• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROSurvival games
    HIDESPY
    HIDESPY --- ---
    CARTMANETWORK23:
    Našel jsem pěkný video.
    Stranded Deep Alpha Look
    https://www.youtube.com/watch?v=yElf5UFzQFs#t=162
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    tohle je taky docela zajimavyj napad :) a celkem peknej engine
    Stranded Deep on Steam
    http://store.steampowered.com/app/313120/
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BURKHAR: prostredni jsem hral nejvic
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    AVATAR: Jojo, na to bacha. BTW, jakej hraješ mód? Ten hardcore je totiž docela výzva. ;)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    tak jsem po osmnacti dnech uhorel. A to jsem ani nestal uplne v ohni. Ach jo :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: *uvěřitelné
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    AVATAR: Jsem právě vděčnej za uvěřitelní herní mechanismy craftingu, ale je to singleplayer, takže hra je pánem času. V mulťáku se to musí řešit jinak a to je kolikrát ten nesrovnatelnej prvek: TWOM nelze srovnávat s TLD a ani s DAYZ. Všechno jsou to víceméně tři stojany, který momentálně definujou žánr do třech světovejch stran. A každej, ať si hraje, co ho baví. Strategie o přežití civilistů ve válce? Samotář bez špetky naděje? Zombáci a sandbox v Černarusi? Všechno sou to survival hry...
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    CARTMANETWORK23: V momentě vydání to mělo výborně negativní recenze, pay 2 win. Nevím jestli za ten týden něco změnili, ale podle streamerů rozhodně nekupovat.
    SVORO
    SVORO --- ---
    CARTMANETWORK23: H1Z1 vyšla, tedy za EA za 20 eček pak to má být F2P, mne osobně to nějak zvlášť neoslovilo radši DayZ Mod či SA...
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    ciaoo sledujete někdo H1Z1 co ted mela nak vyjit?? nakej další zombie survival...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BURKHAR: ono je to hodne o tom, ze twom jsi pustil a hral. A hral, dokud jsi ho nedohral.

    Long dark mel asi trochu smulu, ze ho pustili zaroven s TWOM, ale hlavne to pustis a... jsi uprostred ledove pustiny. Prvni vlk te zabije, pak se propadnes ledem a umrznes a pak podcenis vysku skoku a zlomis si nohu. Proste je ten gameplay jinej - ne tak jednoduchej a spousta lidi to vzda driv, nez zjisti co a jak. Protoze na prvni pohled v te hre nic moc neni :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    jak rikam, je to zabavne uz tak, jak to je, ale par vyhrad bych mel ;)

    crafting jsou v podstate jen ctyri veci: snare a obleceni :)
    obecne lootu je tam pomalu. Chybi mi tam bouchacky, kuse, luky a rozmanitejsi fauna. Takovy setkani s medvedem ci bachyni s mladejma by bylo super.

    Spousta mist (i takovych, kde se ti zobrazi nazev lokace) je prazdnych, ale je to evidentne pouze docasne.

    a pak jsou tu skilly, ktere jsou ted spis tak nejak nakousnute (repair mam na 100, podpalovani cca 70). Treba stopovani by bylo skvele. Kdyby se stopy nejak zvyraznovaly cim bych byl lepsi. Nebo skill obzerstvi, ktery by urcoval kolik toho musis denne snist. Pak samozrejme bojovy skilly (nepochybuju, ze po padesatym vlkovi bych uz byl schopnej kazdyho zabit jednou ranou noze primo na komoru). A odolnost proti pocasi a... atd atd.

    Ale zaklad je fakt skvelej.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BURKHAR: mam... rukavice mi chybi. Nejak nemuzu chytit kraliky. Nasel jsem si naky tutos video, kde pan rikal, ze musim pokladat pasti na kralici stopy. Ale ja bud jeste nenasel kralici stopy, nebo jsou uplne vsude (na videu to vypada jako fleky, co fakt vsude jsou :)

    a pomalu, ale jiste mi dochazi naboje i kdyz lovim v podstate jen vysokou. Ale stopovani podle krvavych curku je proste pecka. A promenlivost pocasi taky. Vcera jsem stopoval tak usilovne, ze jsem skoncil vecer vycerpanej a pretizenej uprostred lesa v silene vanici ve ktere nebylo mozny rozdelat ohen. Na 20% procentech jsem se doplahocil do nejake alanovy jeskyne, kde se mi podarilo rozdelat ohen. Nastesti jsem mel u sebe fir wood, takze jsem se vyspal dve hodiny, nasbiral dalsi firwood a pak uz to v klidu doklepal az do rana (mlha, ze jsem nevidel na krok).

    Po dvaceti dnech preziti docela adrenalin :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    AVATAR: A máš už ušitej vlčí kabátek a boty z jelínka? Každopádně jsem rád za dalšího fandu, moc mi nejde do hlavy, že z TWOM se tady čůralo a TLD je v ústraní. Přitom minimálně crafting je tam zvládlej výborně.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Venoval jsem ted relativne dost casu The Long Dark. Pecka hra, ktera je prima uz tak, jak je ted. Jsem zvedavej, jak to bude ve vysledku vypadat.
    Asi jsem to dohral. V sehnani jidla jsem sobestacnej a obleceni mam tak kvalitni, ze muzu venku klidne nocovat bez ohne :)

    Mapu mam prolezlou (hlavne teda mystery lake), ale je otazka, kolik jsme toho minul.

    ale jeste jsem neprolezl prehradu, tak doufam, ze tam najdu neco zajimaveho :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    NAGASAWA: Njn já jsem dokoupil jen ty DLC za 2 éčka
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SVORO: o vanocich jsem koukal ze to slevnili, tak si rikam olala, to musim mit, tak klikam na nakup a zjistupu ze uz ji mam pul roku v Library.
    SVORO
    SVORO --- ---
    Musím upozornit na Steam slevu 90% na How to survive ;)

    Save 90% on How to Survive on Steam
    http://store.steampowered.com/app/250400/
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    pokud se nemylim mela jednu dobu na steamu tag survival horror game i Barbie Adventure - tolik k vypovidaci hodnote tagu:)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LOST_DOG: tohle neni o tom co by se tam dalo vylepsit ci ne, vylepsit by se tam dala tuna veci, o tom se nehadam. jen rikam, ze u vseho argumentovat "Ale v realu kdyby se..." je hloupe. Ja bych treba v realu vzal obchodnika trubkou po hlave a vsechno si nechal. Ve hre to nejde a nevadi mi to, nehlede na to jaky tagy to ma na steamu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam