul právě scavenger, kuchař a rychlonožka, a po pár dnech se mi do mýho squatu vetřel právě údržbář. Prima kombo. Škoda, že jsem scavengera tak blbě pohřbil.
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak jsem začal znova... dostal jsem Marina udržbář ten pán je zlatej! Lepší než kuchař... Má menší spotřebu materiálu u všeho tak o 10% +- co staví :)) Zlatej kluk!
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak ono je fuk jestli u téhle hry někdo čítuje, je to singl a ten člověk se sám okrádá o zážitek ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    77WHITE: no jasne, asi si nerozumime. i kdyz to savuje po par sekundach, jakmile mas save lokalne, tak s tim muzes podvadet
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    JULIAN: nemusí být v cloudu, kdo chce podvádět, cestu si najde. Tohle je jen strašně jednoduchý. Třeba takový FTL (taky tak trochu survival hra :) ) sejvuje snad po každejch několika sekundách, kolikrát sem to vztekle vypnul abych se vrátil do stejně posraný situace :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    tak ten autosave je nemily, nicmene jsou tam i jine exploity. predpokladam ale ze se to casem fixne, bohuzel pokud nebudou savy na cloudu (myslim nejsou?) tak nejakymu cheatovani se sejvama stejne nezabranis
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Tsy woe, číterka!
    :o)))
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Menší exploit, pokud poserete scavenge/ špatně se vybavíte/ pošlete člena na špatnou lokaci, asi jste na to už přišli -
    Trochu zklamání, hra se automaticky ukládá vždy k začátku dni ve vaší bázi. Tedy pokud se ukliknete / něco se posere, stačí natvrdo vypnout hru. Nezkoušel jsem když mi někoho zranili, takže negarantuju:) To stejný lze nejspíš aplikovat i na špatný inbase rozhodnutí, nechtěl jsem to zkoumat víc.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NELLI: ohoho tak to me tesi ze si to script pamatuje. vyzkousim. jinou postavu by imho meli ostatni nechat na pokoji - nevi ze je clenem gangu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam