• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    STAROJDA: Genji a tracer maji asi nejvetsi skillcap ve hre, coz je hlavne dano tim ze to jsou vysiraci hrdinove - nejsou ve frontline, ale spis harassuji a flankuji nepratele, nez aby si nekde davali solo killy - hlavne tracer.

Pharah je fajn, ale je pomerne dost situacni - widowmaker, soldier a mccree ti delaji ze zivota peklo, jelikoz je ve vzduchu docela dost zranitelna. nicmene je s ni mit treba dobry aim a predvidani, nebot rakety maji splash damage v porovnani s direct hitem minimalni.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já zatím hledám hrdiny, kteří mi nejvíc sednout. Asi postupně vyzkouším všechny, ale nějak se mi do toho zatím nechce a piluju svůj omezenej hero pool. Důležitý je, že já nejsem moc FPS, prostě nemám reflexy a aim (už jsem si ověřil na více střílečkách) a proto spíš tíhnu k supportům atd. ale baví mě i killovat, to jo :)

Support
    - Tady hraju výhradně Lucia - protože je podle komunity nyní OP a nejvíc se hraje u profíků :). A baví mě ty jeho aury. Trochu mě sere ta jeho pistolka, nic s ní netrefím, ale zase alt-fire je potenciální potg, takže to zkouším. A taky se chci naučit využívat to bruslení po stěnách.
    - Zkoušel jsem i Zenyattu (k tomu mě táhne lore a hlášky), ale nějak ho nemůžu uchopit. Má to být i docela DPS charakter (např. jeho koule mají dobrý spread a neztrácejí dmg na dálku), ale já bych měl radši pořádnej healovací dopad. Takže tedy Lucio.

Tank
    - Docela mě baví Roadhog, když se daří hookovat, tak to jsou dobrý killy. Ale mám s ním tendence běhat solo a to na tanka moc není dobrá taktika. Ale i mě baví jeho self-heal, to je paráda.
    - Zkusil jsem párkrát i Reinharda a jako to je tank s velkým T. Takže na kontrolu payloadu nebo push to je dobrý, ale nesedí mi jeho styl boje na blízko a pasivita.
    - Rozjížím i Winstona, protože ten má dobrou iniciaci a nemusím mít aim na trefování :). Bohužel ty jeho blesky jsou takové šimrání, že s tím něco zabít je za trest. A ten jeho štít na E, to je papír, to nic nevydrží. A ultimátka je taky taková specifická, ale to nevadí zas tak moc, to se naučím.

Defense
    - Někdy mám chuť na Widowmaker, tedy snipovat. Sice ten můj aim stojí za bačkoru, ale učím se a baví mě takto z dálky zabíjet a přesouvat se s hookem. I ta poison mina je dobrá a ultimátka je super pro celý team. Takže někdy jí beru, když to kompozice dovolí.
    - Ostatní zatím nevím, asi taky zkusím. Zajímá mě OP Bastion :)

Offense
    - Abych měl komplet pro správnej draft, tak chci ovládat i offense. Tady zatím jedu nejčastěji Pharah, láká mě ten long range a lítání. Ale zatím to s ní moc nedávám, nedaří se mi killovat.
    - Zkoušel jsem i Genjiho, ale toho nedávám skoro vůbec. Nemám pod kůží jeho styl hry - kdy jít z dálky a kdy tam naběhnout. Láká mě ale, protože je to silnej counter na nejvíc OP postavy (McRee, Bastion,...)
    - Láká mě i Tracer, protože mě láka styl hry kdy běhám solo a dělám bordel.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    REFLEX: Ja hraju vicemene za všechny, protože ta hra funguje na principu kamen x nuzky x papir a jedni panacci counterujou jiny panacky. Ale obecne me dost bavi třeba Pharah, protože je takova Quake-like a když je potřeba dotlačit posledních par metru payloadu tak si beru Winstona nebo D.Va protože ma dobry kecy a je to byvalej starcraft progamer :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CORNY: jo uz to chapu, myslel sem si to :-)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Za koho Vas nejvic bavi hrat? Me za Genjiho, Tracer a Hanza, support(heal) mi neprijde nikdo nejak moc zabavnej, ale dam jeste sanci :D

Genji: super mnozstvi skillu, dost tezkej glass canon clovek musi byt v pohybu a nejlepe utocit do zad

Tracer: ten pohyb, moznost vratit se casem a super ulti (doteleportovat se do chumlu nepratel hodit minu a vratit se casem pryc, uz jsem tak udelal parkat Kill hry)

Hanzo: sniper s ultimatni ultimatkou (hodim objevovaci sip a pak vetsinou jdu k chumlu nepratel a prorvu ultimatku stenou co nejbliz nepratelum, aby nemohli utect)

Jako v 22:00 jsem zacal hrat a po dlouhy dobe jsem koncil po pulnoci :]]
    CORNY
    CORNY --- ---
    CUZMAN: CORNY: TS na adrese 37.46.83.121 . Heslo je tajneheslo
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    STAROJDA: tak se pridej na nastenku :)

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja bych dal ale umim jen Reapera :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CORNY: Nojo ale ty mistnosti sou zaheslovany :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    REFLEX: Když to vyjde, tak se přidám. Upozorňuju ale, že takováto akce vyžaduje někoho, kdo to bude koordinovat a táhnout. Tak když se toho někdo aktivně ujmete, jistě se 6 lidí najde. Já bych se toho ujal, ale už mám takovéto činnosti dost z práce a u gamesení si chci odpočnout :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak je to sranda no, trosku jsem se na tom ted zasekl, rozhodne bych dal nekdy dohromady s ostatnima, nedomluvime se na nejakej den?
    CORNY
    CORNY --- ---
    Trošku offtopic, ale pokud by někdo chtěl hrát overwatch pohromadě a nemáte krom ingame voip možnost komunikovat, je možnost využívat TS na adrese 37.46.83.121 . Heslo je tajneheslo. Soudě dle nicků na nástěnce už beztak pár lidí to TSko zná. :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Tenhle panacek nestrili sipy ale stromy ktery navic fungujou i pres zed :)

Hanzo Hitbox
    https://www.youtube.com/watch?v=WZKrHbBmaV4

Hanzo Behind Wall Kill (Hitbox issues)
    https://www.youtube.com/watch?v=4eJawKk4R-8
    ENDER
    ENDER --- ---
    QUARATH: solo je sranda :) ted konecne hravam i s nekolika znamejma a porad je to sranda :) a obcas to jde odtahat i v jednom :)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    A hravate solo, nebo spis teamy? Ja sem zkousel betu a zatim sem Overwatch nekoupil, protoze vim, ze na team hry nebudu mit cas, a pripadlo mi, ze solo to celkem brzo omrzi (nebo nasere :).
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    STAROJDA: nejspis jo, no. obecne jako hlavni zapor hry vidim to, ze se matche solo spatne carryuji, nicmene overwatch je proste tymova hra a je treba s tim pocitat, takze je to spise vlastnost, no. ale klika se to moc hezky.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ICARUS: to bych neřekl že tam je. 50% winratia musej dosáhnout tím, že ti dobře vykalibrujou MMR (který je skrytý) a matchmaking tě spojuje podle MMR. Já si to vykládám tak, že hra jako taková je docela vyvážená a tím jak je týmová, tak prostě změna jednoho člověka může vše poslat do kytek. Takže prostě někdo se z té skupinky odpojil, jiný připojil a ten to pokazil.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    taky mate pocit vynuceneho 50% winratia? prijde mi ze pokazdy kdyz dostanu nejaky winstreak, tak me to zacne hazet ke slabsim hracum, ktery uz proste potahat nejde. jako jo, mozna je to proste jen bias ale zajimalo by me jestli tu je nekdo, kdo ma dlouhodobe winratio > 50%.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    REFLEX: je to fajn. A to dokonce i píšu potom, co jsem po zakoupení dostával dost stomp. Až teď se trochu začínám chytat. Přitom v open betě mi to docela šlo.

Je nutné překousnout občasnou retardovanost v quick matchi. To by bylo fajn, abysme např hráli tady ve skupince ;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    doporucuju zaskrtnout v settings u hanza a genjiho autoclimb walls on, pokud se to tu jeste neresilo. velice to zprijemni a urychli pohyb po mape.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Je to cool!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam