• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    BODHI: dík
    BODHI
    BODHI --- ---
    zdar, early access začíná až hodinu po půlnoci našeho času
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    ahoj, je tu nekdo kdo ma early access klic? dari se vam pripojit na server? Mne se podarila jen stahnout hra, ale po spusteni se hra nepripoji na server
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    je tu nekdo kdo predobjednaval? shanim early access klic :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    V tom 1 % bylo ještě hodně streamerů a youtuberů kteří měli v betě prioritu. Hodně lidí hraje na půjčenejch účtech
    ENDER
    ENDER --- ---
    betu dostalo mene nez procento lidi, kteri o ni meli zajem, myslite, ze vam to udelal blizz na truc? :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    JANDOS: ja mam vsechno vcetne SC2 LoTV, nekolik Warcraftu a Starcraftu jsem kupoval dokonce nekolikrat, Diablo jsem kupoval taky nadvakrat a betu nemam... takze Blizzarde, strc si svuj slavnej Overwatch doprdele!

...

tak, a je to..
    no a stejne neusnu..
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Tak 60euro odeslano. Blizz se na me samozrejme zase kompletne vysral s betou jako vzdycky a to od nich mam vsechno krome SC2 LoTV takze musim pockat az na early access.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    YASHAMARU: je to sice lepší než QM, ale zatím nic moc.. rank leze strašně pomalu, takže to zatím neodráží skill a je to často nevyrovnaný, lidi ještě neznaj dobrý setupy a nebo nejsou ochotný hrát jiný hrdiny atd.. Navíc to zatím neumí nahradit leavery a trestat afkery.. Ale když máš štěstí na normální lidi tak je to super
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    YASHAMARU: nvm , nemam pristup do bety :/ :D koukal jsem jen na twich
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    GEORGE175: a jaky to je? :P
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    PANVA: už tam ranked ne:)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    hraju betu, par her denne s kamosem co je rank 230. Koupim origo, je to celkem svizna oddechovka.
    ENDER
    ENDER --- ---
    taky mam, nehraju tak casto, ale rad si dam hru nebo dve, hru jsem uz koupil
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    jo sorry gold edition je zase v Division :) se mi to plete
    PANVA
    PANVA --- ---
    GEORGE175: No doufejme ze Ranked nebo spis jak to maji nazvane v achievementech "Competitive" dojde do bety brzo, prozatim totiz Quick Play v matchmaker modu "low population" zadna slava. Mixuje to dohromady hlava nehlava a malokdy je match opravdu rovny. Beru Quick Play jako supr misto na "rozstrileni se" ale pak by mi nevadilo cekat dele na Competitive match pokud by byl rovnejsi.

Prijde mi ze dobre sance maji oba teamy na Control (king of the hill) mapach. Brzy ma prijit i to ze Control mapy budou mit prohazene poradi jednotlivych bodu, to bude fajn ze se clovek podiva i na body kde nebyl doted tak casto.

Verim i ze s velkym experimentovanim skoncili - genji uz imo zustane na 200HP a mensi shuriken dmg. Co tim chci rict ze prozatim to nebylo zrovna stabilni prostredi, jeden tyden byl genji uplne nehratelny, jiny tyden zase Mei byla nezastavitelna :)
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    PANVA: celkem ti zavidim, ja asi tu betu jen tak nedostanu, predobjednano mam, uz se tesim az rozjedu rankedy.

PANVA
    PANVA --- ---
    GEORGE175: Hraju denne a mam predobjenanou Origins Edition, pristup do bety sem mel driv nez slo predobjednat.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---

ja a overwatch

18 hlasy od 18 respondentů

GEORGE175
      GEORGE175 --- ---
      udělá někdo anketu na předobjednání? zajímalo by mě, kolik lidí si už hru koupilo nebo o tom uvažuje.
      Díky
      SUNBEAM
      SUNBEAM --- ---
      Overwatch Animated Short | "Recall"
      https://www.youtube.com/watch?v=I3WhdXPaUd8
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam