• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Můj battletag je: starojda#2805

Tož si mě klidně přidejte. Ale obecně mívám tendenci hrát prostě sólo, zvlášť proto že hraju nepravidelně a třeba i jen 2-3 hry za den. Ke spolupráci musím být dotlačen :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já dám poprvé dnes. Už musím!!! Včera jsem musel jít spát, nešlo jinak, ale dnes to ustojím a dám tomu minimálně 2 hodiny :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    STAROJDA: Hral sem to od 1:15 asi do 4:00 a potom skoro celej dalsi den jelikoz sem mel dovolenou :)

CARB6N: By to musel CRACKY zprovoznit
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tak jsem si to taky poril a je to super!!!! :)

Takovy akce jsem naposledy zazil u Q2:) Nahodte nejak battlenet nicky na nastenku, at muzeme hrat vic teamove.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak co, kdo ste ponocoval a hned v 1:30 to rozjel? Já, jakožto pracující lid, jsem to musel vzdát, ale tak co, čekalo se měsíce, tak se počká i pár dní navíc :). Dnes to ještě asi taky nedám, spal jsem 4 hodiny a tak večer padnu za vlast. V nejhorším to jistí víkend.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: same here, zítra hned donastavim
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Zrovna jsem narazil na video, kde tato nastavení týpek ukazuje:

OverWatch "Hidden" Character Options
    https://www.youtube.com/watch?v=FCygSHeoe7Q
    ENDER
    ENDER --- ---
    JANDOS: shit, jak to hraju dlouho a menu jsem prolezl na zacatku, tak jsem vubec netusil, ze tam je mozny neco takovyho nastavovat :) pred pul rokem to tam nebylo!
    diky za info
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ICARUS: U lucia se da ovladani songu zmenit v settings. Stejne tak treba u soldiera se daj zapnout healtbary team-matu coz nechapu proc je v defaultu vypnuty. Nebo jestli ma Hanzo automaticky splhat po zdech. Sem dlouho nevedel
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    zacinam do toho opravdu pronikat a je videt ze nekdo pri designu/balance fakt premyslel a je to znat. dva priklady - rakety pharah davaji docela solidni slupku pri primem zasahu ale splash damage je o poznani slabsi, takze to hrace neprimo uci poradne mirit. druhy - kdyz se lucio respawne, automaticky se mu prepne zbran z heal modu na speed mod. kravina, ale potesi to.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    JANDOS: presne, pharah je nejvíc quake alá UT like.. škoda že celý overwatch neni víc v tom UTckovym stylu.. ale aspon neco málo

ENDER: mám za něj jenom pár her, ale je ta jeho mechanika o něčem jinym než o tom, že tě někdo healuje a ty ve předu hraje CoD? to je hrozně nudný, sice jsem s nim takhle ještě neprohrál :D ale je to hrozně nudný a hrozně lame
    DIOM
    DIOM --- ---
    MEKKZ: taky že jo :)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Moje pocity z prvnich par treningových her jsou, ze hraju TF2 :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    JANDOS: Me to solo bavi, hraju furt hanza a trenuju headshoty :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    SUNBEAM: Tak jasne o tom counterpickovani to cely je. Ja sem ted na nejakym levelu 25 a lidi uz tam celkem chapou, navic uz sem pobral par lidi se kteryma hraju v grupe obcas.
    Ale kdyz sem to hral zezacatku solo, tak to fakt bylo jak banda bezhlavejch kurat ktery tam behali porad do kola bastionovi pod kanon a potom psali na fora ze je OP. Nikdo netankoval ani nehealoval o nejaky koordinaci ani nemluve.
    Solo by me to asi prestalo bavit rychle, ale v tymu je to super.

Skoda ze az bude release tak se vsechno vymaze a prvnich par dni to zase bude peklo.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    JANDOS: jo, od toho je právě ta možnost změnit si char, ale bohužel většina hráčů mi přijde to nebere a nezměněj se ani za nic a radši tlučou hlavou do zdi, ale snad to přijde časem ;o)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ja mam zatim nejhranejsi Pharah protoze je to s ni jako Quake 3. Libi se mi ze kazdej panacek ma neco, vcera kdyz sme potrebovali dotlacit poslednich 5 metru payloadu si 2 lidi vzali Winstona a vysvetlili jim to tam rucne.
    Jediny co me sere sou pocatecni kempy typu vepredu stoji Reinhardt se stitem a za nim bastion s widowmaker, to chce potom vzit Genjiho a Tracer a dostat se jim do zad.
    ENDER
    ENDER --- ---
    v bete se to nedelo, ale myslim si, ze to meta nebude :)

soldier je jinak muj nejhranejsi hrdina, protoze je proste bozi :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No to stackování mě taky sere. Spíš jak soldier třeba 3x Zarya
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    já tak hejtim toho soldira :D
    včera jsme měli jako 5 stack asi 4 prohry za sebou a pokaždý nás zrušil tým se soldierem, tak jsme si řekli, že ho taky picknem.. Tak jsme pak zase všechno vyhrávali.. fakt nahovno hrdina :D to je jak call of duty pak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam