• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ENDER
    ENDER --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: ? z ceho tak soudis?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ENDER: ty si nebyl na zakladce moc oblibenej vid...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    da se nejak protekcne dostat do bety? chci to testnout, jestli mi to utahne komp nez bych predplatil
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: hrajes na modemu? tohle se mi stavalo naposled v CS kdyz jsem hral na modemu :))

kdo z vas je v bete? ze bysme nekdy mohli dat ve vice lidech, nikdo ze znamych nedostal invajt :/
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Nicmene to asi trpi tou nepeknou veci, ze se schovam za roh a pak nakoukpim jeste pul zasobniku.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CUZMAN: hmm to by bylo neprijemny, kdyby to ani neslo koupit za nejakou ingame currency
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ENDER: premejslej o tom ze novy herove... urcite naky skiny, co ja vim ...
    ENDER
    ENDER --- ---
    CUZMAN: co se tam bude platit?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    MRDAT OVERWATCH!!! To bude blizzardi rejze ze to svet nevidel!!! Uz jen ten Hearthstone!!! Maj jediny stesti ze to hraju 3 roky v kuse :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    LAAZI: proto jsem v tom puvodnim prispevku zminoval pri def. ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: tak urcite :) to je klasika :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Jj a uplne nejvic OP je kdyz si snajperku vemou vsichni a na objectives pak jenom koukaj.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: sniper je hrozne op... hrozne tim rozhoduju hry, jakmile se nabije na 100% ten shot pak dava normalni postave tak za 70%, do hlavy konec hned... i ta poison trap je super a ultimatka je bozi
    jeste hraju support zenyatta a ten je taky super... moc dalsich postav jsem nezkousel
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: bojim se že fakt že je to B2P a že budou odělený platformy může OW odrovnat...
    Když nebude dost lidí, tak bude matchmaking all over the place.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    rikal to primo Dustin Browder behem Q&A ze Mac je na ne moc complicated a ze si mas koupit xbox nebo ps4 :)

taky rikal, ze budou oddeleny ekosystemy, tj. nebudou hrat pc vs. xbox, ps4 vs. pc, v jedny hre zkratka jenom lidi z jedny platformy
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: Tak jsem se mylil, nooooooo! This ruined my day.

Blizzard's Upcoming Game 'Overwatch' Won't Be Coming to OS X - Mac Rumors
    http://www.macrumors.com/2015/11/06/blizzard-overwatch-mac/
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    WHITEDEVIL: Imho Blizz ted vydava vse pro mac a pc
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    kupoval sem teda origins edition, ale kridla nemam, zato bonusy z deluxe edice WoWka mam uz v Diablu k dispozici... ale oni pisou ze to muze byt pred vydanim nebo po vydani, to je takovy nic nerikajici... viz : The in-game bonuses for StarCraft® II, World of Warcraft®, Hearthstone®, Heroes of the Storm™, and Diablo® III will be available on or before the release of the game.

ale je pravda, ze ani ve wowku nemam toho specialniho peta k dispozici...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    BARTUC: ja koupil deluxe, lognu do diabla a mrknu se jestli uz je mam...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    netusite jak je to s tim bonusovym obsahem? premyslim ze bych preplatil a koupil deluxe edition, ale nevim kdy dostanu kridylka do d3 :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam