• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROSurvival games
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    HOUH: jo to ja postavil pak smeltimg v jednotlivych bazich toho matra mas pak hodne

    My vcera jeli na 3 bosse a po ceste jsme potkali novy biodom a chcipli hned na brehu :(
    HOUH
    HOUH --- ---
    REFLEX: Hehe to je zajímavej nápad , já se přiznám že mě to přišlo pak už celkem grindy to neustálý převážení surovin z dolů zpět do base a smeltění, tak jsem si dal pauzičku ;)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    A jak jezdite do bazin, pristavite lod? Nam ji znicili, tak jsme postavili k bazinam most

    Vcera jsme to tam vypludrovali dohromady 60 zeleza
    HOUH
    HOUH --- ---
    TEAPACK: Taky jsem si to myslel a třeba to stačit bude, však uvidíš sám ale připrav si unikovou cestu :)
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    HOUH: Já myslel, že na třetího stačí micro, luk, eventuelně hromada oštěpů a poison resist potions.
    HOUH
    HOUH --- ---
    REFLEX: Na třetího bose budeš potřebovat palcát a pořádně vylepšít, jinak je to fakt HC :)
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    REFLEX: sekundární úder u Unarmed je taky fajn =) cvičím s tím na Greydwarfech a je to na pohodu (pokud jich není moc)

    jinak zatím mám bronzovou sekyru na lvl3 k tomu přehazuju FineBow na lvl 4 a full TrolHide. Ale akorát se chystáme na druhýho bosse, takže moc jinýho na výběr není. Bronzový brnění asi skipnu, protože to je neskutečnej žrout a budu kovat až železný.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Valheim
    Jake jedete zbrane?

    Ja kopi a sekeru a zena jede palcat a mec a teda ty dafy co dava s palcatem a mecem. Strasnej kombajn :)

    Btw vite ze nejake zbrane maji sekundarni uder?
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    B3DA: Jo, to je super, teď mi při bouři něco rozmlátilo loď a naštěstí tam na mě počkaly všechny hřebíky i finewood =)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    B3DA: jj, jsem rad ze to vraci zpatky suroviny kdyz tam neco delam na 10x :) dneska sem na brigade v praze ale kolem pul desaty vecer se pripojim snad
    B3DA
    B3DA --- ---
    WA9NO: Chtel jsem si trosku osahat herni mechaniky. To kaceni stromu je fakt zabavny .. a staveni je taky dobre udelany :) zvlast kdyz se pri destrukci vraci 100% materialu. Coz je teda genialni
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    tak jsme vcera zahrali poprvy se SEZIm na tom mym dedikovanym serveru a zatim se zda, ze to bezi vpohode. Kdo z vas je Beda? ten tam postavil na brehu tak peknej barak ze ty nase vypadaj v porovnani jak chatrce :))
    SEZI
    SEZI --- ---
    Valheim v neděli do půnoci a včera do půl třetí ráno, uff... Zatím se teda rozkoukávám a neodvažuju se ani vyvolat prvního bosse :-) Současnou solo mapu jsem se spawnul kousek od vody, a hned vedle black forrest, kolem mám asi i dvě tři pohřebiště (takové ty stonehenge?), a "přežil" jsem i tři seznamováky se skeletony... Třikrát mne teda zabili ale inventář jsem nakonec zachránil.

    A hodně mne baví stavět, krom Minecraftu a asi dvou týdnů v Zomboidu jsem teda open world pořádně nezkoušel, ale tady mi ten systém přijde dost přívětivý a relativně rychlý. Už mám i raft :-D

    WA9NO: pecka, večer ti tam nakouknu
    HOUH
    HOUH --- ---
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    WA9NO: Valheim server btw :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    zdar, bezi mi dedikovanej server na 89.239.25.13:2456, davam ho sem volne k dispozici protoze osobne nemam s kym hrat. Teprv zacinam tak kdyby se nekdo chtel pridat, tak heslo je: Howno123!@# :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    ja jsem nikdy podobne typy her nehral, ale Valheim jsem objevil snad v patek a je fuska se od toho odtrhnout a delat neco jineho...a to jsem zatim jeste nenakoukl do tech tezsich lokaci
    IMUS
    IMUS --- ---
    OMNISLASH: Já hrál ARK solo, ještě když to byl EA. Právě sem tam nechal původní nastavení, to se dalo v průběhu měnit. Musím přiznat, že sem si pak už s tím nastavením musel trochu pohrát. Byl to hroznej žrout času. Když sem si chtěl ochočit nějakého lepšího dinosaura, tak to trvalo i přes hodinu neustálého krmení a sypání granulí. O těžbě dřeva ani nemluvím. Když jsem zkusil nějákej server kde hrál známej, tak sem z jednoho stromu vymlátil dřeva jak z 20ti v mém světě. Mělo to svoje kouzlo, když sem si konečně vyrobil pušku, tak jsem z ní střílel jen svátečně protože nábojů bylo málo. Když si na to po letech vzpomenu, tak se pořád vidím jak někde kácím dříví nebo těžím šutry. Já to tenkrát bral, jako že nejsem přece sračka abych těžil víc materiálu, no asi po 250 hodinách jsem si uvědomil, že by taky bylo dobrý si užít i trocha zábavy a ne jen kutat nebo kácet.
    IMUS
    IMUS --- ---
    HOUH: Co jsem odkoukal, tak po rozbití se ti vrátí 100% materiálu. Už mám asi taky 70h. Já to nechápu, grind i survival her sem hrál celkem dost. Když si vemu co jsem udělal za 2 dny volna, tak jsem jen těžil měď a cín, tuny dřeva, sázel mrkve, ochočil prase. Vlastně nic zásadního, takovej chill. Přesto mě ta hra nutí to znova zapnout, je to jak herák.
    HOUH
    HOUH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam