• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    STAROJDA: nejspis jo, no. obecne jako hlavni zapor hry vidim to, ze se matche solo spatne carryuji, nicmene overwatch je proste tymova hra a je treba s tim pocitat, takze je to spise vlastnost, no. ale klika se to moc hezky.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ICARUS: to bych neřekl že tam je. 50% winratia musej dosáhnout tím, že ti dobře vykalibrujou MMR (který je skrytý) a matchmaking tě spojuje podle MMR. Já si to vykládám tak, že hra jako taková je docela vyvážená a tím jak je týmová, tak prostě změna jednoho člověka může vše poslat do kytek. Takže prostě někdo se z té skupinky odpojil, jiný připojil a ten to pokazil.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    taky mate pocit vynuceneho 50% winratia? prijde mi ze pokazdy kdyz dostanu nejaky winstreak, tak me to zacne hazet ke slabsim hracum, ktery uz proste potahat nejde. jako jo, mozna je to proste jen bias ale zajimalo by me jestli tu je nekdo, kdo ma dlouhodobe winratio > 50%.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    REFLEX: je to fajn. A to dokonce i píšu potom, co jsem po zakoupení dostával dost stomp. Až teď se trochu začínám chytat. Přitom v open betě mi to docela šlo.

Je nutné překousnout občasnou retardovanost v quick matchi. To by bylo fajn, abysme např hráli tady ve skupince ;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    doporucuju zaskrtnout v settings u hanza a genjiho autoclimb walls on, pokud se to tu jeste neresilo. velice to zprijemni a urychli pohyb po mape.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Je to cool!!!
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak jak se Vam to klika? Docela o tom premyslim, az dohraju par single blbosti :]
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Overwatch Hero Meta Report #11: The Grand Beta Review (now, with more interactivity!) : Overwatch
    https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/4knrpc/overwatch_hero_meta_report_11_the_grand_beta/
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    My jedem starý dobrý TS.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    My vetisnou taky pouzivali ten ingame bez problemu. Tim netvrdim, ze discord neni super
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    tak zrovna overwatch má celkem funkční build-in voicechat
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    sbohem ts :D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ELEMENT_LEAD: jede to v prohlížeči, takže je to dobrý když se sejdeš s lidma který standardně používaj jiný programy, to se třeba ve wowku stávalo pořád (na mezinárodní úrovni), protože jinej kraj jinej mrav.. u nás je třeba TS běžný, ale jinde ne.. je zbytečný instalovat a udržovat aktuální TS/Mumble/Skype atd.. když stačí kliknout a jede to
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ELEMENT_LEAD: mumble/irc v jednom, navic je to doplnene o spoustu detailu jako image sharing, lehka sprava mistnosti, opensource a tak dale.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: a proc je to lepsi :P
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Můj battletag je: starojda#2805

Tož si mě klidně přidejte. Ale obecně mívám tendenci hrát prostě sólo, zvlášť proto že hraju nepravidelně a třeba i jen 2-3 hry za den. Ke spolupráci musím být dotlačen :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já dám poprvé dnes. Už musím!!! Včera jsem musel jít spát, nešlo jinak, ale dnes to ustojím a dám tomu minimálně 2 hodiny :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    STAROJDA: Hral sem to od 1:15 asi do 4:00 a potom skoro celej dalsi den jelikoz sem mel dovolenou :)

CARB6N: By to musel CRACKY zprovoznit
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tak jsem si to taky poril a je to super!!!! :)

Takovy akce jsem naposledy zazil u Q2:) Nahodte nejak battlenet nicky na nastenku, at muzeme hrat vic teamove.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak co, kdo ste ponocoval a hned v 1:30 to rozjel? Já, jakožto pracující lid, jsem to musel vzdát, ale tak co, čekalo se měsíce, tak se počká i pár dní navíc :). Dnes to ještě asi taky nedám, spal jsem 4 hodiny a tak večer padnu za vlast. V nejhorším to jistí víkend.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam