JULIAN: Je to peklo, cca 6 hodin hraní, 31. den, došlo dřevo, v domě -3 a mám nemocnou Zlatu. Mám to teď pauzlý, potřebuju si to srovnat v hlavě. Z původních zbyl jen Bruno. Začli s Markem a Pavlem a došla úča. Marka večer nato z neznámýho důvodu zabil mladej v garáži, když Marko šel neozbrojen nakupovat. To sem nezkous a šel jsem to s Pavlem druhou noc pomstít na nože. Pavle byl dost smutnej. Bruno utěšoval úču aj Pavleho. Pavle pak chtěl pomoct slečně v supermerkádu a koupil dvě vod vojáka. Pak začly chodit samý mařky, už ani nevim, kteráže umřela. No postupně myslim úča a teď kolem čtyřtýdenního aj ninja. Mezitim došla Emily, která minulej večer (ze 30. na 31. den) ze zoufalství vymlátila ty dvě duchny u krbu. Jenže dřevo neměli, nemám ani na paklíč materiál, čekám, kdy mi zaklepe obchodník a snad do tý doby nezdechnu. Dva diamanty jsou sice fajn, ale nenažereš se z nich. Ta hra je super. Hodně nutí přemejšlet o humanitě a to je dobře. V době, kdy spratci věku našich potenciálních synů střílej v CoD jak kokoti všechno živý, je tohle dechberoucí, dojemná, krutá a nevyzpytatelná záležitost, ze který mi padá brada.
Jak jsem byl nadšenej z Long Dark (kterýžto nadšení samozřejmě trvá), tak tomuhle mám chuť dát 11/10. A to mám prosím rozehranou první hru. Zajímá mě, jakou to bude mít replayabilitu.
Dobře kluci polští!