• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROSurvival games
    HOUH
    HOUH --- ---
    WOKURKA: Mám to asi od čtvrtka, zatím 27hodin, slušně závislácká hra. My hrajeme ve třech společně ale sám bych se na tom asi taky chvilku zasekl ;).
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WOKURKA: Jo, zatim máme svět s kámošem. Včera jsme zařvali ve swampu, když sme se tam doplavili lodí a u těch slizek jsem pochopil, proč to občas přirovnávaj i k Dark Souls..
    WOKURKA
    WOKURKA --- ---
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AVATAR: na druhou stranu, na jine bugy tam porad narazim. Hlavne u misi, ktere maji nekolik kroku zamrzi, kdyz dobehnes na waypoint a tam nikdo neni. Clovek musi misi zrusit a pak jeste cekat, nez ji dostane znova. Ve story modu jsem teda na nic takovyho nenarazil, ale behem kampane se mi to tak petkrat stalo a docela spolehlive me to od plneni misi odrazovalo.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OMNISLASH: tak to asi opravili / vyladili, protoze jsem na nic podobnyho nenarazil. Jen v budovach.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    AVATAR: takhle popsano to zni hezky :) ale realita je takova, ze casto staci, aby nekde byla decentni prekazka proti sluncu a prakticky neni videt na te odvracene strane. stacila metrova jama v zemi a vubec jsem netusil, co na jejim dne je. proste tam bylo uplne cerne. i pres den. nejde o to, ze tam bylo tmavo, jde o to, ze se to vse slilo do cerne. nevim, jak v divocine dos, ale ja tady v zivote takhle cernocernou tmu v realne venkovni scenerii nepotkal :) chapu, ze to nekomu sedi, ale me z toho vylozene boli oci a je mi to neprijemne. oci se porad snazi hledat tam neco, ceho se chytit, jenze ono tam proste nic neni
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AVATAR: jinak tam funguje prispusobovani se svetelnym podminkam. Takze kdyz vlezes ve dne do zabednene garaze, chvili tam opravdu vidis hovno, ale za chvili si zvyknes a je videt.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OMNISLASH: jestli myslis, ze je v noci tma jak v pytli a ty musis pouzivat baterku, tak to porad plati. Ale imo je to naschval, aby te snaz videly zombici a me se to libi :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    AVATAR: a pribyla moznost vypnout ten prekontrasteny shader, ktery cokoliv ne dokonale osvetleneho placnul do uplne cerne? kvuli tomu jsem na sod zanevrel. nemohl jsem na to koukat
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Ja jsem se pro zmenu vratil do state of decay 2 a taky se mi libi, co s tim udelali. Krome klasicke kampane, kde od vydani pribyla tuna vybavy i budov, pribyl i story mod a daybrake (ktery jsem jeste nezkousel). Dojel jsem jednu kampan a ted hraju ten story mod, kterej ma prekvapive jiny budovy v zakladne, takze to clovek musi hrat trochu jinak.

    V te hre mizi cas jak v cerne dire :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: Co je super, že si můžete sprejovat na úložiště značky, takže máte v safehousech pak přehled. Dle UI hintů to dokonce vypadá, že by to mělo být vidět i na mapě, jakmile ji najdete. Má to i po 7 (jestli dobře počítám) letech atmosféru jak sviň, kam se hrabou některé současné survival tituly.

    [ BURKHAR @ GameShots :: screenshoty z her ]
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Mňo, trochu jsem oprášil The Long Dark po delší době a ta hra je naprosto top. Mám ju už z dob Early Accessu a neskutečně to dozrálo.

    Mám radši výzvy, ale gule na Stalker obtížnost teda nemám, takže hraju Voyager a stačí to. V EA jsem dal snad i 150 dní, dnes jenom 10 a došlo jídlo a byl jsem pokousanej od vlka. Jdu na další hru.

    P. S. Story jsem ještě nedohrál, tak nebudu zatím sdělovat názor.
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    MATT: mam tam neco kolem trista hodin nahrano nekdy bych zkusil coop je docela funny
    B3DA
    B3DA --- ---
    BAT: Foundationy blokujou spawny resourcu/dinu, v urcitym nevelkym radiusu, az na vyjimky (exti wasteland - corrupted creatures etc.). Pouzivas-li S+ (nebo SS) mod, krmitka (std i tek) ve svem feeding radiusu taky blokuji spawny.
    Udelej si oploceni z foundationu, nahazej par plant species x a mas klid (eh, pokud nestavis na spawnu gigu/titana :) )
    BAT
    BAT --- ---
    Nenasel jsem zadnou diskuzi o ARK Survival Evolved, tak se nezlobte ze to zkusim tady:

    Zkouseli jsme to s kolegou a nevypada to zle, az na (zatim?) jednu vec ktera nas dost stve - potvory se spawnujou uvnitr naseho oplocenyho prostoru.
    Da se tomu nejak zabranit?
    Neni treba nejaka vec co se da postavit a placnout na zem, ktera by disablovala spawny v urcitym okruhu kolem sebe?
    Co jsem googlil, tak prej pomaha placnout na zem foundation, ale prece nebudu promenovat peknou louku nebo plaz v betonovy letiste, nemluve o ztrate casu tezenim kameni nebo cehokoliv co je na to potreba - to je SILENOST.

    Prijde mi neuveritelny, ze by nejaky rozumny reseni nebylo soucasti vanilla hry, pripadne ze to neresi nejakej mod.
    Neco na to prece musi bejt, vzdyt tohle musi vadit snad uplne kazdymu kdo to hraje.
    JOEWERE
    JOEWERE --- ---
    Ahoj, hraje tu nekdo i unturned? Hraju na jednom slusnem pve serveru.
    BOD
    BOD --- ---
    SERGEI: tak jestli jdou vlastní servery a hrát/stavět v grupě, nemuselo by to být zlé, nevím o nikom kdo by to hrál ale... stejně tak Tarkov, pořád tak trochu čekám kdy to daj na Steam a doufám, že to pak ještě bude chtít někdo hrát, i když to je spíš lůtršůtr než survival asi
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SCUM je za me super. Ale je to hlavně o PVP. Crafting tam je dobrej..i basebuilding...survival takřka nula. Vývojáři na tom makaji pořád...ale tlačí to zatím hodně do toho PVP. Momentálně pracuji na optimalizaci aby chodily servery plynule pro co nejvíce hráčů.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    SAMGARR: mi se povedlo rozjet server a povedlo se mi rozjet hru. nepovedlo se mi ale minimalne z te ms xbox pc pass verze pripojit k tomu serveru. coz je vcelku na houby, protoze ten nededicated single je hrozny a pomaly. fakt jsem tu hru chtel aspon poradne vyzkouset, ale proste zklamala asi uplne vsim a nemam na to uplne energii dal se s tim pretahovat. cekal jsem od toho takovy conan exiles v praveku, ale vubec jsem se nedockal (coz samozrejme muze byt i chyba meho spatneho ocekavani)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Ja jsem ARK nakonec rozbehl na Widlich, vcetne dedicated serveru jak vsude doporucujou. A prekvapilo me, ze i na Woknech je to fakt docela hnusny jak pise OMNISLASH. Alespon nechybeji textury.... Delsi gameplay mi vyjde snad po vikendu, tak snad me to bude bavit aspon herne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam