• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Moje pocity z prvnich par treningových her jsou, ze hraju TF2 :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    JANDOS: Me to solo bavi, hraju furt hanza a trenuju headshoty :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    SUNBEAM: Tak jasne o tom counterpickovani to cely je. Ja sem ted na nejakym levelu 25 a lidi uz tam celkem chapou, navic uz sem pobral par lidi se kteryma hraju v grupe obcas.
    Ale kdyz sem to hral zezacatku solo, tak to fakt bylo jak banda bezhlavejch kurat ktery tam behali porad do kola bastionovi pod kanon a potom psali na fora ze je OP. Nikdo netankoval ani nehealoval o nejaky koordinaci ani nemluve.
    Solo by me to asi prestalo bavit rychle, ale v tymu je to super.

Skoda ze az bude release tak se vsechno vymaze a prvnich par dni to zase bude peklo.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    JANDOS: jo, od toho je právě ta možnost změnit si char, ale bohužel většina hráčů mi přijde to nebere a nezměněj se ani za nic a radši tlučou hlavou do zdi, ale snad to přijde časem ;o)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ja mam zatim nejhranejsi Pharah protoze je to s ni jako Quake 3. Libi se mi ze kazdej panacek ma neco, vcera kdyz sme potrebovali dotlacit poslednich 5 metru payloadu si 2 lidi vzali Winstona a vysvetlili jim to tam rucne.
    Jediny co me sere sou pocatecni kempy typu vepredu stoji Reinhardt se stitem a za nim bastion s widowmaker, to chce potom vzit Genjiho a Tracer a dostat se jim do zad.
    ENDER
    ENDER --- ---
    v bete se to nedelo, ale myslim si, ze to meta nebude :)

soldier je jinak muj nejhranejsi hrdina, protoze je proste bozi :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No to stackování mě taky sere. Spíš jak soldier třeba 3x Zarya
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    já tak hejtim toho soldira :D
    včera jsme měli jako 5 stack asi 4 prohry za sebou a pokaždý nás zrušil tým se soldierem, tak jsme si řekli, že ho taky picknem.. Tak jsme pak zase všechno vyhrávali.. fakt nahovno hrdina :D to je jak call of duty pak
    ENDER
    ENDER --- ---
    SUNBEAM: fakt? ja mel za to, ze pobezi az do release...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    beta skončí 9.
    pak pauza
    pak release
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    17 kill streak za to ze sem hazel jen granaty do nejakejch dveri a za nima to bouchalo, ani sem tam nevidel :D

a ted vazne, je to fakt dobry. kombinace lolka, cska, tfka a quejka mi celkem sedi, nemam moc rad rychly hry jako quake a unreal a tohle zas tak hrozny neni. opravdu dost zalezi, za koho clovek hraje.. a nakonec nekteri ti rychli jako treba genji me taky dost bavi.. urcite kupuju, skvela hra, jak se dalo cekat..

kdyz koupim etd budu moc hrat i az skonci beta uz porad nebo budu cekat na release? a nebo uz to vyslo?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: Nevidím, sedím v práci a hákuju :p
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    STAROJDA: dle Jeffa někdy po releasu, na release bude pouze quick
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: pridali to tam asi na tejden, ted to dali zase pryc, padz to bylo rozbity... ale az to bude live, tak to bude "rock solid" ty pyco!

no ja uz sem to odinstaloval, prvni blizz hra kterou nebudu mit a bude mi uplne volna :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: ty to tam nekde vidis? ja tam mam jen QM.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SUNBEAM: no pozor, teď s tou open betou tam Comeptitive přidali, ne? Teda zaslechl jsem to v podcastu, ale i jsem tam něco takovýho viděl...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    SUNBEAM: Tak s PUGama to je samozrejme dost spatny. Hlavne pokud ty lidi jeste moc nevedi, tak bezne behaj bastionovi pod kanon porad dokola, nedokazou zorganizovat zadnej organizovanej push na objective, zkoordinovat ultimatky apod.
    Ja uz v bete par lidi potkal a ten team voice-chat je fakt must have.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    já jsem měl tu možnost to hrát od podzima, vlastně celou closed betu
    mám tedy výhodu zevrubné znalosti map, ale to prostě přijde, musí si to každý ty mapy ohrát, navíc každá mapa je i jiná pro různé hrdiny a na každé mapě mi přijde je ground level a pak další level (reapři vědí)
    těch map je hodně, já měl asi to štěstí, že je pro mě přidávali postupně, tak jsem toho na poznávání neměl tolik najednou

bohužel ale jsem si ohrál quick, kde v betě ten matchmaking prostě z důvodu nízkého počtu hráčů moc nefungoval a většinou v týmu byl vždy alespoň jeden, který si hrál solo deathmatch místo team objectives

proto mě strašně mrzí, že zatém není žádný competitiv, kde bych mohl hrát s hráči mého lvlu (sic je zanedbatelný, ale aspoň no) to co bylo ke konci closed bety imho moc nefungovalo, proto to scratchli

ta hra bohužel na solo hraní vůbec není, největší zábava je prostě s kamarády a bez komunikace to nejde (v tom je výhoda NA serverů, kde neřeší jazykové bariéry a všichni běžně využívají ingame voicechat)
    v EU je to spíše výjimka a nebo tam někdo blábolí nesmysly
    ale snad se to vyprofiluje a blizzard zapracuje, jinak to skončí jako hots (už přes rok preseason .....)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tyjo tak paráda. Těch pár her mě skoro přesvědčilo, abych za to těch 40 éček vypláz (nebo kolik). Hlavně mě dostává, jak to běží plynulé na mojí šunce. Sice je to herní ntb, ale už dědeček. Dokonce jsem mohl vytáhnout efekty výš než "všechno na low".

Jel jsem jenom Zenyattu, protože ten mě lákal čistě podle lore. A fakt mě bavil - hlášky, styl boje a vliv na hru. Supporty obecně můžu ve všech hrách a na nízkou kvalitu je to ideální role. Ale je jasný, že klíčem ke hře je střídání hrdinů (counterování nepřátel) a tak musím najet i další panáčky.

No a co je naopak blbé, co už se psalo - je to dost nepřehledný. Hrál jsem prostě tak, že jsem běžel za svým týmem (což je jako support ok) a pak se tam bitkovalo. Mapy ale vypadají dobře, všude jsou průchody, všechno se dá oběhnout, dá se schovávat a ustupovat.

PS na redditu byl pro nováčky uveden i mimojiné tenhle návod. Krátkej a docela poučnej. Pěkně mě nasměroval na první hry.

Overwatch: A Complete Beginners Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=q_lrilSEqOE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam